Khaybar ya Yahoed…

“Khaybar Khaybar ya Yahoed, Jaysh Muhammad sa-ya’oed”. (“Khaybar, Khaybar, oh Joden, het leger van Mohammed zal terugkeren”.) Deze kreet is bij vrijwel elke demonstratie te horen waar moslims bij betrokken zijn, zoals nu tijdens de ant-Israël demonstraties. Veel autochtone Nederlanders hebben geen idee waarom dat zo provocerend is en daarom leggen we het even uit.

Wat betekent ‘Khaybar’ eigenlijk voor die demonstranten en waarom zijn in het bijzonder Joden geschokt? Khaybar was een oase die in de zomer van 628 A.D. door Mohammed met een grote legermacht werd aangevallen. De inwoners van Khaybar waren Joden. Mohammed liet de meeste mannen van Khaybar zonder veel omhaal doden en deed daar in persoon graag aan mee; nu niet bepaald het kenmerk van een profeet die het beste met de mensheid voorheeft en als legerleider optreedt, maar vooruit. Het kleine restje Joden wat in Khaybar wist te overleven,  werd schatplichtig gemaakt. De vrouwen werden zelfs als seksuele speelvoorwerpen onder de mannelijke moslims verdeeld. Nu is de intentie van de kreten meteen ook beter te begrijpen, naast een beter inzicht in de kwaliteit en realiteit van de moslim-religie, namelijk dat het geen religie is maar een rampzalige ideologie.

De verhalen die over Mohammed na zijn dood werden verteld, zouden rond het jaar 750 zijn opgeschreven door ene Ibn Ishaq, royaal een eeuw later dan de gebeurtenissen met en rond Mohammed (ca. 570 A.D. – 8 juni 632 A.D.) plaatsvonden. Deze ‘biografie’ die bekend staat als de Sira, is de oudst bekende biografie van de profeet van de islam. Geen enkele Mohammedbiograaf kan om Ibn Ishaq heen. Alhoewel de Sira op zichzelf niet ‘heilig’ is, zoals de Koran, geeft ze wel heel gedetailleerde informatie over Mohammed’s leven, wat voor moslims als voorbeeld geldt en wat elke moslim moet proberen zo goed mogelijk na te leven. De aanval van Mohammed’s leger op Khaybar was niet omdat zij daartoe werden uitgedaagd, zoals de veel te vroeg overleden Hans Jansen laat zien in zijn biografie over Mohammed. De mensen werden plotseling en zonder waarschuwing overvallen in hun dagelijkse werkzaamheden. Dat komt wel overeen met de dagelijkse praktijk van terreurgroepen als Fatah en Hamas, die zonder waarschuwing lukraak raket na raket op Israël afschieten. Dat zijn er inmiddels meer dan 3.000 geweest, maar nog meent met name de Europese pers dat Israël de boosdoener is. Traditioneel echter, grijpen moslims de periode na afsluiting van de ramadan aan om buit te maken, voordeel te halen.

De kwestie in het Midden-Oosten tussen Israël en de (islamitische) Arabische buurlanden, hebben voor wat betreft de Arabieren geen politieke motieven; de motieven komen puur voort uit de blinde haat voor Joden die Mohammed verkondigde. En alle moslims moeten dat voorbeeld navolgen, willen zij een ‘goed’ moslim zijn, liefst zonder zich af te vragen waarom Mohammed nu zo’n hekel aan Joden had. De reden daarvoor is vrij simpel; de Joden zouden het ‘Woord van God’ hebben verdraaid in hun eigen voordeel, terwijl hij, Mohammed, hoogstpersoonlijk van de engel Gabriël had vernomen wat Gods Woord precies was, omdat Allah aan Gabriël opdracht had gegeven dat in Mohammed’s oor te fluisteren. Ik voel persoonlijk veel sympathie met mensen die menen dat dit toch wel de afdeling sterke verhalen en forse drankgelagen of drugsgebruik lijkt te zijn.

