Mefistofeles woont in Davos

In “Corona, ‘God’s geschenk voor linkse scharrelaars # 2’ repte ik al van de duistere plannen van Mefistofeles om onze wereld naar zijn klamme handje te zetten, daarbij geholpen door een marionet genaamd Klaus Schwab, ‘pater intellectualis’ van het World Economic Forum. Dat WEF is een couveuse voor addergebroed van het type Soros, onder de vlag van diens globalisme.

Mefistofeles

Over een week kiezen de Amerikaanse ‘deplorables’ tussen Mefistofeles, belichaamd in de dementerende, corrupte Joe Biden of ‘the big noise from Queens’, de kampioen van de vrije wereld tegen wil en dank. Na honderd miljoen Russen, Chinezen en Cambodjanen vermoord te hebben heeft het communisme zich wereldwijd vermomd als ‘cultuur Marxisme’, bij ons als de Groenen van de verraderlijke Rosenmöller, de mafkezen van Kaag en de cynische arrogantie van Asscher’s PvdA.  In de USA, die leidend zullen zijn voor deze gevreesde inval van de communistische duisternis of een hernieuwde democratische impuls voor de gehele vrije wereld onder de anti-globalist Trump, valt hopelijk het doek definitief voor acht lange, funeste jaren van Obama en zijn ‘deep state’.

Ondertussen gaan de hulpjes van Mefistofeles, zoals onze eigen Pinokkio en zijn boezemvriendin Sigrid, noest verder in de sporen van George Soros om hun ‘Pandemie’ zo volledig mogelijk uit te buiten in hun streven naar ‘the great reset’, Sigrid’s nieuwe communistische wereldorde.

Zij leren het nooit maar het is een puur destructief karakteristiek van deze psycho’s, er zit niets constructiefs in die ideologische leeghoofden! Covid 19 is een smerige ziekte die, net als de zwavelige adem van Mefistofeles, slechte ideeën bij slechte mensen oproept en, zowaar, daar is Klaus Schwab van het WEF wéér met een vocabulaire van zacht autoritarisme…. : ‘there is an urgent need for global stakeholders to cooperate in simultaneously managing the direct consequences of the COVID-19 crisis. To improve the state of the world, the World Economic Forum is starting The Great Reset initiative’. Geef die man een aspirientje!

Weet u wie zijn ‘global stakeholders zijn’? Weet u waar die ‘urgent need’ vandaan komt? Waarom ‘cooperation and management’ en wat wordt er ‘improved’ aan de duistere wereld van Mefistofeles? Zoals gebruikelijk horen wij nu slechts de krekeltjes tjirpen, enig rationeel argument van deze intriganten verdwijnt in oorverdovende stilte, zoals altijd.

Zelfs de socialistische verwijzingen naar ‘democratie’ en ‘wij doen het samen’ zijn verdampt in de zwavelstank van het morele moeras waar deze ellende vandaan komt. Nu probeert de opportunist Schwab er een additioneel slaatje uit te slaan door het organiseren van ‘The Great Reset Dialogues’ en ra ra welke kneuzen worden nu van stal gehaald? Daar is het konijn uit de hoge hoed: de Prince of Wales! Na ruim 70 jaren van ‘white privilege’ en naïeve mensen voor Buckingham Palace die nog in sprookjes geloven, komt deze al even nutteloze variant op Rosenmöller hortend en stotend uit de startblokken. Charles heeft een ‘ouderwetse smaak’ die o.a. tot uiting kwam in zijn kritiek op moderne architectuur in de Skyline van London’s Financial District, en wil nu zijn reactionaire fantasie van ruisende beekjes en fladderende vlindertjes fuseren met een bloeddorstige ideologie uit het premoderne verleden dat leidend was in het vooroorlogse fascistische verleden en in de daaropvolgende communistische moordpartijen. Nostalgie naar een verleden waarin mensen nog geloofden in prinsen en elfjes die achter de coulissen gemanipuleerd worden door Mefistofeles Soros en zijn corporatistische belangengroepen. Big Brother! Kent u hem nog?

De term ‘stakeholder capitalism’ veronderstelt een ereschuld van het management aan meer dan alleen de aandeelhouders, dit in een complete verkrachting van de woorden van de econoom Milton Friedman, die schreef: ‘Stakeholder kapitalisme berust op de notie dat het management van een onderneming verplichtingen heeft in een systeem van privé eigendom en een vrije onderneming, waarin hij een employé is der eigenaren. Hij is direct verantwoordelijk aan zijn werkgevers en dient om conform hun wensen , die normaal gesproken zullen leiden tot maximalisering der winsten volgens de elementaire maatschappelijke beginselen, zoveel mogelijk winst te genereren met inachtneming der wetten en ethische normen’. 

Wat doen deze communisten hiermee? Die vergeten de laatse cursieve woorden uit ordinair eigenbelang, maar wat maakt het uit wanneer je achteloos mensen test op Corona, middels een test met een 60% foutmarge,om vervolgens te constateren dat dat het grootste deel ‘besmet’, dus in jouw vervalste statistieken ‘dodelijk ziek’ zou zijn? Wat maakt het uit of er ergens aan de Grondwet het woordje ‘wèl’ of ‘niet’ wordt toegevoegd? Een kleinigheid toch voor iemand die Pinokkio of Sigrid heet? Niet dat dit duo ooit Milton Friedman gelezen heeft, want zij zijn slechts onbeduidende radertjes in het globalistische complot, maar het is wel handig om te pretenderen dat aandeelhouders – de rechtmatige eigenaren – slechts één der verschillende categorieën ‘stakeholders’ zouden zijn. Diefstal is voor hen nu eenmaal dagelijkse kost, dus ‘democratie’. Weet aan wie u in maart uw stem gaat geven. 

Wilt u nog even nagenieten van het geestrijke proza van deze Marxist over zijn kromme ondernemingsmodel, dat uiteraard door anderen betaald wordt? Voilà: ‘het bedrijf opereert als een model van het klimatologische en materiële universum voor toekomstige generaties. Het beschermt bewust onze biosfeer en is de kampioen van een circulaire, gedeelde en regeneratieve economie’. Eureka: ‘Jullie bakken de pannenkoeken en wij eten ze op’, zoals Margaret Thatcher zei: ‘socialisme houdt op als andermans geld op is’. Zo gaat deze jojo nog vele alinea’s door met zijn verbale diarree, om te besluiten met een verwijzing naar de resulterende ‘verbetering van de wereld’, denk aan akkoorden van Parijs en Marakesh.

Dàt is nu de ‘great reset’ waarvan communistische landverraders de mond vol van hebben, dus let op hun verkiezingsprogramma’s voor u een kruisje zet!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeannette Maat
2 jaren geleden

En waar moeten we dan op stemmen?
FvD en PVV zijn ook niet de partijen die het gaan redden.