Lucifer’s poel des verderfs

Satan komt uit een Bijbelse beschrijving (2 Korintiërs 11:14) tevoorschijn als ‘een engel des lichts’ die pretendeert het goede te vertegenwoordigen om de mensheid te bedonderen met zijn valse praatjes. Deze beschrijving is op maat gesneden voor de ‘politiek correcte’ personificatie van de duivel in Klaus Schwab, directeur van het WEF in Genève.

Maar ook voor zijn malafide volgelingen zoals onze premier Rutte die al jaren poogt om in een samenzwering tussen twee ‘decadent liberale’ en twee quasi ‘christelijke’ partijen Nederland een communistisch land te maken in de context van ‘the new worldorder’ van de VN. Hoe dat mogelijk is? Plato zei al dat ‘de prijs die goede mensen betalen voor hun onverschilligheid over algemene zaken is dat zij geregeerd worden door slechte mensen’. Het resultaat is een globalistisch slangennest.

Naast die door communistische, uitgerangeerde, Westerse politici en de door communistisch China gedomineerde VN kronkelt er teveel giftig addergebroed op de achtergrond om op te noemen. Zoals o.a. het WEF, de gevaarlijke Bilderbergers en niet te vergeten het crème de la crème der vrijmetselaars in de almachtige, satanische ‘illuminati’ secte, een ‘powerhouse’ dat overal op de eerste rang zit en aan de touwtjes trekt, plus tientallen andere elitaire criminelen.

Hoe de rot inzette

Zestig jaar geleden werd de authentieke socialist Drees gerespecteerd als een integere politicus, die niet voor niets uit de PvdA stapte toen de rot in Nederland inzette met den Uyl, de reden bij uitstek waarom zoveel mensen hun strategische toevlucht destijds bij VVD en confessionelen zochten. Dat mocht toen niet baten, Nederland viel in handen van een der meest verdwaasde salonsocialisten die dit land gekend heeft voor een nummertje potverteren en sociale en morele verloedering die zijn weerga niet kende. Geschokte VVD kiezers hebben sindsdien hun blinde loyaliteit aan de, vermeend veilige, eigen partij bij bosjes getransplanteerd op hun (kinds-) kinderen, maar die komen er nu beetje bij beetje achter dat de huidige sociopaat aan het roer nog véél erger is dan ‘maffe Joop’.

‘Ons soort mensen’ vermocht, tot een week geleden, niet of nauwelijks te zien hoe realistisch voormelde Bijbelse passage is en hoe Lucifer, in de persoon van hun actuele partijleider, hen jarenlang heeft bedonderd met valse praatjes om met de hulp van twee ‘decadent liberale’ en twee quasi-christelijke partijen Nederland tot een communistische heilstaat te verloederen. Totdat hen door schade en schande duidelijk werd dat ‘hun’ premier Rutte zijn linkerhand schromelijk overspeeld heeft, lapte ‘ons soort mensen’ zijn woord op als – om nog even bij de Bijbelse context te blijven – Gods woord in een ouderling.

Maurice de Hond’s recente peilingen zijn echter te geprononceerd om te negeren, in het bijzonder voor de WEF-discipel Rutte die al jaren, achter eenieders rug, doende is om de ‘Grote Reset’ van Bilderberg’s erelid Schwab in de groene praktijk te brengen. U weet wel, die psychopathische bondgenoot van de door en door verrotte Verenigde Naties met hun 2030 agenda die onze transformatie beoogt naar een nieuw soort Sovjet Unie op mondiaal niveau. Die ellendelingen zijn hierin anno 2022 dankzij Mark Rutte al vrij ver gevorderd en ik houd mijn hart vast over hoe Nederland in 2025 onherkenbaar veranderd kan zijn als wij daar geen stokje voor weten te steken. Het ergste is dat de ideologisch misvormde pers zijn werk niet doet omdat zij door Rutte gereduceerd zijn tot zijn propaganda afdeling.

Toeval dat de WEF vlak
voor de coronacrash
alle beleggingen verkocht?

Twee jaren geleden beschreef ik hoe George Soros –  in een bijna letterlijke beschrijving van het duivelse, komende corona-scenario –  in Davos verkondigde hoe Trump, wiens herverkiezing feitelijk een formaliteit leek, alsnog tegengehouden kon worden door middel van een onvoorziene ramp. Toeval? Gekke Henkie, de WEF liquideerde alle investeringen voor zij de coronapaniek aanjoegen! 

‘Money speaks’ en Karl Marx is herboren in  Klaus Schwab’s prima georganiseerde, grootste en brutaalste mondiale complot in de geschiedenis van onze mensheid. Zoals Lucifer altijd in de schaduwen opereerde was ook Schwab een duister figuur die altijd buiten de schijnwerpers bleef zolang Rutte, Merkel en andere landverraders met hun sloperswerk voor hem bezig waren. Ondertussen heeft hij zijn invloed goed georkestreerd in een netwerk van corrupte politici dat groter is dan dat van de oude koningshuizen in Europa.

Dàt is wat moreel corrupte politici als Merkel, Macron, Trudeau, Gates en Rutte aanspreekt: macht, liefst absolute macht voor kleine mensjes die daar niet mee weten om te gaan! De verleiding om daarin te delen was onweerstaanbaar voor dit narcistische drietal, dat met beide handen alle klusjes aangreep die Klaus hen toebedeelde terwijl zij hun kiezers angstvallig buitenspel zetten. Hoe kon dat nu weer? Kijkt u maar naar een Kamerdebat, dan weet u het snel genoeg.

‘The first big step
towards unprecedented
control over mankind’.

Die subversie ging jaren goed totdat hun fascistische machtshonger niet snel genoeg gestild kon worden en Mark Rutte zijn hand dramatisch overspeelde in zijn ‘corona hoax’, door de geesteszieke Schwab omschreven als ‘the first big step towards unprecedented control over mankind’.

Als dat het enige was, zou het erg genoeg zijn, maar er is ook een ‘hoogst besmettelijke variant’ in de vorm van hun klimaatbedrog dat door VN en IPCC werd opgetuigd en waarvan coronaslachtoffers zich niet of onvoldoende bewust zijn. En dan heeft heeft het knapste jongetje van Lucifer’s klas zelf nog eens het, uniek Nederlandse, stikstofdossier opgetuigd om Nederland nog een extra klap toe te brengen.  

Wie controleert een moreel corrupte premier?

De oppositie in de nutteloze 2e Kamer krijgt, naast Geert Wilders en Thierry Baudet, gelukkig meer ‘kritische massa’ in de vorm van Gideon van Meijeren die, als wesp in de zij van Mark Rutte met zijn vragen over ‘the Great Reset’ van Schwab furore maakte. Uiteraard probeerde Rutte zich nog te redden door Gideon weg te zetten als een complotdenker, maar het leugenachtige boontje kwam om zijn loontje toen hij, bij zijn krampachtige ontkenningen van enigerlei relatie met Schwab en de WEF, zijn persoonlijke brief aan Schwab onder zijn neus kreeg…  ‘Tableau’ voor het oog der natie!

Maar zoals ik hierboven al aanhaalde, Merkel, Trudeau, Macron en Rutte zijn niet de enige landverraders uit de Schwab-stal, die investeert in fascistische ‘Young Global Leaders of the Future’.  Klaus Schwab heeft niet alleen politici, maar ook dwazen als Zuckerberg en Gates geronseld, die naadloos pasten in zijn dystopische en megalomane opleidingsstal. Om nog wat namen te noemen: Nicolai Sarkozy, Tony Blair, Gordon Brown en Victor Orbán horen er ook bij, zij het dat de laatste duidelijk op een ander spoor zit dan de grote leermeester. Ook leden van de Rothschild familie werden daar misvormd evenals grote spelers uit de digitale industrie zoals Steve Balmer van Microsoft en ratten uit de propagandamedia zoals Anderson Cooper van CNN of presentatoren van de BBC en Duitse publieke omroep.

Talloze Nederlandse Kamerleden en politici zijn op de WEF-site terug te vinden, met Mark Rutte als favoriet van Schwab getuige zijn ‘Global Citizen Award.’ Zum Kotzen!

WEF is redelijk transparant

De WEF website is transparant genoeg om de duivel geen gelegenheid te geven om zich aan ons zicht te onttrekken, daarom nogmaals ‘chapeau’ voor Gideon van Meijeren die de machtsgreep van onze véél minder transparante landverrader tegen het licht hield!

Wie het, uiteraard, ook goed doet bij deze engerd is Sigrid Kaag, die het verschil tussen kop of munt van een Euro nog niet kent maar desondanks minister van financiën mocht worden nadat zij tientallen jaren in deze corrupte kringen vegeteerde zonder ooit één eerlijk vak te leren… Egotripper Kaag verkocht zich, zoals altijd in haar dagelijkse cult van persoonsverheerlijking, aardig met de VN opruiming van Syrisch wapentuig, als gebruikelijk met hulp van de willige media. Maar dat de arme Syrische bevolking desondanks genadeloos vergast werd omdat Asad, na haar vertrek, alsnog ruime beschikking bleek te hebben over meerdere zenuwgassen zoals Sarin, mag deze narcist zwaar aangerekend worden. Ook daar bakte zij er absoluut niets van met haar attitude! Maar de opportunist had goed onthouden dat ‘genderequality’ het goed doet bij de D66 stemmers, dus waarom niet, ook al ben je nog zo’n arrogante kwal?!  Zij schijnt ook tientallen bijbaantjes te hebben in globalistische kringen als de WEF, geen wonder dat alles wat zij aanraakte zo gillend fout ging in de afgelopen jaren!

Recentelijk kwam ook aan het licht dat Nederlandse ministers als Rutte en Kaag openlijk bindende samenwerkingsverbanden met het WEF aangaan zonder de 2e Kamer daarin te betrekken… Dat WEF tuig heeft zelfs een vertegenwoordiging in het oosten van Nederland die notabene door Den Haag wordt gesubsidieerd! Daarnaast hebben zij bedrijven, universiteiten en individuele wetenschappers geïnfiltreerd en gesuborneerd. Er wordt vaak in Den Haag geleuterd over o.a. de vele bijbaantjes van 1e Kamerleden en de corrupte zakkenvullerij van de ene dag op de andere door ex-politici als lobbyisten, maar hoe kan Sigrid Kaag ongestraft tientallen ongecontroleerde functies bekleden, waaronder die in de WEF lobbyclub van de satanische Klaus Schwab?

Nog een klus voor Gideon?


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties