‘Ruttegate’

Voor zover u daar de leeftijd voor hebt zult u zich de Watergate affaire herinneren. Wat weinigen zich realiseren is dat Watergate een door ‘ de machtige roofridders achter de one world government ’ georganiseerde machtsgreep was om president Nixon te tonen wie de baas was.

Zij plaatsten Nixon’s Secretary of State en National Security Advisor, de door hen geïnfiltreerde Henry Kissinger, aan het hoofd van een groep samenzweerders met James Schlesinger, Alexander Haig – Nixon’s eveneens door hen geïnfiltreeerde ‘chief of staff’ die als ‘deep throat’ voor de Washington Post zong – en Daniel Elsberg, die het vuile werk deden.

De gratis P.R. werd verzorgd door ‘the Washington Post’ en Democratische politici met het doel om de ongehoorzame president Nixon dermate te beschadigen dat hij moest aftreden. Dezelfde ‘roofridders’ van de sclerotische, blindrijke (van origine Britse) aristocratie zijn, daarvoor en sindsdien, jaar in jaar uit betrokken geweest bij ongekende schandalen. Zoals de hondsbrutale ontvoering van de Panamese president Noriega door hun handlanger Bush ten gerieve van die ‘roofridders’ die fortuinen verdienen aan de drugshandel waar Noriega niet aan meewerkte, maar onze verdwaalde Haagse handelsreiziger in goede bedoelingen’ als verantwoordelijke voor Narcostaat Nederland geen vinger naar uitsteekt.

Dat is dezelfde dwaas die het heeft over ‘lief zijn voor elkaar’… terwijlhij ‘leiding gaf aan een Kabinet dat niet schroomde om de OMT-adviezen – die in werkelijkheid door ambtenaren van VWS werden aangepast – als alibi te gebruiken voor het beleid met betrekking tot de coronacrisis. Maar, zo vragen wij ons als burgers inmiddels af: ‘was het eigenlijk wel een crisis?’ Of was het een poging om fundamentele rechten van burgers in te perken?’   Ook hier herkennen wij de klamme hand van diezelfde ‘roofridders’ via het WEF… Het feit dat het Haagse Kartel de controlerende functie van onze volksvertegenwoordiging zo cynisch weet te saboteren met hun weigering om dit zoveelste bedrog van een opnieuw liegende premier op de agenda te plaatsen, spreekt boekdelen. Noem het maar ‘Ruttegate’.

Actie = reactie

Die ‘roofridders’ zijn de onkwetsbare en gewetenloze intriganten die ook Trump wegwerkten in 2019, waarbij ik de kans groot acht dat zij daartoe het coronabedrog in scène hebben gezet dat aan miljoenen het leven heeft  gekost. Complottheorie? Absoluut niet! Het staat letterlijk zo in de 2030 Agenda van de V.N. en gevaarlijke marionetten als Trudeau, Rutte en niet te vergeten Kaag typeren hun infiltratie in ontelbare overheden. Hoewel het tij lijkt te keren roept Trudeau de noodtoestand af voor een paar dagen en gaat er nu glashard mee door, terwijl Rutte met het identieke misbruik van zijn ‘tijdelijke’ noodwet net zo glashard doorgaat met de voorbereidingen voor zijn digitale ID en vandaar uit de volgende stap naar het fascistische ‘Social Credit System’ van het WEF, terwijl de 2e Kamer daar geen enkel stokje voor wenst te steken. Met corrupte media en de dooddoener van ‘science is settled’ achter de hand is het relatief eenvoudig om – de specialiteit van premier Rutte – nooit eerlijk op lastige vragen van FvD en Omtzigt te antwoorden maar het op complottheorieën te gooien terwijl het bewijsmateriaal van zijn corruptie opstapelt. Uiteindelijk komt dit hele ‘Ruttegate’ bedrog niet eens op de agenda van de door en door corrupte 2e Kamer.

Terug naar de ‘roofridders’ en hun handlangers. Sinds zij Trump in 2020 buitenspel hebben gezet is dat soort bedrog en manipulatie schering en inslag. Schwab beroemt zich erop hoe hij en zijn verraders ontelbare regeringen hebben geïnfiltreerd met de Trudeaus, de Ruttes en de Kaags van deze wereld, maar die fascistische orgieën kunnen niet onbeperkt doorgaan want, zoals de 3e wet van Newton luidt, actie = reactie.

U zult zich ook herinneren hoe Robert Mueller een futiel ‘onderzoek’ leidde van rabiate Democratische activisten om president Trump hun verraderlijke collusie met Rusland aan te wrijven, in een poging om Watergate te doen herleven, hetgeen als een boemerang op hen terugkwam. Kort voor de verkiezingen van eind 2019 benoemde de minister van justitie William Barr een hoofdofficier van justitie, John Durham, als ‘Special Prosecutor’ om onderzoek te doen naar de misdadige practijken van Trump’s tegenstanders, die stuk voor stuk door Hillary Clinton gefinancierd bleken te worden. Durham werkte langzaam, erg langzaam, maar komt uiteindelijk met resultaten, zij het te laat voor Trump’s herverkiezing anno 2000 maar wellicht op tijd voor die van 2024.

