Samenzwering of theorie?

Op 30 – 10 schreef ik onder de noemer ‘Mefistofeles woont in Davos’ over miljardairs die daar komen uitleggen aan multimiljonairs hoe ‘de gewone man’ leeft of, naar hun inzicht, zou moeten leven in de communistische machtsovername getiteld ‘the great reset’.

Afb: wikimedia

Dat is een nachtmerrie waarin geen geld meer bestaat, waarin u geen privé eigendom meer gegund is en al helemaal geen democratie. Iedere beslissing wordt voor u genomen door Big Brother, wat voor werk u verricht, wat u consumeert, zelfs of u een vakantie gegund is en, zo ja, waar en wanneer…  U wordt uitgeleverd aan een onzichtbare, onkwetsbare élite die uw leven in een ijzeren greep neemt en houdt. Na ruim honderd miljoen doden in de vorige eeuw probeert het communisme zo opnieuw om de wereld economie in zijn greep te krijgen, zij geven nooit op en wie gelooft dat zij voor rede vatbaar zouden zijn is net zo naïef als Chamberlain.

Het is naïef om ‘the great reset’ af te doen als een samenzweringstheorie; er valt niet met hen te praten. Het enige wat helpt is Donald Trump’s harde hand, want het IS een concrete samenzwering die voor het oog van de wereld wordt uitgerold door lieden die de macht en het geld hebben terwijl hun trouwe hulpjes, zoals het duo Rutte & Kaag, overal zijn binnengeslopen! Wie een beetje attent is zal zien hoe zij dagelijks openlijk hun plannen smeden.

De seniele Joe Biden herkauwt nu ook al gedwee het mantra van ‘Building Back Better’ zonder dat de stakker ook maar enig idee heeft waarmee hij zich inlaat, terwijl de salonsocialistische buurman Trudeau zo link is als een loden deur. Het gevaar is overal, luistert u wat deze misselijk makende idioot zegt:  ‘Building Back Better betekent steun geven aan de meest kwetsbaren terwijl wij ons momentum bewaren voor de 2030 agenda voor  ‘Sustainable Development’. Canada is er om te luisteren en te helpen. Deze pandemie geeft de gelegenheid voor een ‘reset’. Dit is onze kans om onze inspanningen van voor de pandemie om onze economische systemen bij te stellen om globale uitdagingen als extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering aan te gaan.’  

Altijd weer dezelfde bagger, het is alsof de naald op de ouderwetse vinyl grammofoonplaat blijft steken, maar het zijn de sleutelwoorden geworden voor de nieuwe wereldorde van Mark Rutte en Sigrid Kaag die grandioos misbruik maken van hun artificiële Corona crisis om de communistische 2030 agenda van de V.N. door te drukken. Hun geestverwant Klaus Schwab, de kwaadaardige genius achter de jaarlijkse WEF farce in Davos, zalft verder met: ‘The level of cooperation and ambition this implies is unprecedented. But it is not some impossible dream. In fact, one silver lining of the pandemic is that it has shown how quickly we can make radical changes to our lifestyles. Almost instantly, the crisis forced businesses and individuals to abandon practices long claimed to be essential, from frequent air travel to working in an office.’  Samenvattend ziet die 2030 agenda van de Verenigde Naties er simpel uit: ‘Welkom in 2030, ik heb niets meer, ik heb geen spatje privacy en het leven is nog nooit zo mooi geweest’. Schwab schreef o.a. ‘Covid-19: The Great Reset’, waarin hij juichend bevestigt dat de Coronachaos de perfecte gelegenheid is om de wereld naar een ‘nieuw normaal’ te manipuleren.

Weet u dat het Corona virus zo ontzettend klein is dat het niet onder een microscoop te ontwaren is, maar slechts onder een elektronenmicroscoop? Als u zich dan voorstelt dat de gemiddelde mondmaskertjes die Rutte & de Jong plots zo interessant vinden in feite van niet veel meer dan poreus toiletpapier zijn gemaakt, waarin de openingen duizenden malen groter zijn dan het Covid-19 virus, dan begrijpt u hoe volstrekt zinloos die maskertjes zijn. Maar dat is het probleem, want die maskertjes zijn van politiek onschatbare betekenis voor de globalist Rutte, die krampachtig van dag tot dag zoekt naar stokken om de hond te slaan om te voorkomen dat u ooit weer een ‘normaal’ bestaan zult leiden. Uiteraard ‘in uw eigen belang’, hoewel Covid-19 per se geen bedreiging is voor het voortbestaan van de mensheid, maar wèl voor de democratische, kapitalistische wereld… Deze ellendelingen spreken ook wel van de vierde industriële revolutie, en spreken nu al van gebeurtenissen ‘voor Corona’ en ‘na Corona’.

Wat nu aan de orde is wordt de ‘derde golf’ van Rutte en zijn nefaste maatjes om de druk op de ketel te houden en dat verklaart ook de ongelooflijk brutale fraude bij de Amerikaanse verkiezingen om het zwaard van Damocles, dat Trump boven hun hoofden houdt, kwijt te raken. Klaus Schwab is slechts een karikatuur uit een oude Bond film, Rutte en Kaag zijn slechts radertjes in dat complot, maar zelfs een Boris Johnson begint al mee te wauwelen met hen, dus de ‘globalistische groene tirannie’ is kennelijk besmettelijker dan Covid-19. Dat het louche duo Rutte en de Jonge nu al durft te schermen met de mogelijke discriminatie van burgers die zich niet blootstellen aan hun nutteloze, mogelijk levensgevaarlijke, vaccinaties is veelzeggend. Dat de derde rat Gates zijn eigen kinderen al evenmin aan het risico van vaccinatie heeft blootgesteld is nog veelzeggender. Deze clowns zijn levensgevaarlijk want er is al lang geen sprake meer van een samenzweringstheorie, maar van een open en bloot communistisch complot ‘in volle bloei’.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties