COVID-19 in en door China gemaakt

Een nieuwe studie claimt dat Chinese wetenschappers COVID-19 hebben gemaakt in een laboratorium  in het Chinese Wuhan en vervolgens probeerden hun sporen uit te wissen door reverse-engineering-versies van het virus te vervaardigen, teneinde het eruit te laten zien alsof het van nature uit vleermuizen is geëvolueerd.

De auteurs van het artikel, de Britse professor Angus Dalgleish en de Noorse wetenschapper Dr. Birger Sørensen, stellen verder dat ze al een jaar lang gedegen bewijs voor hun opvattingen hadden, maar werden genegeerd door andere academici en grote tijdschriften. De opmerkelijke beschuldigingen in het onderzoek betreffen de ‘opzettelijke vernietiging, verhulling of besmetting van gegevens’ in Chinese laboratoria en wijst erop dat het tot zwijgen brengen en laten verdwijnen van wetenschappers in het communistische China schering en inslag zijn.

Het tijdschriftartikel dat exclusief verscheen in de DailyMail.com en gepland is voor publicatie in de komende dagen, zal zonder meer opschudding veroorzaken in wetenschappelijke kringen, aangezien de meerderheid van de experts tot voor kort stug hebben volgehouden dat de oorsprong van COVID-19 niets anders was dan een natuurlijke infectie die van dier op mens overspringt. Met name dat laatste aspect werd in de Nederlandse politiek gretig opgepakt, onder andere om daarmee te benadrukken dat de veestapel gehalveerd moest worden en onze boeren ‘gesensibiliseerd’.

Tijdens het analyseren van COVID-19-monsters vorig jaar, in een poging om er een ​​vaccin tegen te maken, ontdekten Dalgleish en Sørensen ‘unieke vingerafdrukken’ in het virus waarvan ze zeggen dat die alleen kunnen zijn ontstaan ​​door manipulatie in een laboratorium. Ze stellen eveneens dat ze weliswaar probeerden hun bevindingen eerder te publiceren, maar telkens werden afgewezen door grote wetenschappelijke tijdschriften, die destijds nogal stellig waren in de opvatting dat het virus op natuurlijke wijze van vleermuizen of andere dieren op mensen oversprong. Ik hierin is goed de kongsi te herkennen tussen de ‘groene en duurzame’ politiek en pers.

“Big Pharma is de
Chinezen uiterst dankbaar”

Het COVID-19 virus kortom, is vervaardigd in een Chinees laboratorium waar kennelijk werd (en wordt) gewerkt aan biologische wapens. Vervolgens heeft de wetenschappelijke gemeenschap, in samenwerking met pers en politiek, maandenlang geprobeerd om dat ‘onder de pet te houden’ in de ambitie om de financiering van eigen onderzoeken in die richting niet te verstoren. Verder hebben verschillende grote farmaciebedrijven met behulp van miljarden belastinggeld aan onderzoeksubsidie geprofiteerd – en ook nu nog met de miljardeninkomsten uit  de verkoop van met subsidies geproduceerde vaccins. Het is geen wonder dat OMT-lid Jan Kluytmans een stulpje van 1,25 miljoen euro in het Brabantse heeft veroverd; hij loopt binnen met de verkoop en levering van PCR-testmaterialen. Kan allemaal: COVID-19 is een feest en men is de Chinezen uiterst dankbaar.

Dat men in China dergelijk onderzoek doet, teneinde geselecteerde doelen (bevolkingen dus) biologisch over de kling te jagen, dáár praten we liever niet over, want eerst moet er even verdiend worden.

Er is een grondig debat nodig in de Tweede Kamer, waarin ook de rol van de WHO – die in 2017 nota bene dictator en meesterslager Robert Mugabe nog tot ‘goodwill ambassadeur’ benoemde – nadrukkelijk tegen het licht wordt gehouden. Misschien moeten we van WHO, IPCC en zelfs de hele VN, voorlopig maar eens even afstand nemen. Het hangt immers van van fraude, bedrog en onkunde aan elkaar.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
-/-
2 jaren geleden

Aan koddebeier; laat die zich maar eest over Benjamin Netanyahu en David Hazony buigen en hun aanhang. Daar is geen twijfel over mogelijk terwijl het traktaatje van UKIP fantast Angus Dalgleish nu al een reuzenbrood gorilla blijkt.

Puck van der Land
2 jaren geleden

Uitstekend artikel Ton. Nu nog zorgen dat we er een bredere verspreiding voor krijgen.

koddebeier
2 jaren geleden

WHO, WEF, IPCC, VN, EU en misschien ook de NAVO die probeert ons weer een oorlog in te rommelen kunnen we het beste zo snel mogelijk achter ons laten !!

koddebeier
2 jaren geleden

Met een beetje geluk rekent het Neurenberg2 tribunaal af met deze lieden en al hun medeplichtigen !!

-/-
2 jaren geleden
Antwoord aan  koddebeier

Aan koddebeier; laat die zich maar eest over Benjamin Netanyahu en David Hazony buigen en hun aanhang. Daar is geen twijfel over mogelijk terwijl het traktaatje van UKIP fantast Angus Dalgleish nu al als een reuzenbrood gorilla blijkt.