Vervangingsmigratie

In een onderzoek vroeg de ‘VN populatie commissie’ zich al in het jaar 2000 af of ‘vervangingsmigratie een oplossing is voor afnemende en vergrijzende bevolking’. Die vervangingsmigratie noemen we in Nederland doorgaans ‘omvolking’ maar dat mag dus niet meer van de Linkse Kerk.

Dat is achteraf trouwens wel een beetje een raar onderzoek van de VN, want de omvang van de wereldbevolking was in de voorgaande eeuw nu juist gestegen van 1,6 miljard naar 6 miljard mensen, dus van afnemen of vergrijzing kon geen sprake zijn. Het hoogtepunt van deze groei lag rond 1970 toen het percentage boven de 2% per jaar lag en daarna nam de groei ietwat af. Per saldo is er geen sprake van een afnemende bevolking, maar van een groeiende wereldbevolking. Dat is op zichzelf geen probleem, behalve als de lokale culturele structuur niet in staat is om die bevolkingsgroei vergezeld te doen gaan van overeenkomstige groei van de voedselproductie. Met name de landen in Afrika en het Midden-Oosten slagen daar totaal niet in, ondanks bijna honderd jaar aan ontwikkelingshulp.

Afb: Rita Willaert / Flickr

Een diplomaat die wel eens een aantal jaren in zo’n ‘blote-voetenland’ heeft gewoond, weet natuurlijk uit eigen wetenschap en waarneming dat ‘ontwikkeling’ ook helemaal niet van buitenaf geïmporteerd kán worden. Zo’n diplomaat weet ook, uit eigen ervaring, dat zelfs indien de lokale dictator toestemming zou geven voor een armoede- of hongerbestrijdingsproject wat zou aansluiten bij de plaatselijke stand van de technologie en sociale organisatie, dat het dan allemaal nog steeds weinig uithaalt. De mannen en vrouwen die baat zouden kunnen hebben bij een geslaagd project kunnen immers met hun verdiende geld nergens heen, kunnen er geen bijzonderheden van aanschaffen: omdat het lokaal niet beschikbaar is.

Daar is geen betrouwbare bank en sparen is gezien de inflatie ook volmaakte onzin, er is geen aanbod van producten die een minder arme burger van de derde wereld zou kunnen of willen kopen, er zijn geen scholen waar hij schoolgeld aan betalen kan, of bioscopen waar hij een kaartje voor zou kunnen willen kopen. Er is geen opera, geen pretpark, geen Burger King. Als het anders was, betrof het natuurlijk ook geen ontwikkelingsland. Een land is arm omdat het geen productaanbod en geen banken bezit, en omdat het arm is, heeft het ook geen behoefte aan banken en aanbod.

Als die problemen allemaal goed zouden worden opgelost, dan is de VN klaar met het werk op dat terrein. Dan hoeven die organisatie en de lokale ‘ontwikkelingshulp-organisaties’ van de aangesloten landen geen duizenden hoogopgeleide en intelligente ambtenaren meer te hebben die dag en nacht bezig zijn het ontwikkelingshulpbeleid overeind te houden, te verdedigen, bij te stellen, te herijken, te reorganiseren, te onderbouwen, opnieuw te doordenken, en ‘de beleidscriteria van de ontwikkelingssamenwerking te verfijnen’. De miljoenen mensen die in dat veld een meer dan goed belegde boterham verdienen, zoals bijvoorbeeld Sigrid Kaag, zitten dan zonder werk. Iedere aanval op dat gesloten netwerk van belastinggeld verdelers moet worden gesmoord, al is het in havermelk of muntthee.

Daarom is ‘omvolking’ not done en moet het gevoegd worden bij de omvangrijke verzameling nazitermen die we inmiddels rijk zijn, zoals tribunalen.


Deel dit:
5 3 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rafi
22 dagen geleden

Ze willen allemaal zo graag naar onze boreale gebieden…

Alan Breck
22 dagen geleden

Zoals op Opiniez terecht werd opgemerkt was Nazi Duitsland voor omvolking, maar is de PVV tegen. Dus wat is het probleem?

