Faber niet goed genoeg?

Er is ophef ontstaan in de formatie: eerst deugde Markuszower (PVV) niet en nu is de andere kandidaat Faber (PVV) ook weer niet goed. VVD-fractieleider Yeşilgöz, die zelf ook import is, vreest dat de positie op asiel er niet op vooruitgaat met de kandidaten.

Yesilgöz heeft PVV-leider Wilders gebeld en gezegd dat ze ‘bezorgd is’ over de ‘toon en de houding’ van Faber. “De uitspraken, de toon, matcht dat met het ambt?” Nou: ik dacht eigenlijk van wel. Als het gaat om de toon en de uitspraken, dan moeten we toch constateren dat als het om de positie van b.v. het Ministerie van J&V gaat, er nogal wat licht zit tussen woorden en daden. En dat is nu precies wat de Nederlandse Nederlanders graag wat anders willen. Wie zegt “keihard aanpakken dat tuig” zal die woorden ook wáár moeten maken, zeker als minister op het betreffende Ministerie. Daar is Yeşilgöz zelf dus niet in geslaagd; ‘matcht dat met het ambt?’ Nee.

Faber noemde de Nijmeegse burgemeester Bruls in coronatijd ‘een ongekend virusreservoir’, een kind dat demonstreerde voor het klimaat noemde ze ‘klimaatsoldaatje’ en collega’s in de Provinciale Staten omschreef ze als ‘nep-Statenleden’. Kortom: onze verwachtingen zijn hoog gespannen. Misschien krijgen we op de post asiel eindelijk een bewindspersoon die in plaats van importeren, eindelijk eens gaat exporteren. De NPO komt namelijk programma’s en zendtijd tekort om de ‘bijdragen’ van allochtonen aan dit land in beeld te brengen, dus dat moet dringend opgelost worden.

Zijn het mensen die in het landsbelang opereren?” opperde Yeşilgöz nog. Ook dat kunnen we zonder moeite bevestigen. Net als de Nederlandse Nederlanders vindt Faber dat het misdadig is om dit land te overspoelen met gelukszoekers, vooral als blijkt dat de voorhoede van die golf inmiddels op posities zit dat ze de stroom met alle middelen op peil willen houden. ‘Matcht dat met het ambt?’ De vraag stellen is meteen het antwoord.

Faber is een voortreffelijke kandidaat voor die post. Precies wat er nu nodig is: de bezem erdoor.


Deel dit:
3.7 3 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henk
1 maand geleden

Na 28 weken ouwhoeren, is nu wel heel duidelijk geworden.
Dat de PVV gecontroleerde oppositie is.
Marta Boma is een re incarnatie van mevrouw veerkamp.
En wilders gedraagt zich als een kartelpoedel.
Het volk is weer eens bedondert.
Dit is wat men in den haag het huis van de democratie noemt.

ronald.dunki
1 maand geleden

Faber is prima ‘recht voor zijn raap’ en de laffe Kartel draaikonten hebben daar geen antwoord op maar gaan uit gewoonte maar weer eens op hun morele ‘high horse ‘ zitten om te proberen Faber op die manier neer te sabelen, net als Markuszower. Daar zijn zij tot nu toe altijd mee weg gekomen, dus vooruit met de geit…..

Het wordt hoog tijd dat Wilders – die anders zo’n grote mond heeft – zich nu niet langer laat manipuleren maar eens keihard met de vuist op tafel slaat en zegt ” ik sta achter mijn mensen, genoeg is genoeg “!

1 maand geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

U ziet hoe ook de VVD Wilders steeds «  dwars « «  wil zitten . Dat Wilders veel moet slikken ivm het «  willen regeren «  is het nu onontkoombaar dat Wilders zijn Politiek inzicht en zijn plannen ter zake immigratie, in ieder geval , ondanks de scherpe kantjes er af zijn, de immigratie stroom wil indammen . Dat Markuszower , niet door de screening is gekomen « «  is kennelijke opzet « «  omdat hij in het verleden zeer scherp debatteerde en de VVD en Omtzigt , mogelijkerwijs , die scherpe debatten niet in het Kabinet Schoof wenst te laten gebeuren. Immers : Het is voor hun «  achterban « dewelke op religieuze gronden «  hun morelle waarden «  niet wensen dat hun «  gelijkheid ideaal «  wordt aangetast . Dat ook Omtzigt het belang van Nederland ondergeschikt maakt aan zijn «  morele  waarden is , mijns inziens , ook een vorm van omhooggevallen moreel besef zoals het CDA jarenlang verkondigde . Nu Omtzigt Wilder toch een beetje gelijk geeft, en ook de «  arbeidsmigratie aan banden wil leggen , en begrijpt dat de koers van Rutte onhoudbaar is . Ik denk, als Wilder zijn been stijf houd hij niet in Vak K komt te zitten en de formatie nog langer zal duren . Genoeg is genoeg …. Dat is het zeker . Overigens ……… Faber kan fel debatteren en de idealen van de PVV goed verdedigen . Nu afwachten dus. Ik hoop dat de «  kartel draaikonten «  geen voet aan de grond krijgen ……..!!!