Hoe brutaal kunnen zij zijn ?

De naïeve 2e Kamer wenste het, na de informatiefase, ‘over een andere boeg te gooien’ door éérst inhoudelijk naar een herstelplan toe te werken om vervolgens naar de eventuele personele bezetting te gaan kijken. De wereld op zijn kop, dus Utopia komt in zicht …

Ontgaat u de logica hiervan? Niet als u zich in alle redelijkheid afvraagt hoe dom onze van onbenul overlopende parlementariërs kunnen zijn en wat onze 2e Kamer verwacht van een politiekcorrecte representante van het door de kiezers ten tweeden male uitgekotste cultuurmarxisme? Dit ongekende brevet van onvermogen zet de deur open voor de verliezers van de verkiezingen om  een door de kiezers pertinent niet gewenst regeerakkoord neer te zetten om vervolgens tot de verblijdende conclusie te komen dat slechts de verliezers van de verkiezingen dit appreciëren.

Kers op die communistische taart is dat formateur Hamers het zelfs bestaat om louche activisten als Milieudefensie en Urgenda bij de gesprekken te betrekken en de zakkenvullerslobby van Nijpels zit notabene ook al weer aan tafel! Slechts de kiezer is niet welkom… Hoe gek kan dit mens worden als zij ook nog eens de treurige moed heeft om haar circus ongevraagd vol te willen plempen met communistische hersenschimmen als een ‘duurzame economie’ – die ons in recordtempo tot een derdewereldland degradeert, een ‘inclusieve samenleving’ – die alle ‘andersdenkenden’ in Rutte’s apartheidsbeleid gaat discrimineren, en ‘digitalisering en  internationalisering’ – waar de kiezer nooit om gevraagd heeft!

Nederland wordt naar de rand van de afgrond geduwd door dit kiezersverraad van de VVD en het CDA die weigeren om met PVV en FvD samen te werken uit puur eigenbelang en angst voor de grote bezem die dan wel eens door hun Augias stal zou kunnen vegen.   


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
1 jaar geleden

Het wordt duidelijk dat Nederland alleen te redden is door een staatsgreep, alleen zal dat door dit schapenvolk wat voor 90% hersendood is nooit gebeuren !!

Rafi
1 jaar geleden

Het zou inderdaad goed zijn als Baudet, Wilders, Rutte en Hoekstra over hun eigen schaduw heen stappen in het landsbelang om zonder voorwaarden vooraf over samenwerking te gaan praten. Zodat er meer smaken dan die ene cultuur-marxistische variant zijn. Want misschien dat CDA en VVD nu eindelijk eens door krijgen, met wat er nu allemaal gebeurt, waartoe hun onzalige cordon sanitaire om niet 1, maar zlefs 2 partijen leidt. Er zou, ook voor PVV en FvD, al heel wat gewonnen zijn als die linkse partijen, waaronder D’66, buiten een coalitie gehouden zouden worden. Van mij mag het dan Rutte IV worden. Ook Wilders zou m.n. met zijn islam-visie dan flinke veren moeten laten. Simpelweg omdat het hoofddoel moet zijn: dat links maar niet in de volgende coalitie belanden zal. Want echt: dit kan zo niet langer Zie dit artikel van de heer Dunki). Er moet dus op welke manier dan ook een coalitie komen zonder die linkse partijen. Daarvoor moeten zowel VVD, als CDA, als FvD, als PVV, evt. met JA21 aangevuld, ENORME veren laten.

Rafi
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rafi

Om niet verkeerd begrepen te worden: met Wilders’ islam-visie bijstellen bedoel ik zijn ongrondwettige koran en moskeebouw willen verbieden. Maar uiteraard niet zijn wil om weer baas over eigen grenzen te worden en die te sluiten voor moslim-immigratie. Van CDA en VVD mag verwacht worden dat zij bv. de geldende regels gewoon uitvoeren, en dus bv. veel meer hun best doen illegalen terug te sturen, en niet absurd tegen bv. de FvD-motie om Syriers terug te sturen naar veilige gebieden, zoals de Denen ook doen, stemmen. En, zoals Omtzigt wil, te gaan voor een opt-out uit de euro-zone vandaan. En zo valt er wel meer over en weer uit te ruilen tussen CDA en VVD enerzijds, en FvD en PVV (en deels wellicht ook JA21) anderzijds. Zo lang links maar aan de zijlijn komt te staan. Ook D’66. Want hun tegenwerping dat ze zetelwinst behaald hebben is natuurlijk waardeloos geworden, gezien hun vooraan lopen met cordons sanitaire, ook toen FvD en PVV grote verkiezingswinnaars waren, landelijk dan wel provinciaal.

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rafi

Spijker op de kop. Rutte neemt, in zijn politieke correctheid, wederom de ingeslapen ‘diehards’ in VVD en CDA bij de neus. Die gooien de voordeur dicht voor PVV en Fvd maar zijn niet snugger genoeg om zich te realiseren hoe zij de achterdeur daarmee openlaten voor ‘duurzaamheid’, ‘inclusiviteit’ en Rutte’s achterbakse globalisme dat ons uitlevert aan Brussel. Niet voor het eerst vervalsen zij zodoende de verkiezingen.

Terwijl zij denken ‘dat zij doen zoals het hoort’ door met PVV en FvD te knokken om het spreekwoordelijke been, lopen louche globalisten als Rutte & Kaag ermee heen…