Klaar met Rutte

Wie zich tegen de overheid keert is een extremist en de AIVD en NCTV moeten dat in de gaten houden, anders gaat onze democratie ten onder. Voor de zekerheid nog even: als u vindt dat het wel klaar is met premier Rutte, dan heeft u zich ook tegen de overheid gekeerd.

Als het bovenstaande zo zout zou zijn, dan is het water na die pap niet aan te slepen, want 85% van de stemgerechtigde bevolking wil de huidige premier niet weer terug. AIVD en NCTV krijgen het nog druk op deze manier. Maar alle gekheid op een stokje: de Nederlandse burger is het in meerderheid niet eens met de maatregelen die deze regering nam en neemt. De mensen geloven allang niet meer in de ‘stikstofcrisis’ en sinds de temperaturen spectaculair veel lager zijn dan normaal in deze periode, gaat het klimaatverhaal er ook niet meer zo soepel in. Tel erbij op dat de burger feilloos heeft geregistreerd dat het hele coronaverhaal steeds verder wordt ontrafeld als een machtsgreep van het establishment op het dagelijkse doen en laten van de burger; u begrijpt de situatie.

De huidige regering, eerder nog gedwongen op te stappen vanwege de criminele ravage rond de toeslagen (wat doen we ook met die troep; zorg ’s gewoon voor een normaal inkomen) zit er weer uitgestreken bij alsof er niets gebeurd is. De burgers zijn daar niet meer zo blij mee, want ze beseffen dat ze het gezelschap een vrijkaartje hebben gegeven om de ravage nog groter te maken. Die burgers willen in grote meerderheid:

  • Maatregelen die de energieprijsstijgingen beteugelen;
  • Maatregelen die het woningtekort oplossen;
  • Maatregelen die de inflatie beteugelen;
  • Maatregelen die de kosten van de zorg beter reguleren;
  • Maatregelen die de instroom van asielzoekers tot 0 terugbrengen;
  • Maatregelen die de criminaliteit een halt toeroepen;
  • Een ‘deltaplan’ voor onze defensie.

Dit Kabinet komt echter niet verder dan immense uitgaven voor de ‘milieucrisis’, die zich blijkens de laatste informatie niet voordoet; de zogenaamde modellen kloppen van geen kant. Het Kabinet ziet grote problemen in de stikstofdepositie en richt zich op de boeren, maar laat Tata-steel en Rockwool ongemoeid. Talloze Nederlandse jongeren wonen tot hun 35e noodgedwongen bij hun ouders, want de huizen worden gereserveerd voor asielzoekers die nog een partij geld krijgen toegestopt waar de werkende Nederlander alleen maar van kan dromen.

Kortom: het Kabinet acteert (en nog verkeerd ook) op de terreinen waarvan de Nederlanders in meerderheid vinden dat dit niet de prioriteiten zijn die dit Kabinet moet stellen. Nederland wil anders en radicaal anders ook. De Nederlander wil het land weer terug waar hard voor gewerkt is en niet mee met de dystopische vergezichten van wereldvreemde D66-ers. Het vaasje kortom, is compleet aan diggelen.

Nou veiligheidsjongens: kom er maar in.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henk
1 jaar geleden

Mevr Kuitert als verkiezingen iets zouden kunnen veranderen dan waren deze allang verboden.Wie nu nog slaapt wordt straks wakker in een nachtmerrie.
Henk

1 jaar geleden

Geachte heer Nijhof, uw artikel en de reacties zijn al bijna 5000 keer bekeken, zie http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7005655601632440320/.

En ik verwacht nog vele keren meer gezien het aantal repostst.

M.v.g. Paul Quekel

Reacties 186
Commentaren 25
Reposts 28

1 jaar geleden

Geachte Nijhof,

Waarom onbetaalbare energie? Door de verkoop van onze Nutsbedrijven aan buitenlandse energiereuzen. Door de marktwerkingen en privatiseringen en door J. den Uyl en W. Kok:

Waarom onbetaalbaar aardgas?
VRAAG: Waarom betalen wij als burgers van Nederland nu in 2022 al meer dan 2,50 euro per kuub aardgas en de prijsstijgingen zijn nog niet ten einde.

