Borell

In november 2019 werd Borrell namens Spanje Europees commissaris en tevens vicevoorzitter van de Europese Commissie.

En dit is wat hij tegenwoordig doet namens de EU:

Wat we met de EU doen: ik weet het niet.
Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Buskens
7 maanden geleden

Ene grote hypocriete bende is het. Las vanmorgen op Ninefornews het volgende: zoals we inmiddels weten heeft Rutte de stekker uit het rampen kabinet getrokken. De reden, CU heeft zo haar/zijn principes, prachtig zou je zeggen , voor je principes staan toch? Dat principe is dat ouders en kinderen bij elkaar horen in dit geval ging het om gezinshereniging van gelukzoekers. BVNL had een motie ingediend om de uit huis geplaatste kinderen van de ouders die getroffen zijn door de toeslagenaffaire terug te brengen bij hun ouders. De motie is verworpen! De enige partijen die hebben voor gestemd waren PVV, FvD, BBB en uiteraard BVNL.
Dus ook de CU, die zo voor HET GEZIN zijn. Ik vind het schokkend. Nog schokkender vind ik het dat er niet ene journalist is van de gangbare media die daar over schrijft! Dit had een grote kop verdiend in de Telegraaf, AD,Volkskrant enz.enz. Nog een advies voor lezers van deze site. Gisterenavond op YouTube met volle aandacht zitten kijken naar De Nieuwe Wereld een intervieuw met Wierd Duk over de controle staat waarin we leven.

ronald.dunki
7 maanden geleden

Bovenstaande observatie is 100% raak : In Spanje was hij volkomen uitgerangeerd voor hij naar Brussel werd verbannen en werd algemeen gekenmerkt als een ‘loco de mierda’. Past prima bij Timmermans!