Klimaatbedrog en fascisme – 2

Linkse activisten hebben het goed voor elkaar want integere wetenschappers die hun naam op het spel zetten om wetenschappelijke principes te verdedigen, zijn op de korrel genomen door het door u gesubsidieerde Greenpeace en andere intriganten zoals Urgenda, terwijl veel wetenschappers simpel meedoen om een goedbetaalde job te krijgen, voor onderzoeksdonaties, publicatie, lucratieve consulting en andere contracten.

NB: Dit is een vervolg op het eerder verschenen artikel ‘Klimaatbedrog en fascisme – 1’

Dus niets anders dan goedkoop, ouderwets “hoeren en snoeren”, waarbij de ambtelijke top in Den Haag ongecontroleerd uit de subsidie potten graait voor hun linkse vriendjes. Wikipedia wordt, bijvoorbeeld, volledig beheerst door de politiek correcte activisten. Toen een vooraanstaand wetenschapper voor de grap een artikel op Wikipedia amendeerde met de stopwatch in de hand, klokte hij minder dan vijf minuten tot zijn onwelgevallige amendement werd verwijderd!

Afb: Wikimedia-commons / Kerstin Langenberger

Vrijheid van onafhankelijke wetenschappelijke meningsuiting? Realclimate.org is opgericht door een Public Relations firma en wordt op dagelijkse basis geopereerd door de élite van de IPCC “in order to bring a fair and balanced view of the debate.” Andere meningen worden echter niet getolereerd. Het voorbeeld van één der oprichters van Realclimate, William Connolley, bekend als “the climate doctor,” verklaart hun tactiek en bedenkelijke manier van werken. Hij werd gebannen door Wikipedia omdat hij duizenden wetenschappelijke paginas amendeerde tot deze aan zijn linkse wetenschappelijke oordeel voldeden.

Zelfs de geringste
variatie in de output
van de zon heeft dramatische
effecten op aarde

NASA and NOAA zitten vol met linkse activisten. Als directeur van NASA’s Goddard Institute for Space Studies (GISS) tussen 1981 en 2013, bleef James Hansen zijn team dwingen om het ene na het andere artikel te publiceren om zijn linkse visie te evangeliseren, hoewel zijn voorspellingen nu al een kleine veertig jaren klinkklare onzin blijken te zijn. Hansen’s voormalige baas heeft duidelijk stelling genomen tegen zijn fantasieën en heeft zelf een doorwrocht artikel gepubliceerd waarin wordt aangetoond dat zelfs de geringste variatie in de output van de zon dramatische effecten heeft op de temperatuur op aarde. Hansen is en blijft één der grootste charlatans achter het klimaatbedrog. In 1967 ging James Hansen aan de slag bij NASA’s Goddard Institute for Space Studies en maakte fantastische klimaat modellen. In de jaren ‘80 kregen de Groenen een steeds grotere mond want sinds de jaren ’60 was er sprake van ‘temperatuurstijging’ en Hansen, die toen de baas was in GISS, extrapoleerde twintig jaar van recente opwarming klakkeloos naar de toekomst en zag de apocalyps op zich afkomen. Het greenhouse Effect was geboren dankzij een stommiteit die mijn oude wiskundeleraar mij nooit zou vergeven! Dat komt ervan als je met zulke oliedomme “keukenmeiden wetenschappelijke methoden” als de amateur Hansen werkt… Mark Rutte eet uit zijn hand.

In ’83 en ’88 stroomde el Niño voor de Zuid Amerikaanse westkust de verkeerde kant op, met alle éénmalige klimatologische gevolgen van zo’n periodiek anticyclisch fenomeen, dus met de thermometer in de hand werd ’88 tot het allerwarmste jaar sinds mensenheugenis gedoopt, het jaar waarin de IPCC werd opgericht. Alle jaren daarna was de temperatuur uiteraard weer ‘normaal’.

In dat zelfde jaar schreef Revelle twee brieven aan het Congres om voor te stellen om tien of twintig jaar te wachten om het door Hansen gepresenteerde, speculatieve ‘greenhouse effect’ beter te evalueren. Maar Hansen was al niet zo’n geweldig kiene wetenschapper dus hij gooide het maar over de ideologische boeg met verdere manipulatie van data. Hij ontdekte dat hij de politieke toehoorders snel bang kon maken om zo, met succes, geld uit de zakken van de overheid en anderen te kloppen, want er gaat niets boven een goede, zelfgemaakte crisis die je dan ook nog eens mag gaan oplossen met andermans centen! Pure oplichterij, maar uiterst lucratief…

De goudmijn

Iedereen ontdekte plots waar Abraham de mosterd haalde, think tanks, tijdschriften, NGO’s, universiteiten, alternatieve energie leugenaars van het slag Ed Nijpels, overheidsinstituten, iedereen specialiseerde plots in enge sprookjes die o zo lucratief bleken te zijn. Academici willen hun werk nu eenmaal publiceren en IPCC was de aangewezen weg, als je maar vertelde wat de IPCC wilde horen… Slechts voormalige IPCC wetenschappers durfden de charlatans aan de kaak te stellen, zoals Dr. Khadekar die hun laatste rapporten in vlammen afschoot wegens hun totale gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing. Zoveel moge duidelijk zijn, wie meedoet, vindt zijn/haar bedje gespreid, dus het is opportunisme troef in een kudde roofzuchtige Groenen die slechts publiek en politici bang hoeven te maken om de kassa te doen rinkelen. Hoe anders zouden non-valeurs als Jetten en Klaver ooit aan de kost moeten komen? Het ergste is dat deze parasieten al dertig jaar op die toer zitten van nooit uitkomende rampenvoorspellingen maar dat de politiek er nog steeds geen enorme rotschop onder geeft, integendeel, onze opportunist Mark Rutte is ook al op die kar gesprongen.

New York lag 20.000
jaar geleden onder
ongeveer anderhalve
kilometer ijs

Afb: pixabay

Inmiddels is deze beweging geïnstitutionaliseerd, d.w.z. enkelingen zoals Al Gore en Ed Nijpels verdienden gouden bergen, maar honderdduizenden, zo niet miljoenen, moreel corrupte zielepoten verdienen de dagelijkse kost met hun deelname aan dit boerenbedrog en betalen er inmiddels het schoolgeld en de hypothecaire aflossingen van. Zij zijn gewoon een parasitair onderdeel van de maatschappij en zolang D’66, PvdA en GL hen maar rugdekking geven is hun stem gegarandeerd: “Ik krab jouw rug en jij de mijne”. Daarom wordt iedere “andersdenkende” zo genadeloos neergesabeld, want hij bedreigt de uiterst lucratieve status quo. Dat deze quasi-wetenschap inhoudelijk niets voorstelt is evident, want New York lag 20.000 jaar geleden onder ongeveer anderhalve kilometer ijs en het gaat langzaam weer die kant op. Zie: De afkoeling van de atmosfeer, zonder dat het een cent kost…. (d.d. 26 december 2018) en vooral: ‘Global cooling’ in de komende twintig à dertig jaar’ (d.d. 29 juli 2021).

Wie bekend is met ‘chaos theory’ zal ermee instemmen dat klimaatwetenschappers menselijkerwijze nooit kunnen samenvatten hoe aardse en buitenaardse factoren als wolken, oscillaties over tientallen jaren van oceaanstromen, onderzeese geothermische activiteiten zoals migratie van warm water van de bodem van de noordelijke Atlantische Oceaan naar het oppervlak (zoals het verhaal wil, ten koste van het drijfijs en de ijsberen), waterdamp, zonnestralen en kosmische straling, bossen en stedelijke hitte-eilandeffecten, het aardmagnetisch veld en de natuurlijke CO2 variabiliteit op elkaar inwerken.  Maar‘science is settled’ voor dit ignorante tuig.

CO2 is op een gevaarlijk laag niveau

Hun krakkemikkige rekenmodellen zijn afdankertjes uit de financiële wereld en voor enig begrip van de ‘chaos theory’ waar wij hier naar kijken zijn zakkenvullende geitenharensokken niet bepaald de aangewezen lichten in het duister. Sinds het begin van de vorige eeuw zien wij slechts 0,9 °C opwarming, waarvan de helft kan worden toegeschreven aan menselijke activiteit, maar daarvan is dan 0,225 °C veroorzaakt door stedelijke hitte-eilandeffecten. Het saldo van 0,225 °C opwarming is theoretisch mogelijk veroorzaakt door onze extra CO2.

Kunt u dat kwart van één graad voelen? De opwarming tussen 1910 en 1945 bedroeg 0,6 °C  en die vond plaats toen de extra CO2 die door menselijke activiteit in de atmosfeer werd uitgestoten, naar schatting slechts 18 ppm bedroeg, dus een Delta van 280 ppm pre-industrieel naar 298 ppm.  Dat is  gewoon véél te weinig om enig effect te hebben, dus de uiterst geringe opwarming aan het begin van de 20ste eeuw zal door iets anders veroorzaakt zijn. De ‘alternatieve energiebronnen’ van clowns als Frans Timmermans zijn slechts interessant voor zakkenvullers als Nijpels en zijn lobbyisten, maar windmolens en zonnepanelen leiden op korte termijn tot diepe duisternis, kijk maar naar het rampzalige Duitse voorbeeld. Als de linkse dwarsliggers niet gauw terug in hun hok verdwijnen en wij voor kernenergie gaan, leiden de enorme pieken en dalen in de energievoorziening dankzij de linkse partijen tot de noodzaak om nog meer steenkool, nog meer biomassa en nog meer olie te stoken. Batterijen, hoe groot en peperduur ook, kunnen slechts voor uren, wellicht één dag, soelaas bieden, maar als de hersenloze Groenen geen biomassa, steenkool en olie willen, dan moeten zij snel inbinden en kerncentrales gaan bouwen, want windturbines, zonnepanelen en elektrische auto’s zijn verre van ‘groen’ om te produceren èn ook om te exploiteren. Elektrische auto’s zijn onpraktisch en komen nu al laadpunten te kort, bovendien stoten zij zelfs radioactieve partikels uit!

De dubbele bodem van ‘hernieuwbare energiebronnen’

groene khmer – logica: biomassa. Afb: pixabay

Om de exponentieel groeiende mondiale vraag naar energie te accomoderen kunnen wij de huidige productiecapaciteit voor energie niet vervangen door vermeend ‘hernieuwbare energiebronnen’ van ignorante linkse drammers. Die leidt slechts tot voor mens en milieu schadelijke mijnbouw in erbarmelijke, op slavernij gelijkende en schandalig onderbetaalde arbeid van zwarte arbeiders in Afrika en indianen in zuid Amerika. Niet te vergeten de vereiste, vervuilende raffinage, want het gaat om enorme hoeveelheden van zeldzame aardmetalen, koper, staal, glasvezel, beton, maar dit alles gaat ook ten koste van flora en fauna, hetgeen bij kernenergie nu eenmaal niet het geval is.

Hersenloze Groenen sturen rechtstreeks af op een ecologische catastrofe, maar zij hebben nooit een vak geleerd en kunnen niet verder plannen dan hun volgende vliegvakantie. Hun onbewezen obsessie met CO2 is trouwens kul, want CO2 is altijd véél hoger geweest in de historie van de wereld, bijvoorbeeld zo’n 400 miljoen jaar geleden rond 4000 ppm, reden waarom planten toen pas écht begonnen te groeien en te bloeien. Dat heeft niet geleid tot het uitsterven der dinosaurussen, maar planten sterven af bij CO2 waarden onder 150 ppm. Kortom onze CO2 waarden zijn momenteel historisch erg laag, maar ook dat begrijpen die geitenharensokken in al hun egoïsme niet.

Zij maken miljoenen mensen bang met hun samenzwering, hun zieke ideologie, hun egoïsme en paniekzaaierij uit ordinair eigenbelang voor hun fascistische machtsovername, net als met hun Coronaleugens. Wat was die Karl Marx eigenlijk een krankzinnige ellendeling! (zie: Wat brengen filosofen ons? d.d. 29 april 2020).


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Puck van der Land
2 jaren geleden

Inderdaad Ronald Dunki: hersenloze groenen sturen rechtstreeks aan op een ecologische catastrofe. Een catastrofe schept chaos en macht! Daar zijn ze op uit. Ze vinden het helemaal niet erg als het slecht gaat met het klimaat, dat mensen er van in paniek raken. Ze haten mensen die niet in hun tiranie geloven en die snoeren ze de mond en maken ze kapot. Hersenloze groenen willen volgzame slaven, meepraters, uitvoerders. geen zelfstandige mensen. Marx was uit op macht, en zijn volgelingen nu, zijn niet anders maar ze zijn slimmer, gemener, ze verspreiden leugens en haat via de media, tot de wal het schip keert.