Corona, ‘God’s geschenk voor linkse scharrelaars’ #2.

Op 9.10 jl. schreef ik over het misbruik van de artificiële Corona crisis door ‘linkse scharrelaars’, waaronder Pinokkio en diens ‘Hopeloze Hulpje Hugo’. Nog geen week later komt Klaus Schwab, de ‘pater intellectualis’ van het globalistische bolwerk ‘World Economic Forum’ (WEF), met een politieke schets voor de ‘Great Reset’ om een eind te maken aan het traditionele kapitalisme. Feitelijk kondigt hij openlijk een globale communistische machtsgreep aan, waarvoor de Corona griep cynisch misbruikt wordt.

Al in het voorjaar stelden eminente virologen dat Corona geen nieuw ziektebeeld is. Kary Mullis, de Amerikaanse biochemicus en uitvinder van de inmiddels beruchte PCR test in 1984, heeft het meermaals bijna uitgeschreeuwd dat zijn test niet bedoeld èn ongeschikt is voor het constateren van een ziekte als Corona – vandaar de 60% foutmarge! Duizenden hoogleraren, medische specialisten en behandelende artsen stellen inmiddels onomwonden dat Corona niet anders is dan een gewone griep, waarbij vele patiënten zijn overleden aan overbehandeling die hun immuun systeem uitschakelde met fatale gevolgen, al helemaal voor ouderen die sowieso al kwaaltjes hadden en een verminderde fysieke weerstand.

Navrant is dat Klaus Schwab en zijn hondsbrutale globale vriendjes het meest profiteren van dat traditionele kapitalisme, maar in feite een nieuw volledig achterhaald, maar voor hen nog veel lucratiever, verdienmodel ontwaren om hun zakken te vullen (hetgeen Charlef Brantz illustreert in ‘Als ik het zelf niet heb bedacht……’). Als daarvoor wereldwijde economieën kapot gemaakt moeten worden, samenlevingen ontwricht en miljoenen werkeloos worden en tot de bedelstaf gereduceerd, deert dat tuig als George Soros geenszins. De Coronavirus crisis biedt hen een unieke gelegenheid voor een nieuw soort kapitalisme – dat door onze eigen landverraadster Sigrid Kaag ook al warm wordt omhelsd – als ‘the great reset’ van globale economieën en globalistische politiek, althans volgens WEF oprichter Klaus Schwab die zo hard mogelijk van alle mogelijke walletjes meevreet.

Daartoe publiceerde deze parasiet maandag jl. een artikel waarin hij stelt dat ‘het neoliberalisme dood is’ en daarmee het traditionele kapitalisme. Voor de goede verstaander: ‘leve Karl Marx!’ Omdat communisten nu eenmaal slechts dood en verderf zaaien wordt de schone schijn opgehouden met een ‘Stakeholder Capitalism Metrics’. Een soort ‘Marxistische Metriek’ die volgens het WEF de wereld in staat stelt om ‘vooruitgang te boeken’ onder een systeem van het Social Justice Dogma. Die treedt in werking via ‘the Great Reset’, die onze Sigrid Kaag zo van harte aanhangt. Het is maar dat u weet uit welke hoek de wind waait: waar onze crypto-communist Sigrid is, daar is de globalist Pinokkio. Hun beider blinde trouw aan de globalistische ‘idée fixe’ roept associaties op met Huxley’s dystopische roman ’A brave new world’, waarin die engerds de wereld inderdaad in hun greep kregen.

Ik verwees hierboven al naar legio artsen die in het voorjaar aan de bel trokken over de Corona fraude, zoals in juli in Madrid ‘Doctors for Truth’. Dat was toen reeds een internationale groep van ruim 400 artsen en zorgprofessionals uit alle werelddelen, geleid door de Spaanse artsen Natalia Prego Cancelo en Angel Luis Valdepeñas. Zij deden een dringend beroep op collega’s, media en politici om met de corona-operatie te stoppen en de waarheid aan het licht te brengen. Eén der sprekers was de Duitse arts Heiko Schöning van ‘Ärtzte fûr Aufklärung, die ik citeer:

1) “Wij noemen onszelf een buitenparlementaire organisatie. Dat is zo, omdat de politici hun werk niet doen. Daarom is het aan ons om onderzoek te doen en om het goed te doen.

2) Onze conclusie is dat het officiële verhaal niet waar is. Wij zien geen verschil met een gewone griep. We kijken naar het medische bewijs. Het is eenvoudigweg niet waar dat dit een pandemie is. Het is fake. 

3) Dan de vraag: waarom? Qui bono? Wie profiteert hiervan? Wie heeft zoveel macht dat hij deze fake aan de hele wereld kan opleggen? Dit gaat helemaal niet over een ziekte. Dit gaat over jou en mij. Wij zijn het doelwit. Het gaat allemaal om de economie. En Covid-19 is de dekmantel. Deze vreselijke situatie kost levens. In Duitsland is in de maanden maart en april 90 procent van de geplande operaties uitgesteld. Wat nu vooral nodig is is solidariteit.”

Terwijl de bang gemaakte Nederlandse kiezers lekker zitten te suffen geeft ook Schwab volmondig toe dat de Corona Crisis een te mooie gelegenheid is om ‘de heilige koeien van het pre-pandemische systeem niet te reëvalueren’. Daar staat premier Rutte’s olifant midden in de kamer, terwijl ‘het impotente duo’ niets presteert maar wèl 7 maanden lang de Nederlandse bevolking, specifiek de jeugd, de schuld van Corona in de schoenen schuift. Iedereen heeft traditioneel schuld aan Pinokkio’s falen, behalve de ‘onaantastbare’ allochtonen die nu de I.C.’s overbelasten. Wat is onze premier toch een inconsequente lafaard… Wat heeft deze staatsman dilettant ooit voor constructiefs gedaan inzake Corona, behalve de globalistische agenda van ‘the Great Reset’ te bevorderen?

Schwab poneert dat de Chinese coronavirus crisis aantoont dat nationale regeringen geen globale uitdagingen aankunnen, maar vergeet gemakshalve te kijken naar de puinhoop die zijn medeplichtige WHO en EU, bewust, hebben gecreëerd… ‘Daarom’ (u ziet de logica?) zou de wereld meer socialistische politiek moeten omhelzen, hogere belastingen, méér en méér regels en destructieve programma’s zoals de ‘Green New Deal’. Uiteraard vergeet Schwab de obligate linkse ‘slachtoffers’ niet: ‘the Great Reset’ zou er naar moeten streven ‘om de stemmen te horen van hen die in de steek zijn gelaten’, zodat ‘iedereen die wil meewerken aan het herscheppen van de toekomst daar de kans toe krijgt’. Sigrid staat te trappelen.

U kent het langzamerhand wel, de kiezer die ‘zijn bek moet houden’ wordt opportunistisch op het communistische voetstuk geplaatst, om er vervolgens weer keihard van afgeschopt te worden in deze doodzieke ideologie. Schwab preekt die versleten revolutie namens ellendelingen als George Soros en ziet zijn WEF als een baanbreker om te werken aan ‘sociaal welzijn en het algemeen belang’. Je vraagt je af hoe zo’n dwaas nog met deze impertinenties durft aan te komen, maar hij heeft machtige vriendjes, zowel in de politiek als de farmaceutische industrie, de globalistische broodheren van onze eigen Pinokkio.

Kijkt u maar hoe Nederland, beetje bij beetje, door deze moreel corrupte premier naar de rand van de afgrond wordt geduwd, zoals hij eerder ook al de VVD over die rand heeft geduwd. Hij heeft af en toe reeds zijn ware gelaat getoond, maar kijkt u gewoon naar tien jaren van daden en niet zijn verbale diarrhee. Maakt u zich niet teveel zorgen over dit boerenbedrog, er komt ook geen ‘betrouwbaar vaccin’ tegen een pandemie die niet bestaat, dat zal volstrekt overbodig blijken als Soros, Gates, Schwab èn Pinokkio eindelijk ontmaskerd worden. Maar u moet dat zèlf doen..!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dick Harte
3 jaren geleden

Ik was al van mening dat er meer achter zit, dit artikel is bevestigend.

Jos van Schie
3 jaren geleden

De dag van afrekening voor Rutte c.s. komt met rasse schreden dichterbij,de maskers beginnen te vallen, zie de corrupte Joe Biden in de U.S.A.

r.dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  Jos van Schie

Geachte heer van Schie,
Hebt u de laatste onthullingen gezien van Rudy Giuliani, die de hard-disc van een laptop van Hunter Biden in handen heeft waaruit zonneklaar blijkt dat China vader Joe had ‘gekocht’ via schijntransacties met zoontje Hunter (die 50% van alle inkomsten uit de Ukraïne en China aan papa Joe doorsluisde?)

https://dailycaller.com/2020/10/16/exclusive-interview-rudy-giuliani-hunter-joe-biden-hard-drive-corruption-ukraine-china-donald-trump-ny-post/?utm_medium=push&utm_source=daily_caller&utm_campaign=push

Biden heeft in totaal kennelijk tussen de $ 10 mio en $ 20 mio in zijn zak gestoken door zijn VP titel te verkopen aan de hoogstbiedende!! Bajesklant?!

Joost Visser
3 jaren geleden
Antwoord aan  r.dunki

Heer Dunki, zoals altijd scherp. Toch zijn er idioten die het anders zien. Vide: Biflatie.nl, Joost van Buuren. Ongelooflijk.