‘Nee’ en daarom moeten we stemmen

Europese verkiezingen op 6 juni: maar deze EU wilden we toch helemaal niet? We wilden toch niet dat ‘Europa’ meer te vertellen kreeg? We hebben er massaal néé tegen gezegd en het werd gewoon omgedraaid als ‘ja’. Als stemmen niet helpt, wat helpt behalve geweld dan nog wel?.

Het Europees Parlement heeft geen initiatiefrecht bij het opstellen van wetten en mag zich met een groot deel van het beleid niet bemoeien, zoals diplomatieke zaken of met de economie. Dat is een vrij achterlijke opvatting van wat we tegenwoordig ‘democratie’ noemen en wat misschien in Palestijnse gebieden als zodanig nog wordt geaccepteerd. Wat dat betreft zouden we iedereen moeten interneren die beweert dat we als burgers wel wat over die EU te vertellen zouden hebben: dat is nepnieuws. Maar in principe bestáát de EU voor ons niet, omdat we duidelijk hebben aangegeven dat we de EU in de huidige vorm helemaal niet willen.

Daar komt nog bij dat over het magere beetje waarvan ze in dat Europese Parlement dan wel wat mogen vinden, de besluitvorming over de voorstellen van de Europese Commissie gedeeld wordt met de Europese Raad. En die Europese Raad bestaat uit vertegenwoordigers van iedere EU-lidstaat op ministerieel niveau. Eigenlijk is het Europese Parlement een verzameling zonderlinge beroepsacteurs, die voor een exorbitant inkomen best even een paar minuten per week willen applaudisseren als de camera’s aan staan. Voor het overige boeit het hen waarschijnlijk niets.

Het hele Europese ‘beleid’ kortom, wordt voor het overgrote deel afgehandeld in duistere achterkamertjes waar de maffia en de Chinezen zich de vingers bij zouden aflikken, voor zoveel ze daar niet al fors vertegenwoordigd zijn.

Hoe dat systeempje in de praktijk uitpakt, weten we inmiddels door het handelen van de voorzitter van de Europese Commissie: wat zij achter de struiken heeft geritseld met de miljarden euro’s voor achteraf schadelijke COVID-vaccins komen we nooit te weten, want ze heeft klaarblijkelijk het recht om zich daar niet voor te verantwoorden en niemand heeft kennelijk het recht gedegen onderzoek te doen en mogelijke bewijsstukken op te eisen. Het enige dat we zeker weten is dat haar echtgenoot werkt voor een club waar de EU-miljarden terecht kwamen.

Ook Nederland is ondemocratisch

De EU is een electoraal ongelegitimeerd instituut waar de kluit naar hartenlust wordt belazerd, maar die evengoed wetgeving produceert waar Nederland zich kennelijk aan gebonden moet achten. Dat komt omdat de Nederlandse politieke kongsi die dit zo geregeld heeft in de afgelopen 30 jaar, ook al niet democratisch tot stand kon komen; de ‘captains of politics’ bepalen op wie u mag stemmen en mocht blijken dat een ‘Volksvertegenwoordiger’ zich niet wil gedragen zoals bevolen, dan wordt hij of zij uit de fractie geknikkerd. Overigens meestal met een beschuldiging die nogal dubieus is, zoals ballengraaien of borstenknijpen na ‘anonieme klachten. Alles is goed: als ze maar opdonderen zodat ze zelf kunnen doorgaan met het verdelen van de poet.

De zaak is nu wezenlijk anders. De PVV heeft bij de laatste verkiezingen een meer dan forse overwinning behaald en in heel Europa tekent zich deze politieke koerswijziging af. Het is nu zaak voor mensen die het goed met de Europese samenlevingen voorhebben, om de rijen te sluiten en Europa te laten worden tot een vereniging van individuele landen en culturen met enkele eenvoudige gemeenschappelijke doelen: vrede, vrijheid, welvaart en welzijn. Alle andere fratsen zijn nonsens en slechts een verdienmodel voor enkelen ten koste van allen.

We zullen naar de stembus moeten om het begin van het einde in te luiden. Dat zal nog veel tijd vergen, maar als we willen kunnen we nog van die rotzooi afkomen: stem ze weg.


Deel dit:
3 3 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
15 dagen geleden

Het EP is, zoals Ton aangeeft, grotendeels een wassen neus maar iedereen doet graag mee voor de uitbundige kassa…De prepotente Europese Commissie is een ongekozen, ambtelijk orgaan van levensgevaarlijke egotrippers cum activisten dat zich de pretentie van een presidentiële status aanmeet. Daartoe put die EC uit een beproefd en doortrapt terreurmodel van communistische massapsychologie om hun machtsgreep naar de ‘ wereldregering ‘ te realiseren.

De èchte wetenschapper Galileo concludeerde dat onze planeet niet in het centrum van ons zonnestelsel staat. De totalitaire puntmutsen in Vaticaan, die zichzelf als de maat aller dingen zagen onder het motto ‘ homo mensura ’, sprongen hem terstond op de nek om hun, tot dan toe onbetwiste, visie te handhaven tegen een echte wetenschapper. En voilà, anno 2024 speelt precies hetzelfde : De politiekcorrecte bende der neo-Marxisten in de VN èn de EU poneert dat zij als ‘ masters of the universe ‘ – u kent de ongein inmiddels van hun ‘ globalistische wereldregering ‘ – in het centrum van het universum staan en dat zij dat universum in hun arrogantie naar hun stampvoetende willetje gaan ombuigen. Daarbij worden zij verafgood door linkse, pro-EU, gelobotomiseerde trekpoppen als Jesse Klaver en Rob Jette met hun desperate beroep op de ‘ wetenschap ‘ ( de moreel corrupte versie die Galileo een mes in de rug steekt ), hun corrupte toeleverancier van waanideeën.

