Van der Wal diep gezonken

Een uitgelekte brief van de Europese Commissie aan minister Van der Wal over de Nederlandse stikstofaanpak heeft voor opschudding gezorgd. Dat is niet zo gek; de brief valt wel heel erg toevallig op de mat zo vlak na de monsteroverwinning van de BBB tijdens de provinciale verkiezingen.

Het is daarnaast opmerkelijk dat de brief in het Nederlands is geschreven en er geen officieel adres op staat. In politieke kringen (Omtzigt, Van der Plas) wordt er rekening mee gehouden dat de brief een bedenksel is van het kabinet teneinde het stoïcijns vasthouden aan de stikstofnorm van een acceptabele verklaring te voorzien. Helaas: ook in die goedkope trucjes trapte de bevolking niet meer in.

Van der Wal. Afb: Parlement.com

Eurocommissaris Sinkevicius (Milieu) zou zich in de brief achter de doelstellingen van stikstofminister Christianne van der Wal hebben geschaard. Dat is natuurlijk baarlijke nonsens van deze Eurocommissaris, want daar heeft de EU helemaal geen bal over ter vertellen. Dat maken we hier altijd zelf nog uit. De EU – die sowieso geen mieter in dit land te vertellen moet hebben – heeft lang geleden alle aangesloten landen eens gevraagd om wat leuke plekjes natuur op te schrijven, die wel aardig zouden zijn om te bewaren voor de toekomst. Vervolgens ging iedereen die zich onder dekking van een riant ambtenarensalaris Paulus de Boskabouter waant, met een fototoestel en een zakjapanner op pad om de subsidie alvast te berekenen. Dat die pannenkoeken met een paar plasjes water en wat zandverstuivingen terugkwamen zal niemand verbazen. En daarvoor wil dan een partij als D66 de hele Nederlandse boerenstand uitroeien, om er een betonvlakte van te maken met huisjes voor toevallig passerende kunstenmakers van Afrikaanse en Arabische persuasie. (laat die gasten van D66 eens een paar dagen bij de politie werken of zoiets)

Intussen jakkeren de EU-commissarissen door de stratosfeer in gesubsidieerde jets (!) alsof het milieu niets mankeert. Als dat het geval is hoeven we dus ook niet meer zo’n drukte te maken.

De brief komt, enkele dagen nadat  minister Van der Wal op bezoek was in Brussel, ineens boven water. Zomaar! Dat is wel heel erg ongeloofwaardig. Het heeft er eerder de schijn van dat Van der Wal het briefje heeft gedicteerd en dat Sinkevicius aan de postzegel heeft gelikt. Veel meer kan het niet zijn.

Vast staat wel dat de minister zich hier, evenals de hele EU, volledig diskwalificeert en om verder gezichtsverlies te voorkomen maar beter meteen kan aftreden. En misschien moet het hele kabinet dat maar doen, want de rotzooi is nu wel compleet. Nu we toch bezig zijn: neem die hele EU ook maar mee. We hebben inmiddels totaal geen belang meer bij dat belachelijke circus WillWell & Cannotmore.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rieks
10 maanden geleden

Dank voor reacties allemaal. We eindigen maar met een goed hollands gezegde: van de(r) wal in de sloot.

Rieks
10 maanden geleden

En weer slaagt Teflon Rutte er in te blijven zitten, er komt even een pauze. Maar D66 zal daarna net zo hard verdergaan met het stikstofgedram. Maar het overwinninkje van Rutte kon behaald worden omdat die slappe Hoekstra zijn rug niet recht hield. Hij had gewoon moeten breken maar liet zich weer bepraten.

