On air…

Ongehoord Nederland is dé veelbesproken snelgroeiende omroep in het publieke bestel, die pal staat voor vrije, pluriforme meningen en behoud van Nederlandse cultuur. Op dinsdag en donderdag, telkens om 12:15 uur, presenteert ON! het programma ‘Ongehoord nieuws’ met actualiteiten uit binnen- en buitenland.

Afgelopen dinsdag was de eerste uitzending met een onderbreking: onze olympische sporters werden gehuldigd. Al met al een mooie start van een omroepvereniging die stem geeft aan de tot dusver ongehoorde Nederlanders.

Hieronder nog de aankondiging van de start. De programma’s van Ongehoord Nederland kunt u terugzien op de website van ON! of bij NPOstart.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Nu de heer Arnold Karstens de realiteit wil uitdragen en dat via een nieuwe omroep wil doen , en het nep- nieuws van de NPO wil tegengaan, alsook de NPO dwingen hun nieuws en vooroordelen met hun selectieve verontwaardiging in te binden . De nieuwe omroep « ON » komt mijne inziens net op tijd omdat nu, na de inval van Rusland in Oekraïne in ieder geval nu « hopelijk » de realiteit zal zegevieren, en, dat is in ieders belang en,…… daardoor ook de destructieve niet objectieve politiek van Nederland zal worden « omgezet » in een politiek van zelfbehoud . Immers: dat is een natuurlijk fenomeen .

1 jaar geleden

Ook ik hoop dat de Omroep ‘’ Ongehoord Nederland ‘’ het grote publiek wakker maakt en begrijpt dat in de politiek ALLEEN de waarheid telt. Ik denk dat Arnold Karsten als ‘’oud Oorlogsverslaggever’’ de harde realiteit kan laten zien en horen . Immers: leugens en bedrog was het ‘’credo’’ van Rutte’s kabinetten waarvan we nu de zeer wrange vruchten plukken. Zoals we nu zien en horen wil Rusland ‘’ kennelijk » de gehele Oekraïne veroveren om haar grenzen tegen Westerse agressie te beschermen. Het paranoïde druipt er van af . Dat ON in berichtgeving de harde feiten mag weergeven is mijn diepste wens . Wie een oorlog heeft meegemaakt denkt realistisch en ik denk dat Karstens dat zeker doet .