Of het nu om het klimaat gaat of om het menselijk levensgeluk dat zij ook voor ons en onze kinderen willen bepalen, zoals hun ‘ gender ’ neurose. Ongeacht de leeftijd en kwetsbaarheid van hun slachtoffertjes, desnoods gaat het mes erin, letterlijk. Het begint met de perverse ‘ voorlees- travestieten, ‘ drag queens ‘, engerds die instrumenteel zijn in de (strafbare) onttrekking uw (klein-)kinderen aan de ouderlijke macht conform hun spoorboekje van de 2030 agenda van de VN/EU en het WEF (lees het maar na, ongelovigen!)

In hun mateloze arrogantie denken zij de complete controle te mogen grijpen over alles wat rondom deze ‘ kings of the hill ‘ te graaien valt. Stelt u zich eens zo een omnipotente D66-er of GL-er voor die de natuur schikt naar zijn pedante wil als hèt middelpunt van het universum. Wie daaraan hardop twijfelt ondergaat het lot van een Willem Engel, Gideon van Meijeren, Pepijn van Houwelingen of Raisa Blommenstein om een paar zelfstandige denkers te noemen. Zittende en staande magistratuur zijn zo te zien al dermate vergiftigd dat zij klakkeloos aan die travestie van de rechtspraak meewerken teneinde de macht der neo-Marxisten te consolideren voordat het te laat is. D.w.z. voordat de kiezers ècht doorkrijgen hoe ontzettend zij belazerd worden.

Ik heb het recht op mijn eigen levensgeluk maar heb geen ‘ geitenharen sokken ‘ nodig om dat voor mij te organiseren. Ook heb ik recht op een goede gezondheid – zelfs volgens de mensenrechten mafia in de VN/WHO – maar ik accepteer niet dat die door een communistische stroman geleide WHO mij gaat dwingen in het keurslijf van ‘ hun ‘ gedwongen gezondheid die al zoveel mensenlevens heeft gekost met de levensgevaarlijke Corona vaccinaties.   

Maar zij leren het nooit, zelfs na de recente verkiezingen probeert een extreemlinkse activiste genaamd Pia Dijkstra de onverbloemde greep naar de macht van de WHO ten koste van onze souvereiniteit door te drukken terwijl het suffe mens niet eens demissionair is. Zij is ook nooit missionair geweest, maar de grenzeloze bruatliteit van ‘ woke ’ is haar credo. Dank aan Mona Keijzer die deze zoveelste D66 heks een halt toeriep met enkele andere moedige volksvertegenwoordigers, maar de vraag is of het komende kabinet deze ‘ anti-woke’-lijn doortrekt om de vicieuze cirkel die de VN/EU en het WEF gecreëerd hebben via hun stromannetje Rutte te doorbreken.

Bijvoorbeeld de grove leugens van onze eigen ‘ deep state ‘ over hun zelfbedachte stikstof probleem zijn niet op feiten gebaseerd maar op complexe modellen. Zij pretenderen het effect van iedere totalitaire maatregel een positieve draai te geven omdat dat altijd anders uitpakt komt dan voorspeld met de kutsmoes dat ‘ hun ‘ realiteit niet voldoende aangestuurd is en dat dat uiteraard te wijten is aan ‘extreem rechtse complotdenkers ‘ zoals u en ondergetekende die ook ‘ hun ‘ democratie ‘ in gevaar brengen.

De oplossing voor al hun zelfgecreëerde problemen is ‘ meer EU, de variant op de ‘ wereldregering ‘, maar zij mikken in essentie slechts op de ondergang van onze souvereiniteit ten gunste van hun wereldregering. De rest is slechts een rookgordijn, maar hun blatante gebrek aan gezond verstand en logica in die redenaties blijkt zonneklaar uit het feit dat zij Rutte’s totalitaire staat gelijk durven te stellen aan democratie. Hun schijndemocratie wel te verstaan, die pas functioneert wanneer er niemand meer over is om tegen hen te stemmen en Brussel hier volledig de dienst uitmaakt.

Het ontnuchterende feit dat de ‘ deep state ‘ premier in spé Schoof instrumenteel is in de bestrijding van die ‘ andersdenkenden ‘ via zijn laffe ‘ bescherming van de rechtsstaat tegen een radicaalrechtse extremist als Geert Wilders ‘ levert toch wel voer voor psychologen!

De enige uitweg uit dit slangennest is het doorknippen van de navelstreng naar de bron(nen) van al dat gif, de VN, de EU, het WEF dat notabene een door Rutte gesubsidiëerde vestiging in Nederland blijkt te hebben, en ‘ last but not least ‘ uit de failliete Euro die slechts hun vehikel is om de Nederlandse souvereiniteit te slopen door ons economisch dood te laten bloeden. Hoe wanhopig dat ( grotendeels door Barack Obama geïnspireerde ) radicaal-linkse tuig, ook in Brussel, momenteel is moge blijken uit hun ‘ weaponization ‘ van de overheid – Big Brother – middels de ‘ kangaroo courts ’ die Donald Trump’s presidentiële campagne proberen te saboteren. Dat onze rechterlijke macht daar ook niet vies van lijkt zien wij dagelijks, maar wie dat hardop durft te zeggen loopt tegen die rechterlijke macht aan. Stuurt u mij tegen die tijd maar een goede whisky als ik achter de tralies terecht kom of gaat u donderdag as., zoals Ton u héél terecht aanraadt, vooral stemmen.