Globalistisch geweld

Een Nederlandse politicus werd in België keihard met een verzwaarde paraplu op het hoofd geslagen door een man uit Oekraïne. Nederland, België, Oekraïne… Het linkse geweld is uiterst globalistisch geworden.

De Nederlandse FvD-politicus Baudet was uitgenodigd door de (Belgische) studentenvereniging KVHV (Universiteit van Gent). Het universiteitsbestuur weigerde echter om toestemming te geven omdat zij de veiligheid niet zouden kunnen waarborgen. Daarop stapte de studentenvereniging naar de Belgische Raad van State en werd daar in het gelijk gesteld, zodat de lezing door Baudet gewoon door kon gaan.

Baudet. Afb: FvD / wikipedia

Maar het universiteitsbestuur had dus gewoon gelijk: een politicus van rechtse signatuur is altijd in (levens-) gevaar en hun beveiliging is zo pover mogelijk ingericht. Ook in ons land is de frase dat “de veiligheid niet gegarandeerd kan worden” inmiddels op te vatten als een aankondiging dat na het uitspreken van een ‘verkeerde’ of ‘besmet verklaarde’ mening, de hersens van spreker vrijelijk kunnen worden ingeslagen. In dit geval was er nog slechts sprake van een aankondiging dat er een mening uitgesproken zou worden…

In de rapportages van onze NCTV is veelal te lezen dat vooral het ‘rechts-radicale’ geweld een bedreiging voor de rechtsstaat vormt, ook al wordt in de praktijk keer op keer duidelijk dat het monopolie op crimineel geweld in de publieke ruimte al jarenlang bij de linkse (en islamitische) eenheden berust. Maar goed: wie consequent naar rechts kijkt, kan uiteraard op links weinig waarnemen. We kunnen slechts vaststellen dat we sinds de Tachtigjarige oorlog geen fatsoenlijke veiligheids- of inlichtingendiensten meer hebben gehad.

Ook deze diensten zijn al overmeesterd door slaafse dienaren van de meer ‘verheven’ narratieven.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
5 maanden geleden

Het ‘ Hugo de Jonge effect ‘ ?

A.R. Girbes sr
5 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Het Hugo de Jonge effect is te vergelijken met het feit dat twee (2) keer per jaar de « klok «  wordt verzet . Een (1) keer een uur vooruit in het voorjaar en in het najaar een uur terug . Deze absolute onzin is gebaseerd op het feit dat het dan «  langer licht is «  en, het bezuinigingen betreft . Deze waanzin houdt in dat «  we » moedertje natuur zouden kunnen sturen ». Deze vorm van krankzinnigheid is juist te vergelijken met de besluiten van Hugo de Jonge en kornuiten in de “ Corona-tijd “. Besluiten genomen op basis van hersenspinsels . Uw zeer summiere opmerking is in dit licht zeer krachtig te noemen en geeft het “ lamentabele “ gedrag van Hugo aan .

ronald.dunki
5 maanden geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Wijlen Godfried Bomans repte ooit in een andere summiere bewoording van ‘ de reïncarnatie van een proleet…’

A.R. Girbes sr
5 maanden geleden

Het betreft Politiek rechts of het betreft Politiek links , beide groepen hebben «  absoluut » een gelijke behoefte . Namelijk : Ruimte om te kunnen leven in vrijheid , geestelijke vrijheid , fysieke vrijheid en een menselijk bestaan . Dat houdt in: Wonen werken, en voldoende geld voor dagelijkse behoefte . Wat is dan toch het duidelijk verschil en hoe komt het dat een bepaalde narratief toch een zeer splijtende werking heeft . Dat is dan een persoonlijk inzicht en de macht van opportunisten en de doelstellingen die, of zuiver persoonlijk zijn of een groepsbelang dat dominant is in het maatschappelijk verkeer . Daarnaast blijkt onverbiddelijk dat intelligentie een zeer belangrijke rol speelt . Nog belangrijker is de attitude die « «  men » » aanneemt ten aanzien van de/een maatschappelijk existentie . Immers : De mens is in principe een « «  kuddedier « «  en een maatschappelijk cohesie met bindende actoren , zoals geloof , is impliciet .,maar, de afwijkende houding door « «  denkbeelden « «  en veronderstelde mogelijkheden , is per definitie een splijtzwam . Immers : Niemand is gelijk en niemand heeft het eeuwige leven . Daarom is Politiek Rechts even verwerpelijk als Politiek Links . Het meest maatschappelijk ontbindende blijkt de veronderstelde intelligentie . Bekwaamheden , en eerzucht, ijdelheid , een niet volmaakt gevoelsleven , ( borderline ) en andere geestelijke «  onvolkomenheden « «  spelen een uitermate grote rol . Ik denk dat iedereen wel eens daarover heeft nagedacht …… maar een persoonlijk verlangen, ongeacht de doelstelling, speelt zich af in de capaciteiten en veronderstelde bekwaamheden: Alsdan , is een bepaalde persoonlijke interesse een doorslaggevende factor ., Want …. Hoe komt het toch dat linkse partijen heden ten dagen immigratie wenst en die houding ook een tegen natuurlijke houding is . Edoch, ook de vrijheid van hen zal afnemen, door ruimtegebrek , terwijl de natuurlijke behoefte juist vrijheid is . Mijn conclusie dan: De veronderstelde intelligentie blijkt juist een veronderstelling te zijn en niet de realiteit invult . Dat geldt zowel voor Rechts als wel voor Links . Maar, bij « «  overbevolking « «  verdwijnt de vrijheid en het absolutisme van onnadenkendheid komt op de voorgrond . Uiteraard is deze « «  proza » » niet volledig . Dat Baudet door iemand uit Ukraine is neergeslagen is het ultieme voorbeeld van begrip- beperking en een veronderstelde oplossing,