Goed Nieuws

Opnieuw goed nieuws over Ongehoord Nederland. Eerder werd al bekend dat het opinieprogramma Ongehoord Nieuws in april met een 8,4 in de top 5 staat van de hoogst gewaardeerde TV-programma’s van de NPO.

Dit beeld wordt nu ook bevestigd door een onafhankelijk steekproefonderzoek uitgevoerd door Peil.nl. Daaruit blijkt dat kijkers van Ongehoord Nieuws zeer positief zijn over ons programma. Over het geheel genomen wordt Ongehoord Nieuws veel beter gewaardeerd door de kijkers dan een vergelijkbaar programma als Khalid & Sophie van BNNVARA. 

Omroep ON! bereikt de ongehoorde Nederlander op een manier die kennelijk zeer wordt gewaardeerd. Het Nederlandse kijkerspubliek heeft duidelijk behoefte aan een meer kritisch geluid over onder andere megalomane klimaatplannen, massa-immigratie, globalistische organisaties, woke en de afbrokkeling van onze democratie. Daarmee voegt ON! een flinke portie pluriformiteit toe aan de Publieke Omroep en krijgen de mensen eindelijk waar voor hun geld in plaats van communistische propaganda.

Niet zo gek dus dat de Hilversumse Rode Khmer ON! het liefst zou verbieden…

Klik hier voor de pdf van het hele onderzoek van Peil.nl


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boudica
8 maanden geleden

Helaas ontbreekt ook bij ON transparantie inzake ontvangen overheidsgeld richting omroepen. Waarom zo zwijgzaam daarover. De tegenstand van NPO naar nieuwe omroepen zou weleens kunnen zijn dat hoe meer omroepjes erbij komen, de spoeling wel erg dun wordt. Nu al 13 omroepen! De nederlandse belastingbetaler wil wel eens weten wie wat ontvangt uit het toegekende budget (1 miljard?) door de overheid. Ook wie of wat de bestuurders zijn (vm ambtenaren o.a. VWS?) enz. Volledige financiele verantwoording naar de kijker graag! We hebben er recht op.

8 maanden geleden

Heel goed dat “ de Omroep- Ongehoord Nederland. “ heel positief wordt ontvangen door “ het publiek “ . Immers” we werden werkelijk “ stapel mesjokke “ van de kletskousen bij de NPO …. praatprogramma ‘ s op OP1 hebben het karakter van geesten bezweringen , waarbij de deelnemers “ Necromantie “ als onderwerp bespreken . ( necromantie is de geesten van “ overledenen oproepen “ en dan de toekomst voorspellen ) Daarnaast heb ik de indruk dat er ook van “ enige indoctrinatie “ sprake is bij de NPO en ……. Zoals de heer Nijhof aanhaalt …… de «  rode Khmer «  graag ON zou willen verbieden «  De vergelijking is wat overtrokken maar…… …. Het liquideren van tegenstanders was bij POL -Pot de gewoonste zaak van de wereld . Gewetenloos en zonder spijt …… «  dat was ook mijn gedachten toen ik de aanval van de NPO op ON hoorde . Psychopaten zijn er kennelijk in “” overvloed “ met een bestuursfunctie .