Een superieure ideologie?

Hebben wij het over het cultuurmarxisme of de islam? Beide ideologieën hebben het gemunt op onze westerse cultuur uit fascistische overwegingen die zich dagelijks manifesteren in intolerantie.

Islam
Afb: wikipedia.

Het social justice-tuig wil de grondwet niet erkennen om zodoende de spelregels tijdens de wedstrijd te kunnen aanpassen, de islam erkent slechts één starre ideologie die, vermomd als religie, de rest van de wereld naar het leven staat. Grootste gemene deler: fascistische haat en intolerantie.

Frankrijk is een land van geborneerde ‘denkers’ als Sartre en Derrida, die grote invloed op de massa konden uitoefenen, terwijl hun destructieve ideeën slechts gebaseerd zijn op ‘après moi le déluge.’ Nu wil Macron plots het islamitische separatisme aanpakken met een aankondiging d.d. 2 oktober jl. ‘omdat het probleem is dat deze ideologie (let wel, hij spreekt al lang niet meer van religie) bevestigt dat hun eigen wetten superieur zijn aan die van de Republiek’. Hij zal falen omdat hij geen focus heeft op meer urgente problemen , zoals zijn levensgevaarlijke vijfde colonne die diezelfde Republiek ook ziet als hun ideologische vijand. (zie ‘Eureka’ d.d.24 – 10 jl. van Charlef Brantz) en er geen been in ziet om gemene zaak te maken met de islam die om het hardst tegen al hun linkse mensenrechten aanschopt en niet zal aarzelen om hun ‘kopstukken’ stuk voor stuk een kopje kleiner te maken, zoals de Tsjetsjeense islamist die een Franse schoolmeester onthoofdde. Op dit moment toont die vijfde colonne zijn ware aard en probeert hier gladjes aan voorbij te gaan, zoals de onbeschaamde Sigrid Kaag dat doet terwijl onze impotente Pinokkio braaf de zijde van zijn globalistische meester Macron kiest, die gillend in de fout gaat.

Waarom? Omdat Macron een globalist is met een daardoor gelimiteerd denkraam  die niet inziet dat hij Frankrijk’s eigen grootste vijand is met zijn semi-intellectuele prietpraat waarin een door die vijfde colonne zwaar geïnfecteerde organisatie als de ‘Conseil français du culte musulman (CFCM)’ figureert. De uitvoerende macht heeft nu brede steun van de bevolking, maar die wordt vanaf dag één bedonderd door de cultuurmarxisten van Macron, waarbij minister Gérald Darmanin de mond volheeft ‘dat Frankrijk nu in oorlog is’. En God heet Gerrit… Het idee dat een president als Macron een ‘immense verantwoording’ overdraagt aan een verraderlijk instituut als de ‘Conseil français du culte musulman’, typeert de naïviteit van ‘ons soort mensen’, dat zich alles laat wijsmaken door intriganten als Macron en Rutte, die doodgewoon niet kunnen begrijpen hoe in en in verrot de islam is en hen manipuleert omdat dat in hun kraampje past.

‘Een hoop gespin, maar weinig wol’, dat is typisch de loze babbelaar Macron, die een ongekend hard standpunt tegen de islam pretendeert in te nemen maar dat pertinent niet doet! In Les Mureaux beschreef Macron het islamitische separatisme als een “politiek en religieus” project dat afwijkingen pretendeert van de waarden van de Republiek, hetgeen vaak resulteert in een ‘anti-maatschappij’ waarin kinderen niet naar school gaan en culturele activiteiten misbruikt worden om beginselen te preken die niet conformeren aan de wet. Het is een ‘indoctrinatie’ die Franse principes negeert als ‘gelijkheid tussen man en vrouw en menselijke waardigheid’.

Daar komt de aap uit de mouw, maar termen als moslim en islam heb ik niet gehoord…

De primitieve fascist Erdogan etaleert weer zijn repertoire met nazi’s over Nederland, maar onze laffe pro-islam minister Kaag zult u niet op ook maar één reactie betrappen. ‘Meer controle’ roept Macron. Waarop? Op subversieve buitenlandse inkomstenstromen die al jaren krampachtig verdoezeld worden door ‘liefdadigheden’ en moskeeën, die zich voor 90% registreren als ‘religieuze organisaties’ om opsporing te voorkomen. Macron heeft er toch om gevraagd? Nu gaat Don Quichote Macron de Franse islam ‘bevrijden van buitenlandse invloed’…

Waar heeft de dwaas het over, de islam is niets anders dan 100% pure fascistische, buitenlandse invloed! Hij heeft de mond vol van ‘anti-putschplannen’, terwijl de meeste moskeeën in handen zijn van de levensgevaarlijk Salafis of de Tablighi Jamaat. Het is niets naders dan cosmetisch bedrog omdat de globalisten de islam als de facto bondgenoot hebben omarmd in hun strijd tegen de eigen normen en waarden. Dat verhindert hen de islam als de fascistische ideologie aan te pakken die het is maar te volharden in de leugen van de ‘religieuze organisatie’ en ‘vrijheid van godsdienst’ van ellendige landverraders als Asscher, Klaver en Jette Kaag. Nu wordt Frankrijk bedot met Macron’s ambitie om een islam te bevorderen van imams en ‘intellectuelen’ (let op de introductie van deze communistische,  levensgevaarlijke landverraders ) ter verdediging van een volledig met de Republiek compatibele islam’. De haren rijzen je te berge met deze liederlijke leugens, die dit ‘project’ willen uitbesteden aan een organisatie met duizenden islamitische verbindingen!

De ‘Conseil français du culte musulman’ (CFCM), is een organisatie die is opgericht in 2003 door het communistische wespennest genaamd ministerie van Binnenlandse Zaken om Franse moslims te vertegenwoordigen. Met een administratief rookgordijn worden de salafisten bij scheepsladingen binnengehaald om een ‘nieuwe islam’ te promoten. De CFCM is een totaal verdeelde club die met islamitische buitenlandse regeringen samen heult, gefuseerd met ‘Musulmans de France’  (UOIF),een club van de Moslimbroederschap en de Turkse Millî Görüş, de spreekbuis van Erdogan. Kortom, CFCM is een door en door verrot islamitisch bolwerk en Macron een idioot! Waar haalt deze idioot de illusoire ‘verlichte islam’ toch vandaan, bij Asscher cum suis?

Ondertussen staan grote groepen islamieten aan de kant die wèl willen hervormen met niet islamitische theologen die al jaren klagen over het subversieve karakter van de CFCM, die vorig jaar de hijab nog een religieuze vereiste noemde. Nog steeds de harde lijn onder leiding van Mohammad Moussaoui, een erelid van de Moslimbroederschap uit Marokko en de notoire activist Abdallah Zekri. Zekri en Moussaoui zijn beiden lid van de ‘Fondation pour l’islam de France’, die € 12 mln aan overheidsgelden binnenharkt voor deelname aan Macron’s toneelstukje. Beide ellendelingen lopen dagelijks de islam goed te praten, tot en met het goedpraten van een doodsbedreiging aan een afvallige teenager enkele weken geleden! Puur gespuis!

Moussaoui vertelde in een interview aan de Franse senator Jacqueline Eustache dat islamisme en islamisten niets met de islam van doen hebben; de CFCM zit echter vol met die fascisten van de Moslimbroederschap zoals het Moslimbroederschap Institut Européen des Sciences Humaines (IESH). IESH is opgericht door leden van de UOIF, ook weer Moslimbroederschap. Hun academische programma’s zijn ontworpen door de hardline fan van zelfmoordaanslagen Yusuf Al-Qaradawi.

Er lopen ‘studenten’ rond van ISIS uit Syrië en de IESH krijgt tonnen van terreur club Qatar Charity (QC). In 2007 werd Mohamed Karmous, de penningmeester van die club, in Zwitserland gearresteerd toen hij € 50.000 in naar de IESH smokkelde. Juist die IESH is enthousiast over Macron’s beslissing en hun directeur Larabi Becheri vertelde  dat Macrons ideeën exact de zijne zijn. Macrons idee dat de staat niet betrokken moet zijn bij alle hervormingen maar dit project moet uitbesteden aan islamitische landverraders, geeft wel aan hoe hij in elkaar zit.

Zelfs hardline salafisten vinden Macrons idée-fixe onacceptabel en raden hun leden aan om het land te verlaten, omdat het zo nog niet salafistisch genoeg wordt. Kortom, waaraan het ontbreekt is visie, die bij globalisten als Macron, Rutte, Asscher, Klaver en Kaag wordt vervangen door hun verdorven ideologie die hardnekkig weigert zich uit te spreken tegen moslims, laat staan tegen hardline mullahs. Het Franse secularisme heeft de wettelijke bevoegdheden om op te treden tegen voornoemde radicale instituten wegens hun islamitische ‘hate speech’ .

Maar nee, de imbeciele Macron haalt de duivel binnen om de verdere ondermijning van de Republiek aan hem uit te besteden… Dit tuig gaat de islam niet hervormen, zij zijn de islam! Hun extremisme zegeviert in Macrons chaotische linkse wanbeleid.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
2 jaren geleden

Daarnet in NPO-praatprogramma M, in het duiden van die moorden in Frankrijk. De islam als eigenlijk motief blijft geheel buiten beeld. Het is net of het niet bestaat. Het is ongelooflijk. De daders roepen Allah Akbar, en zullen eventueel zeer bereidwillig uitleggen welke koranteksten hun handelen heeft gemotiveerd. Maar dit wordt dus genegeerd. Het wordt niet waargenomen. Er wordt op alle mogelijke manieren omheen gepraat. En wat is er nu zo onduidelijk aan dit soort uitspraken? Deze bijvoorbeeld:

“Dood de ongelovigen, waar gij hen ook vindt.” Koran 9:5. “Terroriseer de ongelovigen, toon hen hardheid.” Koran 9: 123. “Bevecht de ongelovigen tot zij zich bekeren tot de islam, of laat hen jizya (afpersingsgeld) betalen in vernederde onderwerping.” Koran 9:29. “En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt.” Koran 8:40. “De islam moet alle andere geloven domineren en overwinnen.” Koran 9:33. “Maak de ongelovigen af, waar je ze ook kan vinden.” Koran 2:19 “Terroriseer en onthoofd diegenen die niet geloven.” Koran 8:12 “Voer oorlog met de ongelovigen die in je buurt wonen.” Koran 9:123.

Vergelijkbare uitspraken hebben geleid tot Auschwitz en de Killing Fields. Wat voor ethisch nihilisme steekt er in mensen die na al die allah akbar moorden niet de islam weten aan te wijzen als het eigenlijke motief van al deze ellende?
 

r.dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Neef Jansen

ik ben geen TV kijker, dus ken ‘M’ niet, maar verneem uit bevoegde bron dat het IQ van zo’n presentatrice kennelijk dermate laag is dat het zo onder de deur door kan worden geschoven Dan is zo’n salaris een buitenkansje en zeg je toch alles wat je gevraagd wordt…? Après nous le déluge.

r.dunki
2 jaren geleden

En dan vandaag wéér twee moordpartijen in Avignon en in Nice door deze achterlijke figuren. Macron reist naar Nice, en dan…?

“Genoeg is genoeg,” zegt de burgemeester van Nice, Estrosi. “Het is tijd voor Frankrijk om zich te ontdoen van de wetten van law & order, om definitief het Islamo Fascisme van ons territoir te bannen”.

Beste lezers, kijkt u eens naar de schunnige publicaties die in de linkse U.v.A. circuleren over het niet escaleren van een geweldspiraal… Zijn die landverraders dan zo gespeend van ieder respect voor onze eigen normen en waarden?

2 jaren geleden
Antwoord aan  r.dunki

Heer Dunki.

Ik als** oude baas,** van 86, weet nog exact hoe de NSB in de tweede oorlog te keer is gegaan en heb ik gezien dat onschuldige mensen als beesten in auto’s werden gedumpt ……. door NSB-ers.
We hebben nu, kennelijk, alweer met dat tuig te maken. Immers;” bevelen opvolgen zonder een morele afweging van bezinning en slechts de dierlijke instincten te laten spreken, is al door de eeuwen heen een groot probleem. Het heeft te maken met ” de eenoog is koning ” in het land der blinden en grote groepen mensen afhankelijk zijn van ” verbaal begaafden ” dewelke slechts als kwakzalver dienst kunnen doen , maar zeer bruikbaar zijn voor machthebbers.
Het probleem van ” verdeel en heers” zal nimmer worden opgelost. Stalin, Pol Pot en Hitler CS, hebben daar ook dankbaar gebruik van gemaakt. Daarom is een DEMOCRATIE ONVERBIDDELIJK NOODZAKELIJK. waarbij moet worden opgemerkt, dat incompetente figuren, die het huidige kabinet bevolken, onherroepelijk de politiek moeten verlaten. Machthebbers zijn, in mijn opinie, gewoon psychopaten.
Immers, U schreef het al.” Beste lezers, kijkt u eens naar de schunnige publicaties die in de linkse U.v.A. circuleren over het niet escaleren van een geweldspiraal… Zijn die landverraders dan zo gespeend van ieder respect voor onze eigen normen en waarden?***. Inderdaad, exact dezelfde attitude als de NSB-ers van TOEN. !!!

r.dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  a.r.girbes sr

Geachte Heer Girbers,
Mefistofeles heeft vele gedaanten, maar de lucht van de zwavel is en blijft onmiskenbaar…