‘Global cooling’ in de komende twintig à dertig jaar

Dr. Willie Soon is een ‘climate scientist ‘- een astrofysicus aan the Solar and Stellar Physics Division of the Harvard–Smithsonian Center for Astrophysics –  die zijn collegae aanspoort om beter op de sterk teruglopende zonneactiviteit te letten, die indiceert dat er meerdere decennia aankomen van ‘global cooling’ in plaats van ‘global warming’.

The whole climate system is powered 99.1 percent by the sun’s energy.” Hij voegt daaraan toe “It will be cold, so it will be a very interesting thing for the IPCC to confront. The sun is in a weakened state and far less active than during the 1980s and 1990s, which should last until around 2050. The whole climate system is powered 99.1 percent by the sun’s energy.” En dit zou ook ‘very interesting’ moeten zijn voor de weerzinwekkende omnivoor Timmermans, als hij tenminste de tijd kan vinden tussen zijn bacchanalen…

Soon zei dat global cooling een véél grotere zorg zou moeten zijn dan global warming. “We will have a lot more problems were the planet to cool rather than warm. Humanity can solve a lot of problems including overheating, but the problem of a ‘little ice age’ like that of the 1700s, those problems are much harder to solve. If you want to face a serious problem, worry about an ice age; never worry about global warming.”

Soon’s waarschuwing komt tegelijk met het nieuws dat China Amerikaanse élite-universiteiten stiekem sponsort om het Westen met ‘climate warming’ te alarmeren à raison van zes en een half miljard dollar!!  Dit is één van de belangrijkste globalistische wapens tegen onze vrijheid, met hulp van achterlijke marionetjes in Brussel èn Den Haag. Het andere instrument waarvan zij zich via de WHO bedienen is de maatschappelijke polarisatie middels de riskante coronavaccinaties.

Het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken ontdekte dat er zes en een half miljard dollar stiekem waren binnengesluisd in ‘woke’ universiteiten die zich lieten omkopen om hun eigen land daarvoor te verraden met hun klimaatalarmisme. ‘Soft power’ heet dat en onze eigen liederlijke pers en idem politici staan te trappelen van ongeduld om dit te propageren! Dat de Chinezen daarnaast de grootste dieven zijn van intellectuele eigendom, gevoelige onderzoeksresultaten en dagelijks hun giftige propaganda op deze wijze èn via hun dominante positie in de VN / IPCC uitbraken, wordt dagelijks in rookgordijnen gehuld door hen die onze ogen daarvoor wensen te sluiten, met actieve collaboratie van de media. U weet inmiddels wel welke.

Wat gewetenloze idioten als Nijpels en Pinokkio doen is financieel profiteren van, respectievelijk verraderlijk acteren op, deze communistische angst voor wat hun heks Kaag als ‘klimaatramp’ omschrijft. Als u de stippen verbindt komen de grote lijnen mooi helder tevoorschijn. Peking ziet tevreden knorrend hoe de paniekstokerij van ‘hun’ IPCC leidt tot krankzinnige klimaatwetgeving in Nederland, terwijl XiJinping het Akkoord van Parijs gebruikt om zijn dikke achterste mee af te vegen en de andere heks Ollongren probeert om Nederland van het schone aardgas af te krijgen. Zo worden onze energierekeningen ontwrichtend voor de bevolking en rennen productiekosten over de hele linie omhoog, terwijl China’s economie kan groeien en bloeien, reden waarom Nederlandse handelsmissies in de rij staan om zich in China te prostitueren voor een handvol penningen.

Het klimaat is een geopolitieke stok om de democratische hond te slaan en, zolang wij, de kiezers, geen einde maken aan het globalisme, zullen de EU en Mark Rutte dagelijks om meer vragen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Puck van der Land
2 jaren geleden

Aan Koddebeier: ze zijn niet overal zo stom als in Nederland. In Spanje zijn ze ook niet goed wijs als het gaat over maatregelen om coronabesmetting te beteugelen, maar 1 ding doen ze sinds vorig jaar wel goed: ventileren. Bars, supermarkets, ziekenhuizen, gezondheidscentra e.d. doen allemaal hun best om te ventileren, meestal door ramen en deuren open te zetten. En de airco goed te laten draaien. Mensen mogen ook al langere tijd op terrassen drinken en eten, geen probleem. Alleen die stomme mondkapjes en dat handen wassen en tafels en stoelen elke keer schoonmaken: dat is niet veranderd.

Maar wat betreft de afbraak van de eigen industrie: daar gloort toch een beetje hoop. De textiel industrie is 20-30 jaar geleden kapot gegaan door alle grote productielijnen naar China en Z.O. Azie te verplaatsen. Waar ik woon zijn vele bedrijven die eerst lamgeslagen waren, een grote werkeloosheid ontstond, maar sinds de laatste crisis in 2007 begon, hebben ze zaken opgepakt: machines omgebouwd om van kunststof nieuwe stoffen te maken: meubelstoffen voor autobekleding, om in de landbouw te gebruiken etc. In deze regio komen ze arbeidskrachten te kort.

De schoenen industrie is een ander positief voorbeeld: helemaal kapot gemaakt door de goedkope rotzooi uit China. Bijna alle bedrijven rond Elche gesloten, personeel op straat. Maar de kritiek op die vreselijke slechte plastic schoenen die overal en zeker ook op de markt werden verkocht, daar kreeg iedereen genoeg van. Je kijkt eerst op de doos of er staat: Made in PRC. En de verkopers zagen dat mensen die plastic vodden niet wilden. De schoenen industrie in Elche kent nu een jaar of 5 een grote opleving: nieuwe materialen worden gebruikt, zoals wol, bamboevezels e.d. waarmee prachtige goedpassende schoenen, sandalen en slippers worden gemaakt. Voor een goede prijs. En ook schoenen gemaakt van kunststoffen, maar van goede kwaliteit, dit om de veganisten tegemoet te komen. De marktverkopers zeggen erbij: gemaakt in Elche in Spanje. En er is een grote vraag naar personeel dat deze nieuwe schoenen wil gaan maken. Ze hebben zelfs talloze mensen die destijds waren ontslagen opnieuw in dienst genomen, en die kenden het vak nog!!

Vooral jonge mensen moeten zich niet zo gek laten maken door allerlei idioten die denken te weten hoe de aarde zich gaat ontwikkelen en dan bij de pakken neer gaan zitten en vervolgens gehoorzaam achter de grootsmoelen aanlopen. Zij gaan uiteindelijk de rekening betalen als ik allang in mijn kist over het kerkhof uitkijk.

Te beginnen met scherpe en aanhoudende kritiek op Rutte, de Jonge, de klimaatalarmisten etc. U kent ze, het hele rijtje. En zelf initiatieven nemen. Haal productielijnen terug, niet alles wat je ver haalt is lekker of beter. Wees trots op wat ons land ooit wel kon en deed.

koddebeier
2 jaren geleden

In de jaren die ik hier rondloop heb ik alleen maar afbraak gezien :
Textielindustrie, kartonindustrie,schoenenindustrie(Brabant stond er vol mee),scheepsbouw(Droogdok,Verolme), Werkspoor (we bouwde zelf treinen en trams), Visserij en nu zijn de boren en de landbouw aan de beurt.
Verder zal ik nog vele en vele bedrijven vergeten zijn !!

koddebeier
2 jaren geleden
Antwoord aan  koddebeier

boren m/z boeren.