Sterilisatiewet

Op 14 juli 1933 werd in Nazi-Duitsland een sterilisatiewet aangenomen die moest voorkomen dat geestelijk gehandicapten of mensen met een erfelijke aandoening kinderen konden krijgen.

Gisteren bemoeide de Tweede Kamer zich ook met de lichamelijke verbouwing van mensen. Eerder had het FvD een motie ingediend die moest voorkomen dat (zeer) jonge kinderen van geslacht konden veranderen. Daarover werd gisteren gestemd; de motie werd verworpen. Voor en tegenstanders buitelen momenteel over elkaar; vooral op het internet is het raak. Met name de wat meer ‘rechtse’ websites hekelen het stemgedrag van enkele PVV-ers (voor gendertransitie – of zoiets) en Omtzigt. Ik wil voorstellen daar wat genuanceerder over te denken.

In de eerste plaats is er iets behoorlijk mis met een kind wat van school thuiskomt met de boodschap dat – achteraf bezien – het geslacht niet klopt: jongetje vindt dat hij meisje moet zijn en meisje vindt dat zij jongetje moet zijn. Het eerste wat ik zou doen, is even contact opnemen met die school. Want op die school moet die dag iets gebeurd zijn waar dat kind knettergek van is geworden. En als dat inderdaad zo blijkt te zijn, dan moet die school van overheidswege dicht. Zoniet, dan moeten de ouders dat zelf even regelen. Bijvoorbeeld met een bulldozer. Dat kost weinig tijd en levert veel op.

Het is tegenwoordig heel modieus om kinderen al op de basisschool met seksuele zaken te confronteren die in de hoogste groepen misschien wat boeiender lijken te worden, maar vooralsnog zitten die kinderen nog niet in de pubertijd, laat staan dat zij daar een gefundeerde mening over kunnen formuleren. Zij weten veelal nog niet eens hoeveel 8 maal 9 is en of het woord ‘word’ nu wordt uitgeschreven als ‘word’ of ‘wordt’. Als een kind op die leeftijd piraat wil worden, dan neemt geen enkele ouder een bijl ter hand om de amputatie van een been persoonlijk uit te voeren.

Iedereen mag vinden wat ‘ie wil, maar als Borsato met zijn fikken aan uw jonge dochter zit dan slaat u hem waarschijnlijk meteen aan gort. Dus waarom die zinderende gekken niet, die nota bene kinderen op nog jongere leeftijd compleet willen ombouwen?  Vooralsnog is het zo dat de ouders hierin de grootste verantwoordelijkheid hebben; de overheid moet zich met andere zaken bezighouden. Straks gaan ze nog bepalen wanneer de aardappels gerooid moeten worden! 


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
7 maanden geleden

In Newsweek d.d. 29 maart 2023 verscheen een artikel over de torenhoge zelfmoordcijfers onder gesteriliseerde, omgebouwde transgender patiënten – Scandinavische data wezen in het afgelopen decennium ook al naar 40% +.

Veel spijtoptanten weten van ellende niet meer wat zij met hun verwoeste lichaam en leven aanmoeten, maar er werd ook verwezen naar het toenemende geweld van deze groepen : .… on Tuesday, Tucker Carlson argued that the trans movement is getting “militant and possibly dangerous” and claimed that the movement’s alleged anger is targeted “specifically at traditional Christians.”Tucker Carlson Says Trans Movement ‘Natural Enemy’ of Christianity (newsweek.com)
 
Terwijl dit perverse geneuzel een hele serie 2e Kamerleden door de mand doet vallen – o.a. Pieter Omtzigt en PVV’s Fleur Agema met haar trieste waanzin over ‘knappe chirurgie!’ – is dit slechts een onderdeel van de ‘woke’ 2030 WEF/VN agenda gericht tegen onze democratie en alle christelijke waarden waarop deze steunt.

In die globalistische context was onze  d e m i s s i o n a i r e  landverrader # 1 vorige week in het communistische rovershol van de V.N. waar hij zich weer eens ontpopte als één der grootste oorlogshitsers aller tijden! Let wel Pieter Omtzigt, deze landverrader is ‘demissionair’ maar volstrekt onscrupuleus èn levensgevaarlijk in zijn geesteszieke ‘woke’ neurose. Dat de Russische ex-generaal en ‘volksvertegenwoordiger’ Andrei Gurulyov vervolgens publiekelijk benadrukte dat het overgrote deel van de Europese olieraffinage capaciteit héél conveniënt in Nederland gevestigd is en daarmee een ideaal doel voor een aanval met clustermunitie zal onze ‘hoop voor de toekomst’, ook wel ontgaan zijn want hij had het te druk om voor de WEF Agenda van het Kartel te stemmen.
 
Wie op zondagochtend de nieuwsuitzending op Al Jazeera volgde werd getracteerd op een zorgvuldig geënsceneerd interview ter zelfverheerlijking van Mark Rutte die zich afvroeg waar dat Nederland toch zonder hem naartoe moest èn, uiteraard, zat hij daar om te hengelen naar een leuk baantje.  

mgjb
7 maanden geleden

Ton,goed dat je dit aankaart, GEHEEL mee eens. Dit land wordt steeds gekker.
blijf ze schrijven.

J.Blaak
7 maanden geleden

helemaal eens, het is van de gekke.
los daarvan hebben de zombies in den Haag waarschijnlijk geen echte bezigheden, dus dan maar idioterie van enige orde.