De islamitische grondtroepen – de beroepsmoslims – houden vol dat Allah’s Woord onveranderlijk is. Maar het kan toch ook niemand ontgaan dat deze beroepsmoslims eveneens claimen als enige beroepsgroep in staat te zijn de Koran te begrijpen en uit te leggen.

De redenen voor de woede van Fatah, Hamas en de demonstranten in Europese steden, komen niet uit de koker van de Israëlische regering. Zij komen voort uit de hebzucht van de Palestijnse dictator Mahmoud Abbas en uit de machtsdromen van de moskeebesturen en predikers. Zoals Wilders op Twitter schreef: “Alle demonstraties in Nederland en de rest van (West-) Europa de afgelopen dagen laten zien wat tientallen jaren islamitische massa-immigratie ons heeft gebracht: antisemitisme, Israël-haat, nul integratie en een totale afkeer van onze waarden”.  

Een pijnlijke constatering, maar wel juist.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
3 jaren geleden

Nog even ter aanvulling op hetgeen ik als reactie heb gemeld.

Op 31 oktober 2019 schreef Giullo Meoti van het “ Gatestone Institute” het volgende:

” De Franse Politie onderzocht een vrouw op vermoedelijke banden met ISIS ontdekte een USP-schijf met persoonlijke gegevens, inclusief thuisadressen, van duizenden Franse politieofficieren. Wie heeft die informatie verstrekt. “”

Een bladzijde verder een foto met het onderschrift :” Politieagenten zetten een straat af in de buurt van het hoofdkantoor van Parijs nadat een terrorist – VIER – officieren in het gebouw heeft vermoord, op 3 oktober 2019 in Parijs Frankrijk.”

In 2016 verklaarde Patrick Calver, de directeur- generaal van de binnenlandse inlichtingendienst van Frankrijk – wijzend op het aantal salafisten dat actief was in Frankrijk – ( destijds 15000 ) – dat de “confrontatie onvermijdelijk is”. NU is één van hen ” het systeem” van binnenuit aangevallen.

Het “Gatestone Intitute” heeft al eerder op de gevaren in FRANKRIJK gewezen…..!!!

Begrijpen WIJ in Nederland nóg steeds niet dat geheel Europa onder spanning staat en het moslim-terrorisme een onmiddellijke bedreiging is voor ons voortbestaan?

En, welk een soort van informatie hebben terroristen in Nederland van politie- officieren?
En, zijn de gesluierde vrouwen en mannen die jellabas dragen “de facto” propaganda, een islamisering van de staat net zoals de uniformen van een bezettingsleger de verslagenen herinneren aan hun onderwerping? Aldus Eric Zemmour op 28 september 2019. “”

En heeft U al gehoord dat Nederland alert is en Mark Rutte CS ons waarschuwt voor moslim-terrorisme en dat het verbod op boerka’s geen flauwe kul is. ??

En…… ziet U nu ook in dat naïviteit en ziek altruïsme een extreem gevaar is in Nederland ……… En….. dat de” KINDERSPEELTUIN” , de Tweede Kamer der Staten Generaal, wordt bevolkt door véél naïevelingen ter linkerzijde van het politieke spectrum en dat het CDA vindt dat moslims ” geloofsgenoten zijn?

Weet U dat er nu al wordt gesproken dat Frankrijk een aspirant-islamitische republiek is: aldus de Algerijnse auteur Boualem Sansal.

En, hoe gaat het nu echt in Nederland? WE ZULLEN DE OORLOG NIET WINNEN ALS WE BLIJVEN RONDLOPEN MET DE OGEN DICHT. DE OOGKLEPPEN VAN HET HUIDIGE KABINET ZIJN KENNELIJK NET GEKOCHT.

A.R. Girbes sr
3 jaren geleden

“Een pijnlijke constatering”……… en nog juist ook??

“” Zoals Wilders op Twitter schreef: “Alle demonstraties in Nederland en de rest van (West-) Europa de afgelopen dagen laten zien wat tientallen jaren islamitische massa-immigratie ons heeft gebracht: antisemitisme, Israël-haat, nul integratie en een totale afkeer van onze waarden”.””

Laten we eens eerlijk zijn! …..Willem “WE” dat?

