Aanslagen-agenda

Terwijl in een Amsterdamse bierkelder nog een overleg stond gepland voor de aanslagen-agenda van GroenLinks, werd de freule van D66 tot Kaag opgewacht door fakkel dragende Diepenheimers. Het laatste haalde royaal het nieuws, het eerste werd eensgezind en zorgvuldig doodgezwegen.

Jan en alleman valt inmiddels over de protesterende Achterhoekers die overigens weinig spectaculairs uithaalden. Wel maakten ze duidelijk weinig op te hebben met het spul van D66 maar dat gebeurde op een heel bedaarde wijze zonder geduw of getrek, laat staan dat de vrij volumineuze Kaag daarvan uit evenwicht zou raken. De beelden zijn helder;

Hier was geen enkele sprake van intimidatie of bedreigingen. Kaag kon gewoon in gesprek en dat er zo links en rechts verbitterde opmerkingen werden geplaatst is weliswaar weinig verheffend, maar een matig acterend voetballer krijgt in het weekeinde toch warempel wel pittiger verwensingen naar het hoofd geslingerd. Maar in kringen van D66’ers ligt men al wakker van een term als ‘tribunalen’. In Kedichem werden in 1986 door D66-achtigen, samen met hun vakbroeders uit het tegenwoordige GroenLinks, bepaald andere activiteiten met fakkels uitgevoerd. Het hotel waar de Centrumpartij van wijlen Hans Janmaat in vergadering bijeen was, werd compleet in brand gestoken, met talloze gewonden als gevolg.

Dergelijke verkiezingsbijeenkomsten zijn bij verschillende partijen bij uitstek geschikt om promotioneel uit te melken in de media zonder op de inhoud van de standpunten in te hoeven gaan en dat is precies wat nu ook gebeurt. Wat dat betreft hebben niet de Diepenheimers zich misdragen, maar juist de D66’ers. Het is ronduit walgelijk en van bijzonder laag allooi om ontevreden burgers weg te zetten als een stel terroristen. Kaag stelt zich aan en gedraagt zich als het spreekwoordelijke ‘valse kreng’. Een partij met enige allure zou dat echter niet nodig moeten zijn om het verlies aan electorale steun nog enigszins te beperken.

Dat neemt allemaal niet weg dat de ontevredenheid in ons land groot is. Dat daarvan ook in de Achterhoek blijk wordt gegeven kan voor niemand een verrassing zijn. Het is jammer dat de Diepenheimers zich te laat hebben gerealiseerd dat zij onmiddellijk geframed zouden worden als raddraaiers, maar de valse manier waarop D66 en de media daarmee omgaan toont aan dat een forse politieke omwenteling bittere noodzaak is.

Er moeten zoveel mogelijk mensen naar de stembus op 15 maart en wie daar nog op de regeringspartijen stemt heeft ze alle 24 niet meer in het kratje.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
1 jaar geleden

…. protesterende Achterhoekers die overigens weinig spectaculairs uithaalden maakten duidelijk weinig op te hebben met het spul van D66…

Voorspelbare “knee-reflex” van de geborneerde Kaag-gans op deze zeldzame brutaliteit: “wie niet voor mij is is tegen mij en daarmee extreem rechts!”

Die achterhoekers moeten toch wel héél opvallende lichamelijke kenmerken vertonen als die gans niet eens de moeite nam om met hen in gesprek te gaan maar toch de lef had om haar suffe prietpraat over hen te debiteren onder het motto: Plak er een etiket op, maak ze werkeloos en brodeloos en klaar is Kees.

Wat is zij toch een voorspelbare simpleton en dat is het boegbeeld van de partij van corrupte scharrelaars als Pechtold die er niet voor terugschrikt om een jonge dame uit de gelederen te bevruchten en vervolgens tot abortus te dwingen. En niet te vergeten de collectie homofielen en pedofielen die in dat open riool floreren. Precies het perverse slag waarop Baudet vandaag terecht wees in zijn tirade over deviante politici en politieke leiders die uit die globalistische koker komen.

Neem een Macron die met zijn grootmoeder getrouwd is of de sexloze big die van Wilders de goede raad kreeg om een vriendin of tenminste een huisdier te nemen. Baudet’s vergelijking zal dat geconstipeerde clubje wel enorm gekwetst hebben met deze van haat vervulde macro-agressie tegen “mensen die het volste recht hebben om te zijn wie zij willen zijn”. Geluk ermee!

“Mensenrechten”… dus kijkt u morgen maar bij de NPO en de verwante gelobotomiseerde media.

J.Blaak
1 jaar geleden

Vrije vertaling van D66 is in oerhollands gespeld: T U I G !!

a.r.girbes sr
1 jaar geleden

***Aan de Rutte-doctrine, aan de asielcrisis, aan het kagisme, aan de zorgcrisis, aan de klimaatkrankzinnigheid, aan de wooncrisis, aan de machtswellust van Brussel, aan het doorgeslagen wokisme, aan de vrijheidsbeperkende maatregelen, aan de vertrouwenscrisis tussen politiek en bevolking, aan de grenzeloze oorlogszucht…** Aldus de heer Jan Dijkgraaf. ( Bron: Briefje van Jan, d.d. 20 februari 2023)

Als we nu de demonstraties willen beoordelen, blijkt dat de ” demonstranten” in hoge mate de beschaving hoog hebben gehouden, als we meetellen dat de Pensioenpot bij DSM onder leiding van Edith schippers , VVD, waar zij directeur was, flinks is ” aangebroken ” door slecht beleid. Prof dr. Maarten van Rossem, sprak daar schande van.en zei ” Dat de pensioenpot van DSM één van de best gevulde pensioenpotten was en nu één van de armst blijkt.”
Ook een demonstrant, in de video, gaf al te kennen dat “haar pensioen ” is naar de ” kloten geholpen “. Dat is nogal wat. In feite is een pensioenpot SPAARGELD voor later en dat geld is van de deelnemer.

Dat desondanks er een ” beschaafde demonstratie” is een ” fenomeen”.
Immers: “Men is kalm gebleven, ook al is de aantasting van het ” bestaan ” een feit. Ik kan rustig schrijven dat de beheersing “Typische Nederlands” is, De Fransen zijn kennelijk assertiever en komen massaal in opstand als de pensioenleeftijd met twee ( 2) jaar wordt verhoogd door de ~Franse regering –

En…… “” Aldus de heer Nijhof: “” Dat neemt allemaal niet weg dat de ontevredenheid in ons land groot is. Dat daarvan ook in de Achterhoek blijk wordt gegeven kan voor niemand een verrassing zijn. !!!

Dat de “ontevredenheid groot is ” is iedere dag opnieuw daarvoor een bewijs te zijn. De energiekosten, verhoogde BTW tarieven, waardoor voeding bijna een luxe wordt en dat het water stevig belast is, alsook de benzine nog steeds torens hoog is. Het niet indexeren van pensioenen, behalve die van Ambtenaren, het ABP, dewelke met 11,89 % verhoogd is, blijkt ook een raadsel.

En…… de zoekgeraakte Euro’s dan? De rekenkamer kwam met een duidelijk bewijs.

Dat Ingrid Kaag geen enkele notie heeft wat er werkelijk in Nederland aan de hand is, was ook aan haar ” lichaamstaal te zien”.

Ik heb al eerder geschreven dat het een ” raadsel” is dat er nog geen opstand is uitgebroken. ……… kennelijk heeft de irritante en intimiderende Politie opdracht, om iedere ” opstand onmiddellijk te smoren”.

Dat we het gevoel hebben al in een “”dictatuur”” te leven is niet vreemd, omdat de rechten van de burger met voeten wordt getreden . Dat de regering artikel 81 ( en artikel 86, lid 2, ) van de Grondwet niet respecteerde, doordat Staatssecretaris Van Huffelen, D-66, tegen de wil van de Tweede Kamer, toch bij het kruisje tekende voor het ” uitrollen” van de ” Digitale ID,” in Brussel. Dr Pieter Omtzigt was daar zéér ” verbolgen” over. En, terecht.
We zien nu de willekeur en de ‘MINACHTING ‘ naar de burger, dewelke als “”OUD VUIL”” wordt behandeld. Ingrid Kaag is niet alleen uitermate dom, ze is als politicus, VOLKOMEN ongeschikt. En, Mark Rutte wil slechts de macht en de rest is bijzaak. Wie nu nog op D-66 stemt of op de VVD is medeschuldig aan totale teloorgang van Nederland. Maar…….. ik ben bang dat het besef van een ” degeneratieve toestand” er niet is én dat het defaitisme zal toeslaan, waardoor de geestelijke gezondheid van Nederlanders ernstig zal worden aangetast.

Buskens
1 jaar geleden

Ja, reken er maar op dat de talkshow tafels weer een hot item hebben om te bespreken. En vervolgens schuldigen aanwijzen zoals FvD, PVV en niet te vergeten ON. Het vervolg een wetsvoorstel om bepaalde partijen te verbieden en ON van de buis!! Dit alles dank zij onze corrupte media. Het is zo voorspelbaar allemaal!!!

corfo
1 jaar geleden

Ach die “zielige” Quag toch. Wordt zij zo maar ongevraagd aangesproken door échte NL’ers. Dat vindt zij zéér onbeschaafd !!
Ze wordt, nog steeds, véél te netjes én voorzichtig aangepakt door de slachtoffers van haar disfunctioneren; de slachtoffers zijn ALLE Nederlanders.