10 maanden geleden
Antwoord aan  Rieks

U slaat exact de spijker bij Hoekstra op de kop . Zo’n zwakke minister moet
mijns inziens opdonderen . Immers: nu is zeker bewezen dat partijbelang van het CDA boven die van Nederland gaat . Slappe Hoekstra , nu ja , slaafse idioot zou ik zeggen . Als u een bedrijf zou moeten leiden is een “” slappe houding”” onverbiddelijk de aanzet naar faillissement , want de aasgieren zweven steeds boven u . En, op het pluche zitten en aan de knopjes kunnen draaien is een heerlijk gevoel . Macht …….. is op wolken. Leven

ronald.dunki
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rieks

Helemaal met u eens en weet u waarom de strafrechtelijke vervolging van Donald Trump op kosten van George Soros wordt geënsceneerd terwijl uw “Teflon Rutte” nooit voor een Neurenberg Tribunaal zal verschijnen?

U vindt de link terug : https://sta-pal.nl/2022/02/ruttegate/

Een kwestie van machtige superkapitalisten met fascistische trekjes: achter de schermen spelen krachten die – o.a. via het W.E.F. – letterlijk overal aan de touwtjes trekken. Zowel in het door George Soros omgekochte O.M. in New York City, met hun heksenjacht op Trump, als in het torentje waar hun heks Kaag de slappe opportunist Rutte aanstuurt, hebben zij volledige controle.

Daarvan heeft de Nederlandse kiezer geen benul en die sufferds haken nu alweer af waardoor Rutte de zaak weer binnen enkele weken in slaap heeft gesust èn zij zullen ervoor zorgen dat er nooit een “RutteGate komt”.

Caroline wordt al rap ingekapseld en onschadelijk gemaakt en het globalistische gespuis komt met de schrik vrij… .

Rieks
10 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Trump wordt dinsdag op de hoogte gesteld van de exacte aanklacht. Maar dat is nog geen vervolging. Een vervolging die m.i. ook geen enkele kans van slagen heeft. Dit komt hem bij de verkiezingscampagne straks zelfs goed van pas.

ronald.dunki
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rieks

en om e.e.a. van nog wat interessante achtergrond informatie te voorzien :
Geen gelukkig Nieuwjaar 2050 – (1) (sta-pal.nl)

10 maanden geleden

Dat de Europese Commissie « «  geen vertraging « « wenst Is naar mijn overtuiging een inbreuk op onze soevereiniteit . Immers : waar bemoeid dat tuig zich mee : A . Er is geen «  stikstof-probleem , er zijn grote problemen met de geestelijk «  conditie » van en van van der Wal en van de Europese commissie . B. En overbevolking is een grotere bedreiging voor natuur en habitat dan stikstof .Hieraan kunnen we zien hoe ziek en ideologisch ons zaken worden opgedrongen . Daarnaast wordt niet begrepen dat Nederland op een «  absurde wijze « «  garant staat voor schulden inzake de de mediterrane landen en …… Griekenland is zeker niet van plan de € 19.000.000.000,— aan Nederland terug te betalen. De brutaliteit waarmede «  bestuurders » ( in al hun incompetentie ) de burger minacht en doen alsof de Nederlandse burger een infantiel figuur is dewelke niet zelfstandig kan nadenken . Nijhoffs heeft het over «  bos kabouters «  die een keer per maand hun hand ophouden om een riant salaris te incasseren . Dat ik als burger niet langer onder het “ juk “ van de Europese Commissie wil staan , begrijpen ze ook geen barst van . Hun Europese Ideologie is heilig. Mark Rutte en zijn trawanten likken nu hun wonden door de verkiezingswinst van BBB. .Maar…… hun incomprehensie en hun trekjes verraden psychopathie . Van de Wal diep gezonken ……
????? Neen ze was al voor haar aantreden als minister volkomen ongeschikt ….. maar dat Mark Rutte zijn keuze baseerde op continuering om op het pluche te kunnen blijven zitten ……… !!!! De profiteur ten voeten uit .”
De burger wordt “ genaaid “ op de meest criminele wijze ……. Zoals dat in Amerika Dillinger dat deed …. !!!