Formatie versus persoonsverheerlijking

Oud-Kamervoorzitter Weisglas – veteraan uit de tijden dat ‘zijn’ VVD nog de conservatieve, liberale VVD was – heeft meermaals de wens geuit dat hij bij aanhoudende vertraging van de formatie nieuwe verkiezingen wil. Zijn argument “Den Haag was alleen met zichzelf bezig” wijst in de goede richting maar moet feitelijk luiden: “Den Haag was alleen met de persoonlijke ambities van de uitgerangeerde premier Rutte bezig omdat die zich aan zijn nagels vastklampt aan zijn langzaam uitdovende politieke bestaan”.

Het is beschamend, maar Rutte’s persoonsverheerlijking gaat kennelijk boven het landsbelang. Waarom? Uiteraard omdat het gewoon kàn in de slappe Nederlandse politiek maar vooral omdat de politiek zijn énige aardse bestaansreden lijkt te zijn en hij zich nu wanhopig afvraagt af of er leven na de (politieke) dood is. Maar evenzeer omdat hij zich als de ergste vijand van dit land heeft ontpopt en dat begint meer en meer door te dringen tot de (ogenschijnlijk) ingeslapen kiezer. Hij is persoonlijk hèt grote struikelblok geworden in deze gefrustreerde formatie maar, desondanks, schrijven zijn collaborateurs van D66 nu, samen met activisten uit ‘Mark’s nieuwe VVD’, in liefst twee lange maanden een slecht vertaalde versie van de VN’s globalistische 2030 Agenda als onbeschaamd ‘concept regeerakkoord’. Daarmee hopen de desperado en de heks dit land het laatste zetje over de rand te  geven, nadat hij de zaak al tien jaren heeft lopen flessen, maar altijd een bereidwillige zondebok kon vinden die vervolgens burgemeester werd, als dank voor de bewezen diensten.

‘Scamdemic’

Min. Pres. Rutte. Afb: Pixabay

Die ‘reddende engel’ is er nu niet en de bevriende heks valt ook steeds meer door de mand… Ondanks de demissionaire status van dit rampenkabinet gaat hij onbeschaamd door met zijn manipulatie – van alles en iedereen – in wanhopige pogingen om in het torentje te mogen blijven. Wat hij allemaal uithaalt, ondanks zijn demissionaire status, tart iedere beschrijving. Nu er weer een paar mensen ‘besmet’ zouden zijn – niet meer dan een druppel op een gloeiende landelijke plaat – pakt Pinokkio de draad van zijn ‘Scamdemic’ weer naadloos op terwijl nu zelfs de Australische media hem tegen het licht houden als het schoolvoorbeeld van een leugenachtige globalist. Nu nog even de F1 Grand Prix in Zandvoort torpederen en hij wordt wereldberoemd… Wat Mark Rutte zo voorspelbaar maar levensgevaarlijk maakt is zijn slaafse dienstbaarheid aan gespuis als de genocide-fanaat Bill Gates, die notabene ‘à titre personnel’ door Rutte op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen van zijn coronabedrog! Dit resulteerde reeds in de misdadige klassificatie door ons parlement van Covid-19 als ‘even gevaarlijk’ als Ebola, terwijl levensbedreigende, ongeteste vaccins gelijkgesteld worden aan volledig geteste en derhalve wettelijk erkende geneesmiddelen.

Zo iemand mag toch
geen premier
van dit land blijven?

Hij kent het begrip ‘integriteit’ niet maar acteert elke dag willens en wetens – te kwader trouw – tegen ons landsbelang. Zo iemand mag toch geen premier van dit land blijven? De mens Rutte is een sociopaat à prima facie, die slechts probeert onze volksgezondheid en onze welvaart ondergeschikt te maken aan de morbide communistische agenda van zijn idolen als Bill Gates, Georg Soros en hun communistische knipmes Antonio Guterres, secretaris generaal van de VN.

Dat de formatie hier in feite vastgelopen is op de persoonlijke aspiraties van zo een pur sang, desperate sociopaat die ons land in de uitverkoop heeft gezet bij zijn politiekcorrecte vriendjes, is onacceptabel. Gelukkig beginnen oude rotten als Weisglas en Wiegel vanuit de VVD er tegenaan te schoppen. Maar de pestilente zelfgenoegzaamheid van hele volksstammen ‘ons soort mensen’ die niet eens (willen) zien waar ‘hun’ nihilistische Mark Rutte achter alle rookgordijnen op afkoerst, zet de deur wagenwijd open voor ‘the great reset’ van een collectie op macht beluste gangsters.

Dat geeft de burger moed, maar ondertussen gaat Rutte onbeschaamd door onze soevereiniteit aan de EU en de VN op te offeren door onze volksgezondheid te ondermijnen met zijn ‘Scamdemic’ en onze welvaart meer en meer te verkwanselen in zijn ‘klimaatpsychose’, terwijl de wereld nota bene op een nieuwe ijstijd afkoerst. Nederland zit nu al zes maanden met een demissionair kabinet om Mark Rutte de kans te geven zijn achterbakse spelletjes te blijven spelen ter meerdere eigen glorie, terwijl hij héél Nederland uitlacht en ons de kans ontneemt op nieuwe verkiezingen.

Wat was een bindend referendum nu nuttig geweest…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties