Rutte: de ondergang van de wereld

Klimaatprofeet Mark Rutte heeft vrijdag zijn ‘puppetmasters’ van de VN gelukkig gemaakt door in New York – dat 20.000 jaar geleden nog onder anderhalve kilometer ijs lag – de ondergang van de wereld aan te kondigen in één verzengende hittegolf… Het was uiteraard de zon die sindsdien, in zijn cyclische variaties, een drie kilometer dikke ijskap van noordelijk Europa, Siberië en de USA deed smelten, zonder enige hulp van de VN en hun quasi-wetenschappers van de IPCC.

Mark’s boodschap is van puur politieke aard. De harde feiten spreken hem tegen want digitale  satelliet metingen van NASA tonen al sinds 2017 een dalende trend in de gemiddelde atmosferische temperatuur. Terwijl vaststaat dat CO2 niet in relatie staat tot vermeende temperatuurstijgingen, wijst de teruglopende zonneactiviteit erop dat in komende decennia een periode van globale afkoeling op ons afkomt. Zie bijvoorbeeld HIER. Dr. Willie Soon is een èchte ‘climate scientist ‘- een astrofysicus aan the Solar and Stellar Physics Division of the Harvard–Smithsonian Center for Astrophysics – die zijn globale collegae aanspoort om beter op de sterk teruglopende zonneactiviteit te letten, die indiceert dat er meerdere decennia aankomen van global cooling’ in plaats van ‘global warming’.

Afb: PXhere

Het lijkt erop dat Rutte zijn baard snel moet laten groeien en een spandoek maken om zijn verhaal wat overtuigender op straat te presenteren, zoals zijn hippie-voorgangers die ons slechts enkele tientallen jaren geleden waarschuwden voor diezelfde ‘globale afkoeling’, maar daarna moeiteloos overschakelden naar ‘globale opwarming’ en omdat dat ook geen stand houdt naar het ondefinieerbare ‘climate change’. Het kan dus verkeren, maar dr. Willie Soo heeft iets betere geloofsbrieven dan onze premier en stelt op basis van wereldwijd geaccepteerde feiten: The whole climate system is powered 99.1 percent by the sun’s energy.” Hij voegt daaraan toe: “It will be cold, so it will be a very interesting thing for the IPCC to confront. The sun is in a weakened state and far less active than during the 1980s and 1990s, which should last until around 2050. The whole climate system is powered 99.1 percent by the sun’s energy.

Dit zou ook ‘very interesting’ moeten zijn voor de geconstipeerde Frans Timmermans, die nu weer komt met zijn nieuwste vondst. Wij lezen dat dr. Willie Soo stelt dat ‘global cooling’ een véél grotere zorg zou moeten zijn dan ‘global warming’: 

“We will have a lot more problems were the planet to cool rather than warm. Humanity can solve a lot of problems including overheating, but the problem of a ‘little ice age’ like that of the 1700s, those problems are much harder to solve. If you want to face a serious problem, worry about an ice age; never worry about global warming!”

“China heeft ruim 600
kolencentrales geopend”

Het is afdoende bekend dat de IPCC een collectie politiek gemotiveerde charlatans is die slechts op globale macht uit is en in die context wekt Soon’s waarschuwing geen verwondering omdat min of meer tegelijk het nieuws kwam dat China Amerikaanse élite-universiteiten stiekem sponsort om het Westen met ‘climate warming’ te alarmeren à raison van zes en een half miljard dollar! China, dat ruim 600 kolencentrales heeft geopend, en daar ook stug mee door kan gaan omdat het Rutte ‘cum suis’ geen bal kan schelen wat er met het klimaat gebeurt, als hij en zijn maatjes hun staatsgreep maar kunnen doorzetten… Dit is één van de belangrijkste globalistische wapens tegen onze vrijheid, met hulp van marionetjes als Timmermans in Brussel èn Rutte in Den Haag. Het andere instrument waarvan zij zich via de WHO bedienen is de maatschappelijke polarisatie middels de riskante coronavaccinaties en de QR pas.

Toen tijdens de APB Baudet nog een fijntjes uiteenzette hoe de Corona vork in de steel zit, ging het infantiele duo de Jonge en Rutte met de rug naar hem toe zitten, maar later bleek dat Hugo op zijn schermpje weldegelijk naar Baudet keek en luisterde; hopelijk steekt deze medische analfabeet er wat van op…

Profiteurs

Jammer dat Baudet de volgende dag een mooie kans liet lopen om Rutte’s gekakel over de ‘klimaatramp’ ook in perspectief te zetten, want wat gewetenloze profiteurs als Nijpels en Pinokkio doen is financieel profiteren van, respectievelijk verraderlijk acteren op, deze communistisch geïnspireerde angst voor wat hun heks Kaag als ‘klimaatramp’ omschrijft.

Op onze gelobotomiseerde volksvertegenwoordigers hoeft u niet te hopen, zolang zij maar een baantje krijgen in Utopia is alles goed maar als u zèlf de stippen verbindt komen de grote lijnen mooi helder tevoorschijn. Peking – dat inmiddels dominant is geworden in de VN – ziet tevreden knorrend hoe de paniekstokerij van ‘hun’ IPCC leidt tot krankzinnige klimaatwetgeving in Nederland, terwijl Xi Jinping het Akkoord van Parijs gebruikt om zijn dikke achterste mee af te vegen en de andere heks Ollongren probeert om Nederland van het schone aardgas af te krijgen. Zo worden onze energierekeningen ontwrichtend hoog voor de bevolking en rennen productiekosten over de hele linie omhoog, zodat China’s economie kan groeien en bloeien dankzij vele honderden nieuwe kolencentrales, reden waarom Nederlandse handelsmissies in de rij staan om zich in China te prostitueren voor een handvol Judaspenningen. Het klimaat is een geopolitieke stok om de democratische hond te slaan, net als Corona en zolang wij, de kiezers, geen einde maken aan het globalisme, zullen de EU en Mark Rutte dagelijks om meer vragen op aangeven van door ons bekostigde activisten als Urgenda, die eigenlijk van de allerlaatste cent subsidie gestript zouden moeten worden.

Omdat windvaan Rutte totaal geen visie heeft zolang de huur van het torentje maar betaald is, komt de EU nu weer met hun hersenspinsel van ‘Fit for 55’ dat iedere logica ontbeert en levensgevaarlijk is omdat het de op zich al waanzinnige Nederlandse regels wil aanscherpen terwijl het illusoire effect sowieso verloren is. Al helemaal als de geconstipeerde Frans bij zuidenwind nog één scheet laat…. Zelfs het PBL, dat met Rutte toch wel wat onzin gewend is, schrikt er een beetje van omdat ook voor de landbouw, bouw- en transportsectoren èn de verduurzaming van huizen ‘Fit for 55’ dramatische gevolgen krijgt, temeer omdat wij dan via de windmolens naar Engeland kunnen lopen!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

Rutte kan het weten, hij en zijn consorten hebben Nederland al naar de ondergang geholpen !!!