Uit de VN?

Het laat zich vragen of Nederland nog wel lid moet willen zijn van organisaties als de Verenigde Naties (VN). Steeds meer is die organisatie een instrument voor criminele overheden zoals Iran om hun dictatoriale en gewelddadige optreden te rechtvaardigen.

De leden van de huidige ‘Human Rights Council’ (Mensenrechten commissie) zijn momenteel, naast Nederland en de VS, bijvoorbeeld landen als China, Qatar, Eritrea, Somalië of bijvoorbeeld Koeweit. Dat zijn toch bepaald geen landen waar de mensenrechten in goede handen zijn. In Koeweit bijvoorbeeld, zijn politieke partijen niet toegelaten, maar de zakenwereld en groepen met een nationalistische, religieuze of een liberale inslag en verschillende stammen, proberen allemaal zoveel mogelijk vertegenwoordigers in het parlement te krijgen en daarmee invloed op door de emir benoemde politici te verwerven. De volksvertegenwoordiging heeft weliswaar ‘wetgevende bevoegdheden’ en kan ministers wegstemmen, maar ze heeft geen inspraak in de vorming van de regering. Daarin zetelen verscheidene leden van de familie van de emir; één van hen leidt de regering ook.

In China kan alleen op de baas van de communisten worden gestemd: Xi Jinping. Hij is sinds 15 november 2012 secretaris-generaal van de Communistische Partij van China en sinds 14 maart 2013 is hij president van de Volksrepubliek China. Wie het lef heeft één stap in de richting van Xi te zetten, eindigt twee meter onder de grond. Op de schaal van Freisler[1] scoort de Chinese rechtspraak ongekend hoog.

De Human Rights Council zodoende, is een schandaal op zichzelf en de echt democratische landen zullen tegen de overmacht aan criminelen in dat gezelschap weinig in kunnen brengen.

WHO

De WHO, de ‘gezondheidsorganisatie’ van de VN, gedraagt zich inmiddels als een dictatoriale club die op onbereikbare, eenzame hoogte opereert. Onder leiding van alleskunner en allesweter Tedros Ghebreyesus, denkt deze club te kunnen bepalen hoeveel gehakt er in uw bal mag. Als het aan de WHO ligt, bepaalt Ghebreyesus wanneer landen ‘op slot gaan’ wegens een griep-gelijkend virus en ligt de democratie op apegapen.

UNRWA

Dan hebben we nog zo’n fraaie VN-club, de unieke UNRWA: ‘United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East’. Als enige verzameling mensen ooit, hebben de Palestijnen een ondersteunende organisatie toegewezen gekregen van de VN. Dat was in 1949, toen iedereen alweer vergeten was dat de Joden daar bij de oprichting van de VN in 1945, wellicht meer recht op hadden. Het budget voor de UNRWA bedraagt inmiddels zo rond de anderhalf miljard USD. Al dat geld voor deze club is afkomstig van donoren waarvan de Verenigde Staten, de Europese Unie en enkele afzonderlijke Europese landen de belangrijkste zijn. Let wel: andere landen zoals de Arabische,  geven wat aalmoezen.

Er is kortom geen enkele reden om de VN met wat dan ook nog te steunen, niet in de laatste plaats omdat D66-kanjer Kaag daar inmiddels een luxe Wajong-uitkering heeft gekregen. Dat is een garantie op list en bedrog met een eminent-epische faalhazerij als gevolg: ons geld weg en Kaag er een paar huizen bij.


[1] Roland Freisler (1893 –1945) was een Duitse nationaalsocialistische jurist, staatssecretaris van het ministerie van Justitie en voorzitter van het zogeheten Volksgerichtshof. Hij nam deel aan de Wannseeconferentie en leidde de schijnprocessen tegen de deelnemers aan de militaire samenzwering tegen Hitler.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
1 maand geleden

Het wordt de hoogste tijd om ons land terug te trekken uit al dat soort dubieuze clubjes zoals VN,WEF,WHO,UNRWA,EU en vele andere !!

ronald.dunki
1 maand geleden

Chapeau Ton! Hoog tijd dat er eens aandacht wordt gegeven aan dit schreeuwende schandaal van werkelijk epische proporties.