ronald.dunki
22 dagen geleden
Antwoord aan  Alan Breck

socialisme

22 dagen geleden

Wat men ook denkt en wat “”men” ook wil met “ “” demografische verschuiving” , in Frankrijk zijn posities verboden voor mensen met een dubbele nationaliteit . ( Bron: Sud Quest ) Dat betekent, dat bij de “ demografische verschuiving “ veel mensen buiten de boot vallen in hun bestaansrecht . Dat is ook de consequentie van “ een demografische vervanging “. We weten toch dat de absolute domheid bij immigranten meer een regelmaat is dan uitzondering . En zijn in Frankrijk drie-en een half miljoen mensen met een dubbel paspoort . DIE “ domheid” is het gevolg van “ onnadenkendheid “ van politici en dewelke het “ Globalistische ideaal” ( , denk communistische ) , aanhangen . Voor Nederland geldt hetzelfde . De PvdA en andere linkse partijen hebben geen idee wat de gevolgen zijn van de “ demografische verschuiving “ in Nederland . Ook ik heb zeker vijftig keer geschreven dat “ men” niet begrijpt wat Geografisch demografische diversiteit “ echt betekent . Ook DIE domheid komt nu in de “ realiteit “. .Gelijkheid bestaat niet . Als ik ook de “ waanzin dewelke Dassen van Partij VOLT , aan ons voorlegt ik hem wel een trap kan verkopen . Het meest “ irritante” is dat De Linkse Kerk , denkt te weten wat goed voor ons is . Maar , niet vergeten is , dat het CDA en de VVD te lang aan de macht zijn geweest en derhalve een netwerk van belangen hebben opgebouwd waarvan “ we” nog iedere dag last van hebben . De VVD met hun “ super liberale “ denktrant ( super opportunisme ) en het CDA met hun “ door God gestuurde waanzin” bijt in de cohesie van de samenleving . “Als “ men” de natuurwetten wil negeren , er DAN per definitie een probleem ontstaat . Immers : De door natuurlijke oorzaken zijn er zeer veel verschillende rassen van bevolking ontstaan : Denkend DIE natuurlijke processen te willen doorbreken op grond van ideeFixen ( gevoelsmatige gelijkheid te willen) is de waanzin ten top . Kijk ook in Duitsland, Frankrijk , Italië en België , is de tweedeling ( de onderlinge ernstige verschillen ) bijna onoplosbaar door domme starheid , zakelijke belangen en idealistische kletskoek . De uitwerking van Dr Angela Merkel’s haar “ beroemde “ Wir schaffen Das” is catastrofaal gebleken . De heer Dunki heeft het over “slappe knieën bij Wilders “ , ook die opmerking is juist, en ontstaan door de CDA gevoelens van Omtzigt om Wilders mee te kunnen laten regeren ……… maar die. Zwakte zal onverbiddelijk uitmonden het uiteenvallen van de nieuwe regeringsploeg . Wie geloofd er nu in “ sprookjes ? “

ronald.dunki
23 dagen geleden

De term ‘ omvolking ‘ is racistisch en nazistich ‘ (sic!) en Wilders gaat daarvoor wéér eens door de slappe knieën. Wie echter zijn geschiedenis een beetje kent weet dat de Nazi’s zowel extreem-linkse socialisten als racisten waren, gevangen in hun genocidale idée-fixe. Navrant dat de socialistische yoyo’s die anno 2024 met deze termen schermen zich niet realiseren hoe perfect zij met hun radicaal-linkse credo in die pestilente idée-fixe passen.

U bent bekend met Sigmund Freud’s veelzeggende concept van ‘ projectie ‘ waaraan zij zich blindelings schuldig maken, hun geleuter over een ‘ complottheorie ‘ is niets nieuws onder de zon! Dus waarom beschermen zij zo angstvallig het concept van ‘ replacement migration ‘, de globalistische miskraam van de duizenden’ maakbaarheids-nonvaleurs ‘ bij de V.N. en de E.U. die jaar in jaar uit goede sier maken op kosten van u en  miljoenen andere belastingbetalers ?
 
In hun seculiere religie bedenken zij eerst weer – volgens het geijkte recept – een angstaanjagend probleem om vervolgens daar hun geesteszieke idée-fixes van ‘ maakbaarheid ’op los te laten voor hun fatale ‘ oplossingen ‘ die uw wereld verder en verder ondermijnen.  Straks komt de vogelgriep epidemie en dan hoeft u die term slechts in te voeren in de voorhanden teksten van hun Covid boerenbedrog om weer over lockdowns te kunnen beginnen.

Ik ben die oerdomme intriganten zo ontzettend zat ! Hun ‘ omvolking ‘ ontspruit aan het minderwaardigheids complex  van de Oostenrijks/Japanse halfbloed cum vrijmetselaar Richard Nicolaus graaf Coudenhove-Kalergi (Tokio, 16 november 1894 – Schruns (Oostenrijk), 27 juli 1972) die kennelijk zo’n hekel had aan zijn eigen lelijke tronie dat de rest van het Europese continent er kennelijk ook maar aan moest geloven… Anno 2024 zijn het genocidale gekken als Bill Gates, met zijn speeltje de WHO en het WEF – die dit mantra in stand proberen te houden met hun complottheorie van mondiale overbevolking en hun  daaraan verbonden onverbloemde agenda voor genocide.

Dat geen gezond denkend mens hierin trapt is evident, maar de gemiddelde kiezer is naïef en kan al snel gemanipuleerd worden met een ‘ klimaatrampje ‘, of nu weer het aanmatigende boerenbedrog uit het hierboven geciteerde V.N.rapport dat klakkeloos poneert dat afname van de bevolkingsgroei – die zij notabene zelf zo  entameren ?! – en ‘ vergrijzing ‘ groen licht voor hun misdadige omvolking zouden rechtvaardigen omdat anders het BBP zou teruglopen en de bevolking daardoor door allerlei tekorten in de productieketens, zoals voedsel productie,in het nauw zou geraken. 

Gekke Henkie ! Als de bevolkingsgroei afneemt is er NIETS aan de hand, want ten eerste zal de nationale productie niet teruglopen dankzij voortschrijdende technologie en meerdere efficiëntie en ten tweede zal die dan meer dan adequaat zijn en blijven omdat er gewoon minder monden te voeden zijn terwijl e.e.a. ook nog eens tot kwalitatieve verbeteringen zal leiden. Kortom, ons leven zal er mogelijk alleen maar beter op worden. Voedselproductie kan met meer en meer CO² razendsnel gestimuleerd wortden, maar ziet u wat deze ellendelingen uithalen met CO²? Vergrijzing ? Dat is onderdeel van een natuurlijk proces, net als het klimaat. China is al decennia de globalistische proeftuin – en ons voorland als u verkeerd stemt – sinds Mao gemene zaak maakte met deze de globalisten.

Dankzij diens daaruit resulterende, moorddadige één-kind beleid in de culturele revolutie piept en kraakt nu de Chinese economie omdat de natuurlijke fluctuatie van de (beroeps-)bevolking zo ruw verstoord is in dit zoveelste rampzalige globalistische ‘ maakbaarheids’ experiment . Maar denkt u vooral niet dat Xi nu de ‘ omvolking ‘ als zijn ‘ deus ex machina ’ zal omhelzen, want hij heeft het al te druk met het uitmoorden van de Oeigoeren, christenen en Tibetanen, om niet te spreken van Taiwan. Dàt is trouwens geen racisme, laat staan Nazisme, maar puur, gezond communisme, waarover u de NOS en alle locale sufferdjes als NRC, Volkskrant, AD etc. dus nooit hoort.
 
Dat Afrika en het M.O., zoals Ton hier aanhaalt, slechts chronische voedsel tekorten produceren kan niet met ontwikkelingshulp opgelost worden, want die verdwijnt slechts in de zakken van de (islamitische) dictaturen die hun eigen bevolkingen genadeloos uitbuiten en honderden ‘ warlords ‘ zoals ‘al Shebab’ die enorme vluchtelingenstromen veroorzaken waarmee wij hier worden opgescheept. Dat er in donker Afrika, om een dwarsstraat te noemen, geen fatsoenlijke banken (heden ten dage haast een ‘ contradictio in terminis ‘) of andere functionele infrastructuur te vinden zijn vereist een primaire aanpak van de corruptie der duizenden politici en andere roofridders die met hun privélegertjes die landen terroriseren. Knoop ze maar op.. Maar hoort u de V.N. daar ooit van reppen? Integendeel, die ellende past prima in hun 2030 ‘ omvolkings agenda’.

Dat heet een vicieuze cirkel en die moet coûte que coûte in stand blijven want er zijn zo ontzettend veel zakkenvullers die daar stinkend rijk aan worden dat de spreekwoordelijke Sisyphus het in vergelijking met deze problematiek erg gemakkelijk had. Hopelijk valt dit (haast) doodgeboren kabinet héél snel ten gunste van een vijftigtal zetels voor Wilders, die dan alsnog zijn belofte’s kan waarmaken zonder de vijfde colonne van een Omtzigt en Yeslilgöz.

Wat zou de wereld er toch rooskleurig uitzien zonder globalisme, zonder omvolking, zonder de neo-communistische V.N. en zonder de idem E.U. met hun obligate Covid-, klimaatbedrog en nog te verwachten vogelgriep sprookjes!  

Buskens
23 dagen geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Het is inderdaad een doodgeboren kabinet en wel om de simpele reden “ze pruimen Wilders niet” punt. Maar als Wilders niets kan doen aan het probleem migratie dan haalt hij zeker de 50 zetels niet. En ik denk dat hij daar niets aan kan veranderen ja, een paar kleine aanpassingen meer niet. Dit land is gedoemd weg te zakken in een moeras! Misschien als we hier zover zijn dat we maar 1 keer in de week onder de douche mogen, 1 keer in de week de was kunnen doen enz, enz. Wellicht wordt men dan wakker ook die groenlinkse twee verdieners.

ronald.dunki
23 dagen geleden
Antwoord aan  Buskens

Kop op en blijft u toch nog even strijdvaardig! Kijk naar Trump, die lak heeft aan een onvoorstelbare lawine shit die over hem wordt uitgestort. Het zijn de globalisten die in de USA de knikkende knieën hebben.

Wilders moet zich ook niet zo door het Kartel in het gareel laten dwingen maar véél meer van zich afbijten.Pruimen zij hem niet? Jammer, maar hij heeft het tij (nog steeds) mee. Maar zo gedwee als nu kent de kiezer hem niet en wil hem straks ook niet meer kennen als dit kabinet op de fles gaat! Vuist op tafel, u ook…

rafi
22 dagen geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Eerst moet Rutte 4 vervangen worden door schoof 1, ter voorkoming van Timmermans 1. Daarna zien wij de echte PVV (hopelijk en denkelijk) weer terug.