Stop de geldstroom aan de Palestijnen

Hamas slacht weerloze burgers af in hun straten en huizen. Hamas is uit op de vernietiging van de Joodse staat en stelt in hun Handvest dat het vermoorden van Joden een islamitische plicht is.

De Palestijnse Autoriteit onder president Abbas rechtvaardigt deze aanval op onschuldige burgers. Hij is schuldig aan het voortdurend aanmoedigen van Palestijnse terreur, het belonen van Jodenmoordenaars, het weigeren om Israël te erkennen en het verspreiden van Jodenhaat.

Nederland moet laten zien dat het afslachten van weerloze Joden niet meer ongestraft kan en direct stoppen met alle geldstromen aan de Palestijnen.

Likoed Nederland sluit zich hiermee aan bij de Duitse minister van Financiën Lindner.


Afbeelding via Likoed Nederland

Likoed Nederland
info@likoed.nl


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
8 maanden geleden

Dat er “ geldstromen”” naar de Palestijnen zijn, is dus een duidelijk aanwijzing dat er “ sympathie is voor de meest achterlijke godsdienst . Wie dat zijn, is mij niet bekend , maar “” Die sympathisanten “ blijken geen verschil te kunnen maken tussen een beschaafde wereld en de Arabische gemeenschappen . Nu blijkt de “ beschaafde wereld “ niet zo beschaaft “ te zijn als “ we” de oorlogen in Europa op een rij zetten over de laatste 500 jaar . Maar, heel langzaam is het besef doorgedrongen dat oorlogen “ niets oplossen”” . Nu in 2023 , dat het Islamitische geloof , nog steeds op de meest “ primitieve” tour is als de Asmatters in het voormalige Nieuw Guinea, waar tot aan 1952 zeker nog het “ kannibalisme “ aanwezig was . In het boek van Antonie van Kampen , “” wijkende wildernis “ is de werkwijze van het kannibalisme uitgebreid aan bod gekomen . Als ik nu in kort bestek de aanval op Israël analyseer, dan is de vergelijking “ frappant” te noemen , met dit verschil dat het slachtoffer niet wordt opgegeten . Als ik de Uitgave van Elsevier van 2006 lees , blijkt dat ook Moslims onderling vaak slaags raken . “” Voorbeeld : Jaren tachtig: Begin van schermutselingen tussen sjiieten en soennieten in Pakistan, die tot dusver enige duizenden doden hebben gekost. In 2004, Moslims van Wahabi-sekte vernielen op SriLanka een soefisme-moskee.”” Nu blijkt de Middeleeuwse Islamitische wet wereldwijd opmars te zijn, al is de interpretatie zeer verdeeld bij Moslims . Het heeft verder geen zin nog stil te staan bij de dagelijkse gang van zaken bij Moslims . Wel. Lees ik nog dat , “” een vreemde vrouw geen hand krijgt volgens een ex- diplomaat in Nederland, Tahir Yusuf Mohamed . En , nu zijn “” De radicalen in opmars “. Als “ we” de aanslagen in Parijs, Madrid en Brussel er bij tellen, dan is het een zeer tragisch beeld inzake de “” Moslimwereld “”. Er is al veel gesproken en geschreven over het Islamitische geloof en de de meest primitieven basis, waarin de “” meedogenloosheid “” gewoon-goed is en een mensenleven van “ een in hun ogen ongelovige , niet telt , is ook daarmede de de meest achterlijk godsdienst bewezen . Immers: Ook de natuurwet van” het behoud” wordt volledig genegeerd . Dat de “ sympathisanten , ook in Nederland , de geldstromen goedkeuren , en de gevolgen zoals nu de aanval op Israël , niet beseffen , evenzo gevaarlijk zijn, …… ook in Nederland . Dat “” onze minister Sigrid Kaag “” , onder leiding van, mijns inziens, psychopaat Mark Rutte , nog steeds “” ons belastinggeld “” aan de Palestijnen over-, dit een regelrechte provocatie is en zij geen besef hebben inzake de ernst , dat we te maken hebben met “ moordenaars”. Dat de sympathisanten een lichte vorm van krankzinnigheid , psychastenie, hebben is dan duidelijk . Ook een vorm van pseudodixie ( dwaalleer) kleeft aan hen . We weten inmiddels dat een “ normale communicatie “ ,met een respectvolle intentie , met Moslims niet mogelijk is, ( uitzonderingen daargelaten)

ronald.dunki
8 maanden geleden

Interessant voor Likoed om aan de bron te onderzoeken (W.O.B?) of de geldstroom uit Den Haag nu door Sigrid Kaag is stopgezet of, ondanks alles, rustig verder kabbelt… Zij kent geen scrupules.

Alan Breck
8 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Iemand die zegt van Hamas te zijn heeft in een video op Telegram gezegd dat ze wapens hebben gekocht van Oekrainse autoriteiten. Wat mij overigens niet zou verbazen. Maar wat ik mij nu afvraag is of dat van o.a. mijn belastinggeld is gebeurd.

mgjb
8 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Het kaagmens staat altijd vooraan om met geaffecteerde stem even uit te leggen waarom iedereen fout zit en zij gelijk heeft.
Maar de laatste dagen is het stil aan de overkant. Ze zal het wel te druk hebben om een nieuw baantje ergens te scoren. Heeft hamas geen minister van buitenlandse zaken nodig? Goede secundaire voorwaarden. Mijn stem krijgt ze om op te krassen.