Een decennia lang een GAS debacle ingezet door Joop den Uyl, PvdA die ons aardgas verkwanselde aan Italië voor 1,7 eurocent per kuub en door Wim Kok, PvdA die ons aardgas versjacherde voor 4,5 eurocent aan Oost-Europese landen.
 
In1996 hebben wij nog een brief gestuurd naar minister-president Wim Kok om ons gas in de Nederlandse grond te laten zitten, totdat wij als inwoners en bedrijven het zelf nodig hebben. Hoeveel eenvoudiger was nu de energie transitie geweest! Zie http://www.sdnl.nl/voorspelling1996.htm even door scrollen.

Er werd niet geluisterd en dit beleid werd gecontinueerd door alle opvolgers, die nooit hebben ingegrepen voor een beter GAS BELEID. Incompetent beleid met zeer ernstige gevolgen, die zichtbaar zijn in Groningen en onze portemonnee.
 
En mede door de verkoop van onze nutsbedrijven aan buitenlandse energiereuzen met privatiseringen en marktwerkingen. Kijkt maar naar radar hoe dat nu voor Nederlandse burgers uitpakt.

WONINGTEKORT: onze oplossingen, http://www.sdnl.nl/grondbank.htm en http://www.sdnl.nl/noodplan.htm en http://www.sdnl.nl/vangnet.htm voor wanneer de huizen weer onder water komen te staan, en dat is een zeker feit met nu weer stijgende rentes.

WAAROM INFLATIE: met het creëren van imaginair geld door banken, verzekeraars, De Nederlandse Bank en de ECB zijn we overspoeld met geld dat de waarde heeft van een kilo prijs oud papier, leest u over pseudo-geld op http://www.sdnl.nl/pimpelpaars.htm. Het grootste gevaar wordt S. Kaag met haar pleidooi voor CBDC.

CITAAT: “de digitale euro, of CBDC, stuit bij sommige groepen op fel verzet. Volgens tech- en economiejournalist Bert Slagter kan de digitale munt nooit dezelfde vorm van privacy genereren als contant geld, en dat is nu juist de grote zorg van veel mensen”.

ONBETAALBARE ZORG: Geachte heer van de Poel, met verbazing en ingehouden woede kijk ik naar de uitzending over software voor ziekenhuizen: Dodelijke Zorg: http://www.2doc.nl/documentaires/2022/09/dodelijke-zorg.html. Hoelang worden Nederlandse burgers nog opgelicht!
 
In 1985-1986 hadden wij al een volledig geïntegreerd medisch informatie systeem, zie http://www.sdnl.nl/quekel-rodias.htm Wij hadden al afspraken gemaakt met Leen Zevenbergen van Bolesium Helmond om AI (Artificial Intelligence) in te zetten voor ons ICT systemen. Wij betaalden hem daarvoor 300.000 gulden.
 
Wij hadden een uitstekend systeem voor zorg en ziekenhuizen, http://www.sdnl.nl/quekel-rodias.htm maar dat werd door mevrouw E. Borst D66 de nek omgedraaid. Onze opdracht van 20 miljoen gulden voor de automatisering van het UMC (Utrechts Medisch Centrum) werd door haar gecanceld. Leest u hierover ook http://www.sdnl.nl/quekel-bakker.htm en http://www.sdnl.nl/quekel-wijffels.htm.
De Rabobank vond onze software vervolgens niets meer waard en ik werd gedwongen mijn ICT bedrijf te verkopen, http://www.sdnl.nl/quekel-comdes.htm.
Na een presentatie aan Mike Leers toenmalig bestuursvoorzitter van CZ (Centraal Ziekenfonds) van ons Rodias systeem, zei hij tegen mij: “Meneer Quekel jullie software is het beste wat ik ooit heb gezien, maar u bent jullie tijd zeker 30 jaar vooruit. Jullie systeem kan de deksel van de soeppan halen en zelfs in de soep roeren. Dat willen de ziekenhuizen niet, de verzekeraars niet, de specialisten niet, maar bovenal de overheid niet”.

Hoe zeer heeft de heer Leers gelijk gekregen. Zeker nu met de vreselijke informatie in de KRO/NCRV documentaire over ICT software op 15 september 2022. Wij hadden Nederland vele miljarden kunnen besparen.

ASIELZOEKERS:
Ontvangen van een relatie uit prikbord 842, https://sta-pal.nl/2022/08/prikbord-nr-842/. En gaat het niet veel meer om de eigen portemonnee dan om de arme echte asielzoekers? Zie antwoord. M.v.g. Paul Quekel
 
Citaat uit 842:Vluchtelingenwerk in 2021
 
Uittreksel website:
 
Begeleiden we 67.000 asielzoekers bij hun asielprocedure.
Begeleiden we 58.500 vluchtelingen in de gemeenten.
 
Zetten 11.000 vrijwilligers zich in voor vluchtelingen en zijn we actief in 80% van alle gemeenten.
Starten we bijna 3.800 aanvragen voor gezinshereniging en ondersteunen we vele duizenden vluchtelingen met hun gezinshereniging die in voorafgaande jaren is gestart.
Volgen bijna 3.200 vluchtelingen een inburgeringscursus.
Creëren we duizenden ontmoetingen tussen vluchtelingen en Nederlanders via projecten en campagnes.
Ondersteunen we 25 lokale organisaties die vluchtelingen bijstaan aan de grenzen van Europa en Curaçao. (einde citaat)
 
Wellicht begrijpt u het nu: vooral aan de grenzen van Europa. Geen gelukszoekers, maar ‘vluchtelingen’ die beslist niet naar Denemarken willen. En van tienduizenden asielzoekers en ‘nareizenden’ (gezinshereniging) volgen er welgeteld 3200 een inburgeringscursus?

De personeelskosten waren bijna 49 miljoen voor ongeveer 700 fte’n; dat is gemiddeld € 70.000 per medewerker. Reserves en fondsen bedroegen € 32 miljoen. Een staat in de staat; lees de jaarrekening maar eens goed.
 
Antwoord met Praktijk voorbeeld:
Vrouwen en kinderen? Die komen bij de gezinshereniging.
Een relatie van mij had 2 Syriërs aangenomen. Zeer snel kregen ze een huis en op de vraag van mijn relatie: “kunnen we helpen met de inrichting via de kringloop”, was het antwoord: “dat is niet nodig, we krijgen 12000 euro van de gemeente en kopen alles nieuw”.

Een paar maanden later was ik weer bij het bedrijf van mijn relatie en er liepen 7 jonge kinderen rond. Ik vroeg aan hem “van wie zijn die kinderen?” van die Syriërs die hebben hun vrouwen en kinderen laten overkomen. Twee asielzoekers werden er 17.

Nu werken de Syriërs niet meer voor hem, ze vonden het werk te zwaar en genieten nu van de Nederlandse sociale voorzieningen.
Mijn relatie is van Turkse afkomst, kan geen personeel krijgen en zegt: “Nederland is knettergek geworden”.

De asielindustrie.
Toen mevrouw Rita Verdonk de toestroom van asielzoekers indamde schreeuwden velen moord en brand. Er dreigde veel asielindustrie werknemers ontslagen te worden.

Er ging toen al 7 miljard euro om in de asielindustrie en was dit vele geld voor echte asielzoekers? Nee, want velen zoals asiel advocaten, asiel psychologen, asiel psychiaters, asiel dokters en artsen, asiel leveranciers, asiel COA medewerkers, asiel hulpverleners enz. enz. verdienen een goed inkomen uit de Nederlandse Staatsruif en dat zou op de tocht komen te staan.

De heer Gerd Leers heeft nog de voorzitter van het COA mevrouw Albayrak ontslagen, die zich een inkomen had gegeven van 500.000 euro per jaar en in een Mercedes van meerdere tonnen reed. 

We weten hoe het is afgelopen. Rita Verdonk werd op een zijspoor gezet en Mark Rutte werd met de hulp van Gerrit Zalm gekozen tot partij voorzitter en daar ondervinden wij nu de vreselijke ellendige gevolgen van.
Hoeveel bemiddelaars hebben nog nodig om alle ellendes op te lossen?
 
