Eigenwaarde niet alleen vrouwelijk

Waar is de tijd gebleven dat onze waardering ging naar de zelfstandige, financieel onafhankelijke Linda de Mol. De zus van John, getrouwd met en gescheiden van Fred Reuter, levensgezel en belazerd door Sander Vahle en daarna dacht het geluk gevonden te hebben bij Jeroen Rietbergen. Maar die haar jaren bedroog en een ware seksueel grensoverschrijdende ‘bandleider’ bleek te zijn bij de Voice of Holland.

Vertrouwenscrisis

Die Linda de Mol zou echt recht van spreken hebben als het gaat om een vertrouwenscrisis. Maar die Linda lijkt telkens weer door knieën te gaan. Linda de Mol nam haar overspelige man dus terug. En volgens juicie Yvonne zou ze zich weer verzoenen met Jeroen Rietbergen. Waar is dan je eigenwaarde? Waar is ónze eigenwaarde?

Inmiddels heerst er een vertrouwenscrisis in niet alleen politiek Nederland maar is er een vertrouwenscrisis in de hele wereld tussen overheid en burger. Dit komt door het feit dat overheden op het moment dat ze democratisch zijn verkozen hun beloftes vergeten en hun eigen belang najagen. Dat media overheidspropaganda overnemen en verspreiden helpt het vertrouwen niet.

Faliekant mislukt

Maar gelukkig hebben onze boeren zich niet zomaar uit elkaar laten spelen. De opzet van Rutte en Remkes is faliekant mislukt. Want stel het was wel gelukt en Sjaak van de Tak (LTO) was niet vooraf op een lijn gekomen met Mark van den Oever (Farmers Defence Force) en Bart Kemp (Agractie). Waar is dan je eigenwaarde? Waar is ónze eigenwaarde?

En dan dat geneuzel dat het met meer vrouwen beter zou gaan. Dat Sigrid Kaag zo snel vaste voet kon krijgen in Nederland toont eens temeer aan dat politiek en media extreem corrupt zijn en vooral niet begaan zijn met het Nederlandse volk. Mark Rutte die nergens zou zijn zonder zijn Caroline Hermans, na eerst jaren bijgestaan te zijn door de oudere zuster Sophie Hermans. De Vader van Sophie en Caroline is de zeer omstreden VVDer Loek Hermans.

Zie ook de omhooggevallen huppelkut zonder enige kennis van zaken die mede bepaald hoe de boeren te onteigenen, Christianne van der Wal. Liet ze enkele weken terug een interview uitzenden op de NPO terwijl deze bitterballen koningin van de VVD zelf op Curaçao verbleef. Deze keer mocht ze aanschuiven bij het Rutte/Remkes overleg. Hoeveel impact zouden de woorden van deze minister van Natuur en Stikstof hebben bij de boerenorganisaties die wel verstand van zaken hebben? Waar is dan je eigenwaarde? Waar is ónze eigenwaarde?

Bart Kemp deed al een perfectie imitatie van Christianne van der Wal. Dat maakt vooral ook duidelijk hoe zij staan tegenover deze minister van Natuur en Stikstof. Mark van den Oever gaf al aan dat de vergader-boeren en -burgers klaar zijn, de actie-boeren en -burgers moeten weer aan de gang! Maak jullie klaar voor de HARDSTE acties OOIT! Mijn zegen hebben ze! Die van jullie? Want anders….. Waar is dan je eigenwaarde? Waar is ónze eigenwaarde?

Het goede aan het mislukte overleg is echter dat een ding duidelijk is. De door de overheid gecreëerde en veroorzaakte stikstofcrisis is een brug te ver voor Rutte IV. De boeren hebben het gelijk en de meerderheid van het volk aan hun zijde. Rutte IV zal moeten inbinden en zal (uiteindelijk) vallen.

En wij, ‘het volk’. Wij moeten samenwerken om het kabinet zo snel mogelijk te laten vallen. En daarna STEMMEN, en vooral ANDERS STEMMEN. Zo niet…. Waar is dan je eigenwaarde? Waar is ónze eigenwaarde?

NLinNood vlag

© Verbindend Enschede

NLinNood heeft een eigen vlag ontworpen en vervaardigd. Niet omdat we de omgekeerde vlag intimiderend vinden maar omdat we er aanstoot aan nemen of omdat het een Duitse vlag is. Nee, gewoon volgens de democratie en in het kader van keuzevrijheid. Wil je de vlag bestellen? Mail naar……..

#NLinNood #WegMetDitKabinet

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Enschede/Nederland is het waard!


Erwin Versteeg

Erwin Versteeg is zelfstandig ondernemer en sinds maart 2018 voorzitter van ‘Verbindend Enschede’. De columns die hij schrijft, zijn op persoonlijke titel en bedoeld om een discussie op gang te brengen. Onderwerpen in de columns zijn lokaal, landelijke, geopolitiek of maatschappelijk, en daarmee lokaal en/of landelijk mogelijk geen onderdeel van hun (politieke-) verkiezingsprogramma.

.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties