Onschuldig…

Het heeft de gevestigde media, de ‘internationale gemeenschap’ en pro-Hamas-groepen weinig tijd gekost om de redding van vier gijzelaars uit twee appartementen in Gaza te framen als “het afslachten van onschuldige burgers.” Onze eigen publieke omroep liep daarbij voorop.

Nog maar weinig Nederlanders zouden verbaasd zijn als het NOS-journaal zou beginnen met: “IDF doodt honderden Palestijnen terwijl feestende Israëlische burgers de luxe hotels in Gaza na acht maanden verlaten zonder te betalen.” Sommige media kwamen er overigens wel dichtbij. Een kop van de Washington Post luidde bijvoorbeeld: “More than 200 Palestinians killed in Israeli hostage raid in Gaza.” De BBC wilde graag weten: “waarom hebben de Israëli’s de inwoners van Gaza niet vooraf gewaarschuwd voor de redding?” (Tip: zou Hamas wellicht ook meteen de gijzelaars vermoorden en de reddingswerkers in een hinderlaag lokken?)

7 oktober

Afb: Wikipedia

Op 7 oktober vorig jaar, na tientallen jaren van moorden op Israëlische burgers, vielen vele honderden Hamas-terroristen Israël binnen. Ze slachtten 1.200 ouders, kinderen en muziekfans af; 6.000 anderen raakten gewond en/of invalide. Complete Gazaanse families gingen op pad en verkrachtten, verminkten en slachtten tientallen Joodse vrouwen af; ontvoerden daarnaast 252 mensen waaronder baby’s, kinderen, volwassenen en zelfs bejaarden. Gazanen die in Israël werkten, brachten de doelen voor deze massamoord en slachtingen nauwkeurig in kaart. Honderdduizenden mannen, vrouwen en kinderen uit Gaza juichten de slachters enthousiast toe. Sommigen sloten zich aan bij de moord- en ontvoeringsgolf; anderen plunderden en verbrandden Israëlische huizen. Velen hielpen om de Israëlische, Thaise, Amerikaanse en andere ‘gijzelaars’ naar het 480 kilometer lange labyrint van Hamas-tunnels te slepen, waar de gijzelaars werden geslagen, mishandeld, uitgehongerd, essentiële medicijnen werden onthouden en zelfs verkracht. Veel van hen stierven of werden vermoord, hun lichamen werden in tunnelspleten gestopt of zomaar ergens gedumpt.

Actief in Hamas

Leraren, journalisten, artsen en families uit Gaza die banden hebben met – of actieve leden zijn van Hamas – verborgen gijzelaars in hun appartementen. Hamas zegt nu dat het niet weet hoeveel er nog in leven zijn; Israël houdt het op ‘mogelijk 50’. Ondertussen heeft de door Iran gesteunde Hezbollah sinds 7 oktober 2023 ruim 20.000 raketten afgevuurd op Noord-Israël, waarbij mensen werden gedood of gewond, huizen werden verwoest, bossen en gewassen in brand werden gestoken en 100.000 mensen uit het gebied werden verdreven.

Duizenden inwoners van Gaza juichten hun terugkerende ‘krijgshelden’ toe en spuugden op gijzelaars en lijken die op vrachtwagens of achter motorfietsen werden meegesleept. De overgrote meerderheid van de inwoners van Gaza steunt Hamas nog steeds en ook het bloedbad van 7 oktober vorig jaar. De inwoners van Gaza zijn op de hoogte van de tunnels en toegangsschachten, de voorraden wapens, munitie en raketten in huizen, scholen, moskeeën en ziekenhuizen. Ze weten wie er in Hamas zit, ook al dragen de terroristen vrijwel altijd burgerkleding om spoorloos op te gaan in de bevolking. Hamas is een integraal onderdeel van het leven in Gaza. Iedere bewering over ‘onschuldige burgers in Gaza’ is een staaltje onvervalste Hamas-propaganda en terroristensteun.

Fortificatie Gaza

Hamas bouwde ondergrondse militaire installaties in heel Gaza. De strijders verschuilen zich onder, tussen en achter burgers. Ze hebben vrijwel heel Gaza in een militair fort veranderd en het hele gebied Gaza vormt daarom een legitiem, noodzakelijk doel – waardoor er ook burgerslachtoffers vallen, hoe zorgvuldig Israël dit ook probeert te vermijden .

Hamas vertrouwt op menselijke schilden en wil burgerslachtoffers als centrale componenten van zijn oorlogsstrategie. Het maakt martelaarschap tot een heilige daad in zijn handvest en publieke verklaringen en beschouwt burgerslachtoffers als ‘noodzakelijke offers’ om de Israëli’s ‘precies te brengen waar we ze willen hebben’. En de families geloven inmiddels dat het op deze manier martelen van hun kinderen de Koran eert.

Dit zijn oorlogsmisdaden en zij onderstrepen de genocidale bedoelingen van Hamas. Ze maken beweringen over ‘onschuldige burgers’ steeds vaker een compleet lachertje. In Nederland hebben we dergelijke geweldsverheerlijkers ook geïmporteerd en zelfs in de Tweede Kamer treffen we de fans van Hamas aan, die erop aandringen de portemonnee te trekken voor het Gazaanse tuig. Het wordt tijd dat we ze allemaal een enkeltje Gaza geven, zodat ze het gebied eigenhandig precies zo leefbaar kunnen maken als ze ons willen laten geloven.

Maar ik denk niet dat ze een paar dagen Hamas overleven.


Ton Nijhof. Foto: Sjef Prins / APA

Ton Nijhof (1956) is zelfstandig dwarsdenker, politiek voslagen incorrect en auteur van o.m. ‘De Afrekening – Kroniek van een getergd volk‘ en redacteur van ‘Tegen de Tribalisering – De terugkeer van de stammencultuur in de moderne wereld‘. Komend najaar verschijnt het boek ‘Platte Präöties: genöl van vrögger‘ over leven en (Nedersaksische) taal in de IJsselvallei. Daarnaast publiceert hij regelmatig op diverse websites, in het bijzonder op DeNieuweZuil, NieuwRechts en Sta-Pal / OSL-StaVast.

.


Deel dit:
5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
23 dagen geleden

Onze oplossing: http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7117153851979255809/ Gaza oplossing.

Dear President Biden,
For more than 20 years ago, I have been proposing a solution to the Israeli-Palestinian misery. As wealthy Arab states and Western states, buy part of the Sinai desert of Egypt, https://lnkd.in/e5C8RePw.

Egypt can put such an amount to good use for its own people. Establish villages and towns there and give this land for free to Palestinian people for a free and independent Palestine land of their own.

Provide a good infrastructure and make the land fertile by irrigating the land with desalinated water from the Mediterranean sea through desalination plants, so that the inhabitants of this new country can provide for themselves.

It doesn’t matter that this will cost a few hundred billion dollars, it now costs much more and threatens World Peace with a Nuclear War as an Apocalypse.

Do Muslim countries want a real solution or is the destruction of Israel more important than real peace? It requires political will on the part of all countries.

To ask the question is to answer it, given the current very serious situation in Gaza and Israel.
With sad greetings Paul Quekel, 79 years old

NB you can also read our other solutions for disasters and Africa on https://lnkd.in/ghADgn8 and for the Netherlands http://www.sdnl.nl/zondvloed.htm.

PUTIN:
Death and destruction in Israel is a CRIMINAL MASTERPIECE by Putin. He has been to Iran to buy weapons for his war in Ukraine and Hamas has also been to Iran. Without a doubt, there in Tehran, the raids and massacres against Israel and its residents were discussed and initiated.

Putin has now caused a division between Israel and Ukraine in the US, where he knows that the US will never abandon Israel and will continue to support it.

The whole world is now talking about Israel and Putin has so far diverted attention from his murderous war in Ukraine. There is NO YES BUT for these murders!

Long ago I wrote that each bullet fired is the equivalent of a loaf of bread or a liter of clean drinking water. Money for ammunition and war equipment, but no money for a decent life for the many oppressed people in often Muslim countries.

If only Hamas had used the many billions for war equipment for its own people and given them a better life, there would have been peace much sooner and Palestinians and Israelis could have lived in common peace.

Mayor of Rotterdam, Aboutaleb has now shown his true colors, once a Muslim, always a Muslim. It was Amin al-Husseini, an uncle of Yasser Aafat, who already started the call for the extermination of Jewish people in the WII.

TER VERDERE INFO:
1. Israël werd een natie en Jeruzalem gebouwd in 1312 voor Christus, tweeduizend jaar voor het ontstaan en de groei van de Islam.

2. Arabische vluchtelingen begonnen zichzelf te identificeren als Palestijnen in 1967, twintig(!) jaar na de uitroeping van de moderne staat Israël.

3. Sinds de Joodse inname van Kanaän in 1272 vóór Christus hebben de Joden meer dan 1000 jaar geheerst in het land en ze hebben er gewoond in de laatste 3300 jaar

4. De enige tijd dat Arabieren – sinds 635 v.Christus over dit gebied geheerst hebben, was gedurende niet meer dan 22 jaar.

5. Jeruzalem is meer dan 3000 jaar de Joodse hoofdstad geweest, en nooit de hoofdstad van een Arabische of Moslim natie. Zelfs toen de Jordaniërs Jeruzalem bezetten, hebben ze nooit geprobeerd het tot hoofdstad te maken en Arabische leiders kwamen er dan ook niet op bezoek.

6. Jeruzalem wordt meer dan 700 keer genoemd in de Tenach, het Joodse heilige boek, dat Christenen het Oude Testament noemen. Jeruzalem wordt niet één keer bij name genoemd in de Koran.

7. Koning David stichtte de stad Jeruzalem. Mohammed is er in zijn hele leven nooit geweest.

9. Over Arabische en Joodse vluchtelingen: in 1948 werden
de Arabische burgers aangemoedigd door de Arabische leiders om Israël te verlaten, die hen beloofden het land te zuiveren van de Joden. 68% van hen verliet het land zonder dat ze ooit één Israëlische soldaat gezien hadden.

10. De Joodse vluchtelingen werden gedwongen om de Arabische landen uit te vluchten als gevolg van bedreiging, vervolging en pogroms.

11. Het aantal Arabische vluchtelingen dat Israël in 1948 verliet, wordt geschat op 630.000. Het aantal Joden dat de Arabische landen moest ontvluchten wordt op een zelfde aantal geschat.

12. Arabische vluchtelingen werden welbewust niet opgenomen en geïntegreerd in de Arabische landen waar zij naar toe vluchtten, ondanks het zeer grote Arabische gebied. Van de honderd miljoen vluchtelingen die er sinds de 2e Wereldoorlog geweest zijn, zijn zij de enige vluchtelingen groep, die nooit opgenomen en geïntegreerd zijn door hun eigen mensen. Joodse vluchtelingen daarentegen werden volledig in Israël opgenomen en geïntegreerd. En dat in een gebied dat slechts 9/10e van de oppervlakte van Nederland heeft.

13. Het Arabisch – Israëlisch conflict: de Arabieren worden vertegenwoordigd door 8 verschillende naties, de Palestijnen niet meegerekend. Er is echter slechts één Joodse natie. Het initiatief van elk der vijf oorlogen lag bij de Arabische naties en zij verloren. Israël verdedigde zichzelf telkens weer en won.

14. Het handvest van de PLO roept nog steeds op tot de vernietiging van de Staat Israël. Israël heeft de Palestijnen het grootste deel van de Westelijke Jordaanoever gegeven, dat onder gezag staat van de Palestijnse Autoriteit.

18. De VN zweeg echter, toen 58 synagoges in Jeruzalem werden verwoest door de Jordaniërs.

24 dagen geleden

De “” HAAT”” beschrijft de heer Nijhof op meesterlijke wijze zodat er ook een beeld ontstaat hoe ziek en hoe gestoord een bevolkingsgroep kan zijn . We zien dus dat de meest primitieve “ opstanden “ en reacties in het Westen, ook in Nederland, door allochtonen ,dewelke sympathie tonen met “” moordenaars” Nederland misbruiken . Hoe men ook zijn of haar best doet om de “ beschaving “ een kleur van vrolijkheid te geven , , het zal ze nimmer lukken . Dat is inderdaad zeer pessimistisch , maar het pessimisme is op keiharde ervaring gestoeld . Dat “ men” verbaast is omdat nu echt zichtbaar wordt hoe gestoord er wordt gedacht en hoe primitief “ men” reageert . Maar er is “” niets”” nieuws . Immers : De ervaring met de eerste en tweede- Wereldoorlog ligt nog vers in het geheugen en de oorlogen in andere delen van de wereld waren Korea, Cambodja , China en Japan 1939 , en …… Irak- Iran , Afghanistan en Libië en Indo-China waar de Fransen werden verslagen . “” De inwoners van Gaza juichten toen de helden terugkeerden en spuugden op de gijzelaars en de lijken ( van Israëliërs ) achter motorfietsen werden meegesleept en op vrachtwagens gedumpt ”. De demonstraties in Nederland door “ sympathisanten van Hamas en de Palestijnen , waren toch voor het leeuwendeel allochtonen ( immigranten ) zodat ik moet constateren dat , ondanks de immigranten een bescherming genieten en te eten hebben , desondanks toch hun primitieve gevoelens diet konden bedwingen en velen met vlaggen hun aanwezigheid benadrukten . Demonstratie – vrijheid ?? Neen , er is ziekelijke misbruik gemaakt van onder de Nederlandse “ paraplu “ straffeloos ook het gastland belachelijk te maken en te intimideren . Ik zeg …. Donder op . Immers : Genocide bedoelingen zijn niet te tolereren . Maar ….. de linkse psychopaten , door hun zieke attitude, de demonstranten voor geen enkele belemmering hebben gezorgd