De preambule van het charter van de VN luidt notabene: ‘ the UN’s purpose is ‘to reaffirm faith in fundamental human rights’ . Ha ha, de meerderheid der lidstaten zijn de meer dan 50 dictaturen die de vloer aanvegen met vrije democratieën. Slechts 1/3 van de landen op deze aardbol zijn zulke vrije democratieën en dat maakt de VN de ‘democratie der dictatoren’ waar de CCP uit communistisch China de dikste vinger in de pap heeft.

Grotere criminelen dan de CCP zijn haast niet denkbaar, maar ik zal mijn adem sparen en raad u aan om u te verdiepen in een rapport genaamd : .The Costs of International Advocacy: China’s Interference in United Nations Human Rights Mechanisms | HRW  Daar zal uw broek van afzakken en uw bloed wellicht gaan koken… Van die dictaturen spelen Algerije, Bangladesh, Belarus, Bhutan, China, Cuba, Egypte, India, Indonesië, Iran, Malaysië, Myanmar, Nepal, Pakistan, de Philippijnen, Rusland, Sri Lanka, Sudan, Syrië, Venezuela, Vietnam en Zimbabwe elkaar voortdurend de bal toe in de Algemene Vergadering èn in de vele subcommissies onder leiding van Peking.  

De VN heeft de globalistische 2030 Agenda hoog in het vaandel staan en wordt ‘geleid’ door de aderverkalkte hardline communist Antonio Guterres, het lichtend voorbeeld van onze moreel corrupte Sigrid Kaag die – dat zal niemand verbazen – daar goed ‘in het potje valt’.Het is een tot op het bot corrupte organisatie waarvan ik u één voorbeeld wil geven.

Ouderen onder u kunnen zich wellicht nog het schandaal van het ‘UN food for oil’ schandaal herinneren. Dat speelde sinds eind 1996 om de bevolking van Iraq van voedsel te voorzien tijdens het UN handelsembargo nadat Sadam Hussein Kuwait had bezet. Het diende om voedsel en medicijnen te kopen met de opbrengsten van de olie die Iraq mondjesmaat mocht exporteren onder controle van de VN en voor herstelbetalingen voor de oorlog die Iraq had gevoerd. Lange Rede, kurzer Sinn, Sadam Hussein hield er persoonlijk, letterlijk, miljarden aan over en corrupte officials van de VN werden met hem steen- en schatrijk; de bevolking van Iraq crepeerde stilletjes! Het doet denken aan de hulp aan Gaza die voor 100% naar Hamas gaat.

Ik heb tijdens mijn jaren in N.Y.C. en Genève veel van die brutale parasieten uit het VN wespennest meegemaakt en kan hierover pagina’s volschrijven, maar dat bespaar ik u. Wat ik wèl kwijt wil is dat één der iconen van de VN, de Canadese multimiljonair Maurice Strong –  lid van de corrupte Club van Rome (die met hun pamflet ‘Limits to growth’ de globalistische de-industrialisatie preekt), oprichter van het IPCC en uitvinder van de toverspreuk ‘sustainable development’ – vol tegen de lamp liep in de nasleep van voormeld ‘UN food for oil’ schandaal als één der grootste zakkenvullers en spoorslags vluchtte naar China waar hij tot zijn dood bleef.  

Hij is de louche goochelaar die een miniem spoortje CO² in de atmosfeer wist om te toveren in een goudmijn voor hemzelf en een solide verdienmodel voor tienduizenden linkse ‘wetenschappers’ en ambtenaren. Het Accoord van Parijs waar wij nu mee opgescheept zitten is zijn miskraam en dàt was dus één der leidende globalistische idolen van Sigrid Kaag… Een lekkere jongen. Of wij nu uit die corrupte beerput mogen vertrekken? Zegt u het maar en doet u de al even corrupte EU er dan maar bij voor de zekerheid …