Hoe zit het eigenlijk met DKTP?

Voordat een kind een jaar wordt, krijgt het 3 vaccinaties tegen DKTP Difterie, kinkhoest, tetanus, polio -Hib-HepB: met 3 maanden, 5 maanden en 11 maanden. Ouders ontvangen als hun baby ongeveer 4 weken oud is een uitnodiging en een set oproepkaarten voor de verschillende vaccinaties. Kinderen krijgen deze vaccinaties op het consultatiebureau.

Het klinkt eigenlijk gek, maar om een restaurant binnen te komen, moet men een bewijs laten zien dat men immuun is gemaakt of geworden voor het COVID-19 virus. Niet voor vlooien en luizen of, nog erger, polio. Al staat u stijf van de polio en de pokken erbij: alleen als men kan aantonen niet besmet te zijn met COVID-19 gaan de poorten open en dat is gek. Stijlgek eigenlijk. Dat vindt staatsecretaris Mona Keyzer (CDA) ook, vertelt ze vandaag in De Telegraaf.

Mona Keyzer. Foto: Femke Teussink / wiki

Volgens de demissionaire bewindsvrouw is de corona Ausweis “niet uit te leggen” en zij vindt dat het na anderhalf jaar (van overheidsblunders) wel mooi is geweest. “Maar ik ben behalve staatssecretaris ook een mens.” Dat is mooi: een staatsecretaris die ook mens is. Maar kennelijk is ze dan ook meer mens dan mans, want bijvoorbeeld de middenstand in de horeca – die zich gisteren al beklaagde – waarvoor zij mede wordt geacht op te komen, zou toch mogen verwachten dat de staatssecretaris zich in het Kabinet wat steviger en fundamenteler zou opstellen. Helaas: ze zat er bij en keek ernaar.

Om de duiventil, die dit demissionaire Kabinet inmiddels is geworden, wat extra cachet te geven, zou mevrouw Keyzer natuurlijk meteen haar ontslag als bewindsvrouw moeten nemen en in de Kamer fel oppositie moeten voeren tegen dit stompzinnige beleid. Dat is niet waarschijnlijk, want bij het CDA delen de grote sponsors inmiddels de lakens uit en mevrouw Keyzer niet; ook in de Kamer zal ze keurig binnen de lijnen moeten kleuren. Als zij haar salaris op peil wenst te houden tenminste.

Toch ontkomen wij niet aan de indruk dat zich binnen het Kabinet een richtingenstrijd afspeelt, evenals binnen het CDA. Dat is winst. Het is op dit moment in onze democratie al zover gekomen dat het electoraat er niet meer in slaagt om evenredig vertegenwoordigd te worden in de Staten Generaal. De neocommunisten slagen er keer op keer in om de meerderheid aan de leiband van hun minderheid te laten lopen. 96 zetels worden bezet door ‘politici’ afkomstig uit Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. De 9 andere – platteland – provincies doen het met een schamele 54 zetels. Alleen daar is al aan te zien dat er geen sprake is van een evenwichtige verdeling.

Gewone burgers moeten een Ausweis tonen om hun kroeg of sportkantine binnen te komen en ‘vluchtelingen’ zonder papieren worden bij hun intocht direct in de watten gelegd. Zelfs een bewijs van een DKTP prik wordt hen niet gevraagd. Huizen, sociale uitkeringen en subsidies zijn hun deel; zaken waarnaar een doorsnee autochtoon spreekwoordelijk kan ‘fluiten’.

Gezonde mensen zijn tegen die ongelijkheid. Het is tijd om dergelijke overheidsmaatregelen gewoon te negeren.


UPDATE: Mona Keyzer ontslagen

De minister-president heeft besloten, met instemming van de minister van Economische Zaken en Klimaat, en na overleg met de drie viceminister-presidenten de genoemde staatssecretaris voor te dragen voor ontslag met onmiddellijke ingang. De werkzaamheden worden overgenomen door de minister van Economische Zaken en Klimaat, Stef Blok.

Red. Sta-pal: Geweldig weer; zo’n ongeschetste bende…

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
2 jaren geleden

Eerlijke politici zijn in Den Haag bijna een contradictio in terminis, maar zo jagen de domme Rutte en zijn laffe globalisten steeds meer eerlijke politici in de oppositie, tot er alleen nog maar Jettes en de Jonges resteren…

Interessant is hun dubieuze ‘rechtsgrond’ voor dit,mijns inziens, onwettige ontslag want ook Mona heeft het recht op vrije meningsuiting.

Dus als Mona ‘ de ballen ‘ hiervoor heeft kan zij haar gelijk halen voor de rechter, en daarmee de hele Corona hoax onderuit halen!

Kop op meid!!