Dat zijn personen met het eigen belang, (lees inkomen), het coalitie belang en het partij belang en dat personen zoals ambtenaren, politici, bestuurders, deze belangen zeer hoog laten prevaleren boven de belangen van de Nederlandse burgers. Vele voorbeelden aanwezig, zie ellendes en uitleg: http://www.sdnl.nl/iedereen.htm#verwijzing-2

CRIMINALITEIT:
Wanneer collusie niet wordt bestreden in Nederland zal de criminaliteit nooit worden opgelost. Leest u ook: http://www.sdnl.nl/quekel-iedereen.htm

Je schaamt je Nederlander te zijn en met schrik de Dagbladen en Weekbladen te lezen over de steeds groter wordende kloof tussen de gewone huis tuin en keuken burgers met de bestuurlijke, publieke en politiek macht van het establishment, collusie, fraude, zelfverrijking, enz.enz. en als lichtpuntje in de donkere duisternis van maatschappelijke onwil, de journalisten en redacties die gelukkig nu echt wakker worden! Chapeau voor de jounalistiek.
 
Komen er dan toch Nederlandse Watergates of zijn het POLDERKOLDERGATES?
 
Het is niet meer uit te leggen laat staan te begrijpen, hierbij tevens mijn berusting te lezen op http://www.sdnl.nl/http://www.sdnl.nl/wakkerworden.htm en mijn vragen aan mevrouw Timmerman-Buck terwijl de KOSTBANERS/KOSTBANEN doorgaan met staken en eisen stellen, lees mijn column hierover, m.vr.gr. Paul Quekel senior
 
Citaat van internet: Collusie dicteert de landelijke overheid. De Tweede Kamer slaapwandelt. Collusie is een heimelijke verstandhouding, een vorm van corrupte samenspanning, ontstaan uit gemeenschappelijke belangen om het gedeelde eigenbelang te doen prevaleren boven al het andere. Bij collusie misbruiken politici en hoge ambtenaren hun bevoegdheden. Het Pikmeerarrest van de Hoge Raad zette enige jaren geleden hiervoor de deur wagenwijd open door ambtelijke misdrijven niet strafbaar te verklaren. Hierdoor is Nederland “collusieland” bij uitstek geworden. Einde citaat.
 
DELTAPLAN:
Niet alleen voor defensie maar voor nagenoeg alle, ambtelijke, politieke en bestuurlijke instituties is een gigantisch DELTAPLAN nodig.

corfo
1 jaar geleden

Ik ben al jááááren helemaal klaar met Rutte.
Deze psychopaat heeft ons, eens zo rijke en gave, landje totaal
a.d. bedelstaf gebracht.
Voedselbanken rijzen de pan uit, de Schuldhulpverlening kan alle aanvragen niet meer aan; maar deze psych. patiënt roept bijna dagelijks dat NL een “rijk en gaaf land” is. De dwaas weet niet eens waarover hij ’t heeft, nét zoals de kontlikkers die hem omringen, zoals: Qut Quag, Befje Ollonkreng, Hoekstra, Judas Segers, Carooltje Schouten en meer van dat soort.

1 jaar geleden
Antwoord aan  corfo

M. RUTTE en S. KAAG DOCTRINE VAN ELLENDES:

VERANTWOORDINGEN en misstanden van en door de heer M. Rutte en c.s.
Zorg en ziekenhuis ellende, Zorgverzekeraars ellende, Toeslagen ellende, Woekerpolis ellende, ICT ellende, Cyber ellende, Pensioenen ellende, UWV ellende, Jeugdzorg ellende, Onderwijs ellende, Studieschuld ellende, Woningnood ellende, Bouw ellende, Aardbevingen ellende, Energie ellende, Elektriciteitsnet ellende, Infrastructuur ellende (wegen, vooral N wegen, spoorwegen, viaducten en bruggen), Marktwerking en Privatisering ellende, Gedoogcultuur ellende, Gerechtelijke macht ellende, Raad van State ellende, Politie en Justitie ellende, Overstroming ellende, Covid 19 ellende, Immigratie ellende. Gas tekort ellende, Schiphol ellende, Stikstof ellende, Pfas ellende, enz. enz.
Schuld per hoofd van de bevolking was in 2012 nog 12000 euro en nu in 2022 al 28000 euro en daar zijn de garantiestellingen voor ECB en Brussel en de COVID 19 en Oorlog kosten nog niet in meegenomen. Hoezo diepe zakken? Daar boven op oplichtingen met LIBOR, EURIBOR, Witwassen, Derivaten, Woekerrentes, Dividend oplichtingen enz. enz.

Fredjohan
1 jaar geleden

Hoe kunnen mensen nog denken dat met verkiezingen alles veranderd kan worden. Sinds de stemmen niet met de hand, maar met computers geteld worden kan elke verkiezing naar believen gemanipuleerd worden. We leven al in een fascistische dictatuur.

1 jaar geleden
Antwoord aan  Fredjohan

We hebben in Nederland geen DEMOCRATIE meer.
Volgens Prof. Twan Tak leven we in Nederland in een dictatuur, leest u http://www.sdnl.nl/twan-tak.htm en http://www.sdnl.nl/twan-tak-commentaar.htm.

CITAAT: “‘Nederland is een dictatuur’
Volgende week verschijnt bij Wolff Publishers te Nijmegen de tweede druk van het omvangrijke standaardwerk van prof. A.Q.C. Tak over het Nederlandse bestuursprocesrecht in theorie en praktijk. De eerste druk van het werk verscheen in augustus 2002 en veroorzaakte veel commotie.
Gesteld werd dat uit diepgaand onderzoek was gebleken, dat de burger nauwelijks nog rechtsbescherming krijgt tegen de overheid, met name van de Raad van State.

Het boek vormde de aanleiding voor de uitspraak van de Nationale ombudsman van augustus 2004, waarbij de ministers Balkenende, Donner en Remkes werden veroordeeld wegens onbehoorlijk gedrag omdat zij de Tweede Kamer onjuist over het werk hadden geïnformeerd.

Volgens de tweede druk is de situatie echter bepaald niet verbeterd. Grondrechten en rechtsbescherming verdwijnen steeds verder, en de politiek is onwillig daar iets aan te doen. De Staat blijkt niet reëel meer aanspreekbaar bij misdrijven en onrechtmatige gezagsuitoefening door de overheid. In feite blijkt Nederland verworden tot een dictatuur: het predikaat rechtsstaat is niet meer op zijn plaats.

Professor Tak (62) is sinds 1983 hoogleraar staatsrecht en bestuursrecht in Maastricht, waar hij bekendheid verwierf als grondlegger van de Maastrichtse school, die zich kenmerkt door een kritische bewaking van overheidsbevoegdheden.

Ruime rechterlijke ervaring deed hij gedurende vele decennia op onder meer als (plaatsvervangend) Voorzitter van het Ambtenarengerecht te Utrecht en sinds 1984 als (plaatsvervangend) Raadsheer bij de Centrale Raad van Beroep.
Voorts heeft hij uitgebreide praktijkervaring als adviseur en raadsman bij het bestuursjuridische adviesbureau BJA.

mgjb
1 jaar geleden

Ton, geheel mee eens. En in mijn omgeving hoor ik dezelfde geluiden. Een enkele keer kom ik iemand tegen die er echt van overtuigd is dat er best nog veel meer mensen/asielzoekers bij kunnen. En als de zon niet schijnt hebben we toch windmolens? Geeft les op en is hoofd van een lagere school. Vermoedelijk een CU adept. Op vragen over energie, het steunen van de mensensmokkelaars, de tientallen miljoenen indiers in grote armoede etc komt steevast de opmerking ‘ja dat is moeilijk’.

De woke groep alarmisten zit in de haarvaten van de maatschappij, verdient er veel geld aan of krijgt er status in eigen gemeenschap en peinst er niet over de werkelijkheid onder ogen te zien. We moeten kapot en dat gaat nog lukken ook.

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  mgjb

Ja en juist dat figuur, die les geeft aan kinderen is een groot gevaar!! Zeg maar gewoon staats gevaarlijk! want de jeugd wordt op de scholen geïndoctrineerd op grote schaal. Diezelfde jeugd mag ook stemmen in maart. Ik houd mijn hart vast.

Saskia Kuitert
1 jaar geleden

Ton, een adequate en terechte opsomming van de aan te pakken problemen. Simpel en duidelijk. Mijn complimenten.Ik hoop in vredesnaam dat de mensen bij de PS verkiezingen volgend jaar ook eens laten zien, dat ze het anders willen.