Immigratie kun je wel stoppen

Volgens D66-leider Kaag is de migratie niet te stoppen. “Als er echt een oorlog is of totale ellende, dan zullen mensen blijven komen”. Dat zal best. Maar IMmigratie kun je wel stoppen, net zoals je EMigratie kunt stoppen: grenzen dicht.

In een interview met het Algemeen Dagblad wordt de D66-leider zonder kritische vragen uitbundig in het zonnetje gezet. Vraag: “Is het naïef om te denken dat je migratie kunt tegenhouden?” De subtiele term ‘migratie’ gebruiken om immigratie te verhullen is een duidelijke aanwijzing dat de AD-redactie er veel aan gelegen is om D66 in het zadel te houden, ofwel dat D66 fors heeft betaald voor deze reclame in verkiezingstijd. Migratie speelt zich overal af op de wereld en daar zullen we weinig aan kunnen doen. Maar de onafzienbare rijen die zich het overbevolkte Nederland in willen wrikken; daar heb je volledige controle over. Als je het over het landsbelang hebt tenminste.

Kaag: “Ik denk inderdaad dat het een onuitvoerbare wens is. Er zijn bovendien heel veel bedrijven, of het nu de glastuinbouw is of de kenniseconomie, die juist schreeuwen om gekwalificeerde mensen. Of het nu vaklui zijn of de Harvard PhD’s die bij ASML moeten werken. Onze economie wordt juist ook draaiende gehouden door de vele mensen die hier legaal een plek vinden.”

Het kan zijn dat mevrouw Kaag onder een steen leeft, maar vooralsnog is het zo dat ons land niet wordt overspoeld met keiharde werkers die als tijgers op het werk duiken. De vluchtelingen integreren niet in de arbeidsmarkt en ook niet in onze cultuur omdat hun kennisbereik er niet is. De meeste asielzoekers zijn zeer laag opgeleid (niet zelden analfabeet) en zijn totaal niet in staat om in een moderne maatschappij mee te komen, laat staan de kost te verdienen. Dat mevrouw Kaag denk dat daar ‘Harvard PhD’s’ tussen zouden zitten is teveel ‘blond’ gedacht.

60% werkt niet

Degenen die zich bezig houden met ‘integratie’ van de asielzoekers hebben ook al totaal geen belang bij een geslaagde integratie omdat hun verdienmodel dan als een kaartenhuis instort. Zelfs 6 jaar na het verstrekken van de verblijfsvergunning heeft 60 % nog steeds geen werk. En daar is ook weinig reden voor, want de uitkeringen zijn hoog en de toeslagen meer dan fors. Hoe pover deze mensen ook zijn opgeleid: de weg naar de schatkist weten ze feilloos te vinden, vaak met hulp van Vluchtelingenwerk. Kom er als Nederlander eens om. Die Nederlander wordt door de eigen overheid (i.c. het ministerie van Kaag) nog bedonderd met de heffingskorting als ‘ie niet oppast.

Migratie is niet te stoppen, immigratie wel degelijk. “Grenzen dicht en het hart open“. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.

Maar of mevrouw Kaag wel een hart heeft? En zo ja: dan zit ‘ie beslist niet op de goede plaats.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Een zeer bezorgde burger
1 jaar geleden

Immigratie kun je wel stoppen, maar hoe kunnen we D66 leider Kaag stoppen ?

Joost Visser
1 jaar geleden

Jaren geleden had ik nog het idee terug te gaan naar Nederland. Naar de ambassade van Nederland. Cursus 10.000 euro. En als mijn vrouw niet zou slagen, jammer terug. Meisje van de ambassade vertelde mij wel dat zij met haar buitenlandse echtgenoot over een jaar terug ging en dat de overheid alles betaalde. Dat is in ieder geval een behoorlijke rem voor nederlanders die terug willen naar Nederland.

a.r.girbes sr
1 jaar geleden
  1. De islam bedreigt de individuele vrijheden, de gezondheid, het onderwijs en de democratische instellingen. Wie de islam verlaat, verdient de doodstraf. De ramadan ondermijnt de gezondheid, islamitisch onderwijs is in wezen het opzetten van jonge mensen tegen de buitenwereld en hun voorbereiding op het politieke project dat de islam in wezen is. De sharia is daarvan de uitdrukking. ** Bron. Cultuur onder vuur.

Door ongecontroleerde immigratie `zal Nederland overspoeld worden door mensen, die én een ander geloof of en een ideologie hebben …… maar zeker is , dat het woord ‘DEMOCRATIE’ niet in hun vocabulaire voor komt.

Velen hebben nog steeds niet begrepen dat immigratie maatschappelijk ontwrichtend werkt. En……. dat is een groot probleem. Drs. Geert Wilder heeft dat in de Tweede Kamer verduidelijkt……… maar ook dat heeft niet geholpen.

Nu ook D-66, bij monde van Ingrid Kaag duidelijk heeft gemaakt NIET met de PVV te willen samen- werken en aldus D-66 de kraan van immigratie open wenst te houden.

En……… 60% werkt nietDegenen die zich bezig houden met ‘integratie’ van de asielzoekers hebben ook al totaal geen belang bij een geslaagde integratie omdat hun verdienmodel dan als een kaartenhuis instort.( aldus de heer Nijhof )

De Burger moet maar alles ophoesten………. en dat begrijpt Kaag niet…….. zij is niet alleen oer-dom…… Kaag is volledig ongeschikt als minister van financiën…….. en als partijleider een RAMP.

We zien het …. cultuurrelativisme is LEVENSGEVAARLIJK. Velen leven met oogkleppen op en hebben te veel van het ” slaapverwekkende kruid gegeten, het ALRUIN…….. DE HEKSENWORTEL. “.
**De Duitsers hebben een prachtig gezegde. : Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens. ** ( Tegen domheid vechten zelfs de goden vergeefs)