Zondagsdienst: dominee Paul Visser

In een geweldige preek legt dominee Paul Visser ‘The great reset’ uit aan zijn gemeente en hij doet dat op een onnavolgbare manier. De dominee wijst erop dat we het als christenen mogelijk zwaar te verduren krijgen. “Soms moet je je ogen goed opendoen om te zien wat er gaande is”, zegt hij.

De preek van Visser is inmiddels meer dan 25.000 keer bekeken. Hij vertelde in de preek over het visioen van het beest, in het boek Openbaring. “Het zou zo maar kunnen dat we binnen afzienbare tijd zwaarder te lijden krijgen. Zwaarder dan we nu vermoeden. Het is niet zomaar een idee of een theorie, maar het heeft te maken met het visioen uit Openbaring. Soms moet je je ogen goed opendoen om te zien wat er gaande is. We moeten niet naïef wezen. Als je deze dingen ziet, begint het einde nabij te komen. Covid-19 lijkt geleden te zijn, maar als je een beetje op de hoogte bent, is er na Covid iets gekomen dat waarschijnlijk heftiger is dan de crisis die we achter de rug hebben. Daarbij vergeleken is Covid kinderspel. Op een hele geniepige manier worden we op een dwaalspoor gezet.”

“Het idee van de Great Reset, dat openlijk beschreven staat in de boeken van World Economic Forum-leider Klaus Schwab, wil een hele nieuwe manier van leven inrichten. Covid-19 heeft ons bereid gemaakt om daarin mee te gaan.”

Visser verwijst naar het merkteken uit Openbaring 13. “Wie niet meedoet, valt buiten de boot. Dan krijg je een merkteken (QR-code), op je hand en je hoofd, aangebracht door de antichrist.” Minister De Jonge reageert fel op deze uitspraak van Visser. “Wat is dan dat teken van het beest? Het is toch raar om op deze manier over de Bijbel te spreken? Ik ben gelovig en lid van een kerk in Rotterdam. Als gelovige moet je er zijn voor een ander en een ander beschermen. Dat is een opdracht van God. En dat is ook mijn taak als minister. Ik kan er met mijn verstand niet bij dat medegelovigen hierover spreken in termen van de eindtijd. Dat je op zo’n manier naar de overheid kijkt, naar een minister kijkt. Ik denk dat je op deze manier het geloof onrecht doet.”

Nee hoor, Minister De Jonge van het ‘Christen Democratisch Appèl’ en “Wat is dan dat teken van het beest?“, u spreekt en handelt precies zoals de Bijbel het heeft uitgelegd: zoals het beest… Het deugt van geen kant en u wéét dat. Dat is nog het ergste.Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
michelle
2 jaren geleden

Deze dominee legt zo helder uit wat er gaande is. Ik vind het fantastisch dat hij dit doet. We weten dat er tegenwoordig geen plaats meer is voor een tegengeluid. Alles moet de kop in gedrukt worden, op welke manier dan ook. En het is waanzinnig dapper dat deze dominee zijn stem laat horen. Respect voor al diegenen die hun mond opendoen. Het wordt meer dan de hoogste tijd dat eenieder die er hetzelfde over denkt zijn of haar mond opendoet en samenpakt. Want alleen samen hebben we een kans.

Boudica
2 jaren geleden

Een opvallende term van deze dominee zoals ‘we moeten realistisch zijn’. Sinds wanneer is een dominee realistisch vwb de Bijbel?

Maurits Campert
2 jaren geleden

Dank voor de aandacht voor deze ‘preek’.
Zou overal van de daken moeten worden geschreeuwd.

Wim
2 jaren geleden

Inmiddels zo’n 140.000 keer bekeken… En het gaat maar door.

2 jaren geleden

De preek is inderdaad geweldig goed. Wordt wijd verspreid over social media. Er is grote behoefte aan dit geluid. Als de kerken dit meer zouden durven te laten horen, zouden ze wellicht weer meer respect terugkrijgen. Er is n reden dat nep christelijk CDA met leugenachtige machts- en aandachtsgeile Hugo de Jonge op maar 5 zetels staat in de peiling. Idem voor Grapperhaus en Hoekstra. You go Ds Visser!

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  R.v Gemeren

Navrant is dat de (protestantse) ‘linkse kerk’ één der drijvende krachten is in de ondermijning van de kerk en daarmee de westerse samenleving.

Be ready
2 jaren geleden
Antwoord aan  R.v Gemeren

Wat jammer dat u , naar alle waarschijnlijkheid,”gedwongen” werd excuses aan te bieden over de preek van de Great Reset
Zoals u in de preek al aangaf, is dit geen complottheorie, maar wordt dit verhaal uitgebreid op de websites van de genoemde instanties besproken , evenals in het genoemde boek. de doelen, het voorbereide werk , de tijdlijn etc. Eén wereldregering, zonder God !Het is niet wat de media wel of niet naar buiten brengen, maar wat ze zelf naar buiten brengen !
Ik vind het heel moedig en ook noodzakelijk dat genoemde zaken onder ogen worden gebracht. Zegt Gods Woord ook niet dat we nuchter en waakzaam moeten zijn ? Natuurlijk zal een oprechte waarschuwing niet door iedereen worden geaccepteerd of gewaardeerd. Zien we dat niet door de hele bijbel heen, o.a. bij de profeten, Noach, Johannes de Doper, Jezus Zelf ?
Velen moesten het met hun leven bekopen. Maar ze hielden hun rug recht,
kozen boven alles voor de waarheid en wat God hen had laten zien en opgedragen had.!Ze verpakten het niet in voorzichtige woorden om niemand te kwetsen, En ja, dat kost je alles! De hemel is er straks vol van, een schare die niemand tellen kan , uit alle volk, stammen, natien en talen, die hun leven niet lief gehad hebben tot in de dood,die net als Jezus, om de vreugde die voor hun lag ,het . kruis op zich genomen hebben , de schande niet achtende…
Daarom is het zo belangrijk nuchter en waakzaam te zijn, elkaar te
waarschuwen om te lettten op de tekenen der tijden,( mt. 24:3-13 ) die mogelijk een inleiding kunnen zijn op dingen die komen gaan en vanuit bijbels perspectief moeten gebeuren! Blijf spreken over wat God op uw hart legt !