Neen, zeg ik en “neen” ….. ik wil niet onderdanig worden aan moslims en “neen” ik laat me niet leiden door een ” hersenschim” en nog meer immigratie is de druppel die de emmer doet overlopen.
En…… hebben we nóg niet door dat moslims een progressief “geografische” doelstelling hebben? En hebben we nóg niet door dat Nederland geheel, ja, ja,……. geheel ten onder gaat aan de waanzin van een “gelijkheidsideaal”zoals de P.v.d.A zich dat voor staat, waardoor Nederland geheel verzuipt in de krankzinnigheid van een cultuur die NIET de mijne is. Let wel……. gelijkheid BESTAAT NIET. En, hebben we nóg niet door dat moslims de Sariah willen invoeren en de Nederlandse wet niet accepteren? En…. hebben we nóg niet door dat moslims ons, nog liever vandaag dan morgen, de keel willen doorsnijden???

En……..”De islamitische grondtroepen – de beroepsmoslims – houden vol dat Allah’s Woord onveranderlijk is.””

Dus er is géén “wederkerigheid” en juist die eenzijdigheid is onaanvaardbaar en een ieder die nu nog meer immigratie wenst, is in mijn opinie gewoon een Abderiet waarvan de onnozelheid er afdruipt en dit is een eufemismen.

Dat de heer Wilders al meer dan 16 jaar beschermd moet worden tegen lieden die zijn denkbeelden verachten en Wilders graag een ‘ fysiologisch verscheiden wensen”?

Dat ONZE bestuurders ongelooflijk incompetent zijn en de Nederlandse waarden en normen niet meer beschermen, waardoor de chaos steeds meer zichtbaar wordt. WE leven nu in een land waar “éénoog” in het land der blinden, de baas is.

Hebben “WE” ons al afgevraagd wat er nu in Frankrijk aan de gang is????

koddebeier
3 jaren geleden

Het wordt de hoogste tijd om deze zogenaamde autochtone “Nederlanders”
massaal  te deporteren naar hun thuislanden !

Puck van der Land
3 jaren geleden

Dank voor dit heel duidelijke verhaal. Zo kende ik het nog niet. Dat Palestijnen in hun eigen zelf bedachte sprookjes geloven, heeft dus een historische oorsprong. En dat wat via oor fluisteringen wordt overgebracht blijkt altijd aan het einde van de vertelling totaal iets anders te zijn als waar mee begonnen werd. Daar zijn we hier ook mee bekend, vaak aanleiding tot opmerkingen als “hoe komen ze erbij, hoe krijgen ze iets zo verdraaid”.

En natuurlijk heeft Israël het weer eens gedaan, en worden de 3000 raketten door de Europese pers verzwegen. In de ogen van die Arabische afstammelingen die zich Palestijnen noemen, is Israel altijd de schuld geweest. Vragen die verblinde sukkels zich nou nooit eens af waarom ze geen steun krijgen van hun Arabische broedervolken? De Jordaniers bijvoorbeeld, waar ze eigenlijk toe behoorden, of de Libanezen op slechts tientallen kilometers afstand. Alleen van hun Iraanse bloedbroeders kunnen ze morele steun verwachten, vergezeld van wapentuig. Maar die sukkels van Hamas hebben nog steeds niet in de gaten dat zijn als voorpost van Iraanse belangen dienen. Weer zo’n fataal sprookje.
En waarom laait de oude strijd weer gewoon op? Omdat Biden met de mond Israël verdedigt, maar ondertussen het contact met Iran probeert te herstellen. Toen Trump aftrad, kon je hier gewoon op wachten. Net zoals op de kritische toonzetting van de UAE en Saoedi Arabië nu Israel zich verdedigt en niet gelijk de wapens neerlegt. Hebzucht, dat is het motief van Fatah, Hamas en Abbas. En Arafat gaf tijdens zijn leven al het goede voorbeeld: als multimiljonair is hij gestorven en hij liet zijn Arabische bevolking in achterlijkheid en armoede achter. De geschiedenis herhaalt zich, helaas.