“Het hoogste niveau van
de ‘deep state’ deed mee”

Wat speelt er? Na anderhalf jaar komt Durham’s onderzoek niet alleen met resultaten over de herkomst van de ‘ Trump-Russia collusion ’ hoax, maar hij lijkt ook een licht te gaan schijnen op wie er als kwade genius achter zat en de opdrachtgever was. Dat maakt de globalisten zenuwachtig. Insiders in DC fluisteren dat ‘iemand in de regering’ de Clinton campagne toestemming gaf om Trump zowel in zijn bedrijven als thuis èn in zijn verkiezingscampagne te bespioneren. In de afgelopen herfst heeft Durham een voormalige leidende advocaat van de Clinton campagne, Michael Sussmann, gedagvaard wegens zijn leugens tegen de FBI over een niet bestaande connectie via het internet van Trump Tower met de Moskouse Alfa Bank, die close is met het Kremlin. Durham stelde dat een met naam genoemde techneut voor en met Sussman en de Clinton campagne werkte om de vereiste gegevens te vervalsen en komt met harde bewijzen. Zonder u met technische details lastig te vallen komt het erop neer dat de Clinton campagne exact datgene heeft uitgespookt waarvan zij Trump al die tijd valselijk beschuldigden.

Watergate in het kwadraat

Afb: wikimedia-commons / DonkeyHotey

Het grote verschil anno 2022 is dat in dit geval zowel FBI als het Department of Justice, Buitenlandse Zaken en de geheime diensten zich voor het karretje lieten spannen, hetgeen erop wijst dat de hoogste lagen van de regering hierbij betrokken zijn, wellicht de allerhoogste en die heet Obama. Zowel Obama als andere Democraten erkennen God noch gebod in hun haat jegens hun eigen land, laat staan tegen hun Nemesis Donald Trump, dus de promotor van ‘Make America Great Again’ (MAGA) moest het ontgelden. Maar God en gebod zijn taai en volgens de wet die de globalisten zo graag verkrachten is hier sprake van ‘ the biggest criminal conspiracy against a sitting president in the United States history.’  Watergate in het kwadraat!

Insiders komen nu naar voren die stellen dat ‘members of Clinton’s campaign were paid millions and millions of dollars to go out and buy false information from a tech executive against president Trump’

Hierbij was de keukenmeidenroman van Watergate kinderspel, want iemand in de regering heeft deze samenzweerders bewust toegang gegeven tot de servers van het Witte Huis en bovendien de betreffende techneuten betaald voor hun subversie. Terwijl Trump en zijn team zich inwerkten in begin 2017 werd regelmatig valse info gelekt door de inlichtingendiensten en de ‘deep state’ naar de hen toegewijde propagandisten in de pers, die zonder vragen alle leugens op schrift herhaalden, net als in Watergate (of in ‘Ruttegate’).

Trump heeft dit altijd al beweerd en krijgt voor de zoveelste keer formeel gelijk tegen de ‘deep state’ en de ‘roofridders’ op de achtergrond, zoals Hillary Clinton, met hun ‘one world government’. Er blijkt geen woord waar te zijn van alle leugens die de politiekcorrecte intriganten wéér uit hun duim hebben gezogen en dit vraagt om strafrechtelijke vervolging, want op landverraad staat in de USA de doodstraf, los van de torenhoge schadevergoedingen die daar gebruikelijk zijn.

Niet voor niets hebben Obama en Clinton, daags na de bekendmakingen van Durham, gereageerd met maximaal kabaal en obligate verwijzing naar ‘complotten’, maar dit keer is er een special prosecutor van naam die voor de kwaadaardige pers onaantastbaar lijkt. Bijltjesdag krijgt steeds meer gestalte voor alle ‘progressieve’ betrokkenen die plots een vals toontje hoger gaan zingen uit pure angst. Dit faciliteert uiteraard ook een mogelijke terugkeer van Trump in 2024 en hopelijk gaat dan de botte bijl ècht in het globalisme…

Zoals al dat kwaad, ook in Nederland, uit de politiekcorrecte koker van de ‘one world government’ komt zal de te verwachten val van de Democratische partij in november de deur ook hier op een kier zetten voor de al op het Binnenhof aangekondigde ‘Neurenberg Tribunalen’. Ik parafraseer hier Aleksandr Solzhenitsyn, die een rake karakterschets gaf van de premier van ‘dit gave land, waar wij allemaal lief zijn voor elkaar’:  ‘ We know he is lying, he knows he is lying, he knows we know he is lying, we know he knows we know he is lying, but he is still lying’…

Laat ‘Ruttegate’ maar komen…


Deel dit:
5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties