Effectief omgaan met bedreigingen

Terwijl de Britten nog bij zitten te komen van de jihadistische moord op politicus David Amess, stuurt de voorzitter van de Tweede Kamer er op aan dat bedreigde Nederlandse politici “op cursus gaan”. Klaarblijkelijk is het niet nodig om bedreigers op te pakken, maar gaat het potentiële doelwit in Nederland op de cursus ‘Effectief omgaan met bedreigingen’. Dat zal ze leren, letterlijk.

Mevrouw Bergkamp snapt het niet en o.a. Paul Cliteur en Geert Wilders (zie zijn tweet hieronder) leggen de vingers op de pijnlijke plek.

Niet degenen die bedreigd worden moeten aan de slag, nee de Minister van J&V moet aan de slag en een beetje rap ook. Het is toch werkelijk van de gekke dat er in ons land wel mankracht beschikbaar is om QR-codes te controleren (of liever: om te controleren of de QR-code wel wordt gecontroleerd) maar niet om bedreigde politici te vrijwaren van aanslagen en dergelijke. Daar zijn kennelijk geen mensen voor beschikbaar, De regering kan wel binnen drie dagen een hoger beroep bij de rechter gedaan krijgen of de belastingen te verhogen, maar slaagt er kennelijk niet meer in om de eigen burgers en ambtsdragers te vrijwaren van geweld en bedreiging.

In plaats van aanpakken, zitten hotemetoten bij leger en politie te ouwehoeren over wel/geen hoofddoekjes, “hoeveel negers hebben we eigenlijk bij de politie en tel ook even de Naffers en Arabieren”.

We zijn als land een open inrichting geworden waar de patiënten tevens de directie vormen. De Duitsers lachen zich nu nog kapot om de tomeloze naïviteit, maar dat verandert snel wanneer de criminelen de grens oversteken. Iedereen is welkom in dit land en wordt toegestaan er een geweldige rozooi van te maken. De politiek staat er bij en kijkt er naar, maar niemand komt op het idee dergelijke problemen bij kop en kont te pakken en de hele meuk eruit te knikkeren. Land van herkomst weigert terugname? Geen probleem: smijt ze maar over het hek bij de betreffende ambassade en “heb niet het lef om ze terug te gooien, want dan heb je een probleem wat groter is dan jijzelf”.

Kortom, overheid: doe eens gewoon je werk. Laat dat Nieuwe Leiderschap nog maar even zitten. Eerst Echt Leiderschap.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2 jaren geleden

IK begin mij ” zo langzamerhand” dood te ergeren aan de absolute incompetentie van bestuurders in Den Haag. Daarnaast komt nog een Kamervoorzitter mij vertellen dat de bedreigde mensen op cursus moeten om met een bedreiging te kunnen omgaan.

Dat de causaliteit met immigratie niet wordt gelegd is mij een raadsel, omdat onverbiddelijk de “demografische diversiteit” onherroepelijk heel veel “figuren” herbergt met een “andere psychische instelling en de cultuurverschillen per definitie spanningen oproept en derhalve de ” maatbeker ” voor controle niet meer bestaat, en, de meeste bestuurders geen enkele verstand en inzicht hebben inzake die diversiteit. Immers: Het is “onmogelijk” een homogene samenleving te willen met 189 verschillende nationaliteiten.
De fantasten onder ons, ” DENKEN” dat er een reciprociteit is en derhalve, zoals bij de politie , een “immigratie-agent” een hoofddoek kan dragen om de diversiteit bij het politie- korps gestalde te geven en een “spiegeling” zou zijn van de Nederlandse bevolking. Groter kletskousen bestaan niet. De psychologen die dat menen wél te kunnen, moeten een ander vak kiezen.

Immers:”” Zoals Prof dr. Paul Cliteur ons meldt, “Nee, overheid. Nee, Vera Bergkamp. Die bedreigingen horen niet plaats te vinden. En als ze wel plaatsvinden, is daarvoor iemand verantwoordelijk. Wie? In de eerste plaats de bedreigers zelf natuurlijk, maar “””die krijgen een kans””” omdat het Ministerie Justitie en Veiligheid niet in staat blijkt het laatste deel van het “””aandachtsterrein te realiseren””” : veiligheid bieden aan de burgers.””

Dat betekent: Dat ook Paul Cliteur op mijn “golflengte” zit omdat het ” aandachtsterrein niet wordt bewerkt………!! En dat kan ook niet. De kijk op alle nationaliteiten is een onmogelijke taak. Daarom moet ook de immigratie stoppen, want ander worden we “overlopen” door bedreigers.

Maar, ja, de incompetente ” halve garen” weten het natuurlijk beter. Mevrouw Broekers -Knol is exact zo’n “incompetente knol” en weet niets maar dan ook niets wat er aan de hand is. En, Fred Grapperhaus. klungelt er maar een beetje bij. Als hij in discussie gaat met Mr Theo Hiddema, FvD, dat weet hij werkelijk niets……. echt….. hij wordt dan begraven onder feiten maar snapt er niets van.

koddebeier
2 jaren geleden

Ach, wat kan van een stel zakkenwassers(ters) verwachten, het is daar de domheid troef !

koddebeier
2 jaren geleden
Antwoord aan  koddebeier

+ je