Palestijnse beesten

Hamas heeft vanmorgen, op de Joodse feestdag Shemini Atzeret, een grote verrassingsaanval op Israël uitgevoerd. Gelet op de aard van het geweld wordt duidelijk dat hier geen sprake meer is van wezens die tot het menselijke ras kunnen worden gerekend; de Palestijnen gedragen zich als beesten.

Weerloze Israëlische burgers werden inmiddels zonder militaire aanleiding met grof geweld vermoord, van sommigen werd de keel doorgesneden. Allemaal conform de islamitische traditie en geheel in de stijl van de moslimse ‘profeet’. Dit is geen reguliere oorlog van de ene staat tegen de andere, maar islamitisch terrorisme van het zuiverste water. En dan te bedenken dat het bestuur van deze beestenboel zich af en toe ook nog in de VN laat zien en horen. Je kunt als beschaafd land in feite geen lid meer zijn van een organisatie die moordenaars en roversbendes een staatslicentie verstrekt.

Afb: © Shai Kachlon – IDF / Flickr.

Wie nu denkt dat dit een lokaal optredend verschijnsel is, moet zich nog eens achter de oren krabben. Ook in onze landen zijn veel van deze zogenaamde ‘Palestijnen’ (eigenlijk meer ‘geloofsgenoten’, voor zoveel je de islam nog als reguliere godsdienst kunt erkennen) die de gebeurtenissen met onverholen bewondering en luide toejuichingen begeleiden.

Iedere week opnieuw staan dergelijke zelfbenoemde ‘vrijheidsstrijders’ ook op de Dam in Amsterdam een beetje te luiwammesen met een in 1964 inderhaast ontworpen ‘Palestijnse’ vlag. Voor het overige houden zij zich bezig met het incasseren van door anderen opgebrachte uitkeringen en toeslagen, want het thema ‘werken’ wordt nadrukkelijk vermeden. Even voor de duidelijkheid: Palestijnen hebben als volk nooit bestaan. Het is een samenraapsel van Arabieren die zich in de Ottomaanse tijd meester hebben gemaakt van de eerder door verdreven Joden achtergelaten huizen en rijkdommen. Werken is voor Arabieren kennelijk een afschuwelijke bezigheid, want zij produceren vrijwel niets zelf; zijn amper in staat iets te maken behalve kinderen en oorlog. Wie zelf een Arabier – waar dan ook ter wereld – zinvol werk ziet doen, moet daarvan onmiddellijk bewijsmateriaal verzamelen: het kan een Nobelprijs opleveren.

Dergelijk spul dus, zit nu in het Midden-Oosten even wat islamitische vrede toe te passen. Er is wel een methode om van dat zooitje af te komen. De Palestijnen en al hun sympathisanten onmiddelijk uit de VN en andere organisaties knikkeren, zogenaamde Palestijnse gebieden onmiddellijk opheffen en de aanwezige Arabieren terugsturen naar de Arabische landen van hun voorouders, althans voor zoveel zij zich niet wensen aan te sluiten bij de moderniteit.

Vanzelfsprekend moet er een tribunaal komen waar de leiders van deze zich Palestijnen noemde bendes zich verantwoorden. Dit zijn geen mensen die recht hebben op een eigen staat, maar criminelen die voor de nazi’s niet onderdoen. Zo tegen de tijd dat deze beesten tot mensdom zijn gekomen (maar dat zal nog heel wat generaties vergen) kunnen we nog wel weer eens kijken.

Ook in ons land moeten zij voor de keuze worden gesteld: ofwel normaal doen en gewoon zinvol werk doen wat iets oplevert (en niet van die ‘excuus-baantjes’ bij een overheidsinstelling), ofwel opkrassen. En degenen die de Palestijnse methoden en technieken een warm hart toedragen: zij mogen allen mee in die bonte stoet van gemankeerden.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sarcoff
4 maanden geleden

Als het over financieren van oorlogen gaat, kan het grootste gedeelte van de eerste en tweede kamer wel voor een oorlogstribunaal verschijnen, niet alleen Kaag

ronald.dunki
4 maanden geleden

Drie en een half jaar geleden stond dit artikel op deze pagina’s:
Wie heeft geen belang bij een ‘Palestijns’ vredesplan? (sta-pal.nl)

A.R. Girbes sr
4 maanden geleden

Het onverbiddelijke, als gevolg van “ naïviteit “ is Hamas een oorlog begonnen tegen Israël . Op hoog niveau is er ook in Israël “ er een machtsstrijd” aan de gang waardoor de aandacht ten aanzien Hamas, Palestijnen is verwaarloosd . Immers : Immers sinds 1948 , bij de oprichting van De Staat Israël , zijn er ernstige conflicten geweest , en zelfs een zeer hete oorlog met Egypte, dewelke oorlog glansrijk door Israël is gewonnen . Maar, het belangrijkste wordt steeds verzwegen , namelijk , de “ onverenigbaarheid “ van zowel de Palestijnen als wel de Israëliërs . Ook ik heb al “ een flink aantal keren” geschreven dat er geen kennis is van de Geografische Demografische diversiteit en velen denken dat we op aarde allemaal gelijk zijn . En dat bestaat niet . Daarnaast zijn religies de remmende factor inzake een cohesie en/of assimilatie . Nog steeds wordt er geen lering getrokken uit , diepe intellectuele en respectievelijke psychische tekortkomingen bij zeer velen , en leiderschap is op niveau niet meer beschikbaar . Het eigen belang en per definitie het afwijzen van andere religies door pure “ geborneerdheid “is catastrofaal . De Tweede Wereldoorlog, de Koreaanse oorlog, de moordpartijen in Cambodja , de moorden op weerloze burgers in Irak, en nu in Afghanistan en niet vergeten de moorden in Afrika waar een “Stammenstrijd “ in een maand 800.000 levens koste 25 jaar geleden . Nu met de overbevolking , de demografische spanningen zullen toenemen , maar “ bestuurders zo dom zijn, daarmede niet te kunnen omgaan . Immigratie in Europa zal onherroepelijk leiden tot ernstige rellen , zelfs rellen te boven gaande. Immers :Er is in Europa geen leiderschap en zeker bij de Europese Commissie geen inzicht en besef wat immigratie van kansloze mensen als consequentie heeft . Mevrouw von derLeijen , Frans Timmermans en Diederik Samson , hebben geen idee waar ze mee bezig zijn. In Nederland zijn de rapen bijna helemaal gaar . Behalve Forum voor Democratie is geen enkele partij die zuiver analytisch te werk gaat en domweg de Religieuze regels uit Brussel accepteert . Het is vragen om moeilijkheden . Maar , Palestijnen zijn net beesten is gedeeltelijk waar omdat “!inteelt “ zeker geen gezonde DNA bied . Wijlen Prof Dr , Piet Vroom, Theoretische psychologie , heeft mij persoonlijk gemeld dat des mensen hersenen niet volgroeid zijn en voor een groot deel zeer primitief reageren op “ prikkels” van buiten . Nu in het MiddenOosten alweer een oorlog aan de gang is , blijkt de stelling van Vroom een harde realiteit te bevatten . Tegen domheid vechten zelfs de goden niet .

ronald.dunki
4 maanden geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Over domheid gesproken: vraagt iemand zich wel eens af met hoevele miljoenen Nederland heeft bijgedragen aan de financiering van dit Palestijnse offensief door de kwaadaardige, gewetenloze en oerdomme Sigrid Kaag?

Zet het nieuws van de laatste jaren nog eens op een rijtje om u te realiseren hoe vaak zij in opspraak kwam met haar financiële ondersteuning van deze en andere primitieve horde’s met ons belastinggeld?

A.R. Girbes sr
4 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Dat de oerdomme Sigrid Kaag met ons belastinggeld domme “ dingen “ heeft gedaan is ook mij duidelijk , maar zoals U schrijft dat “ ons belastinggeld “ gebruikt is om de oorlog tegen Israël te financieren, heb ik zeker door mijn gedachten laten gaan. Maar een hard bewijs heb ik niet, en dan ben ik voorzichtig . Maar als het werkelijk zo is als schrijft, en dat neem ik zeker aan , is Sigrid Kaag gewoon een misdadiger en moet er een aanklacht tegen haar komen . Het opzettelijk en oneigenlijk gebruik van belastinggeld voor de financiering van een oorlog eist onherroepelijk een harde straf , en Mark Rutte blijft buiten schot?? De psychopaat is zeker onder zijn verantwoording, Kaag de belastinggelden naar de Palestijnen heeft overgemaakt dan mede schuldig . Het is haast niet te geloven dat er in Nederland zoveel randdebielen rondlopen op bestuurlijk niveau . En , toch wordt op de VVD en D-66 gestemd ….. onbegrijpelijk . We zien hoe Nederland, de stemmers op VVD en D-66 , beïnvloed zijn door Nepotisme ……. dat is mijn indruk .

ronald.dunki
4 maanden geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

hoe opvallend dat zoveel politici hun obligate afschuw hebben uitgesproken maar dat de Palestijnse echtgenote cum sycofant Sigrid Kaag de bek niet open doet hierover …. Laffer dan dat komen zij niet!

Hein
4 maanden geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Sigrid Kaag is niet oerdom maar in en in slecht.

ronald.dunki
4 maanden geleden

Het ‘Palestijns verzet’ is in handen van de ayatollahs in Teheran en sinds de moordenaar Yasser Arafat ( zoals u weet een goede persoonlijke kennis van Kaag die met één van zijn maatjes is getrouwd…) een bron van bloedvergieten en ellende die ook verantwoordelijk is voor de vernietiging van Libanon.

De huidige aanval op Israel is ècht geen reactie op de recente, op zich schandalige, provocaties van de orthodoxe Joden jegens Arabieren bij de Al Aksa moskee, maar een reeds lang, zorgvuldig, met Iraanse support, wapens en financiering gepland offensief dat slechts tot razendsnelle retaliatie en escalatie zal leiden.

Precies wat de ayatollahs beogen, maar de lafbekken die vanmorgen dood en verderf hebben gezaaid onder de Israelische burgerij zitten nu in de met de ontwikkelingshulp van Kaag gebouwde tunnels te schuilen voor de Israelische bombardementen terwijl hun vrouwen en kinderen de volle laag krijgen.

Koddebeier
4 maanden geleden

Hamas is ongedierte en voor ongedierte is er maar één oplossing !!