Links grijpt naar de wapens

“Mensen, onze taak is helder: wij zullen niets nalaten…” Volgens GL/PvdA-leider Timmermans is de maat nu vol; er moet nu secuur en hard gewerkt worden om te voorkomen dat de PVV gaat regeren en daarbij mag niets worden nagelaten. Het woord ‘geweldloos’ kwam in dat verband totaal niet voor: links grijpt kennelijk liever naar de wapens.

Bij met name de aanhang van GroenLinks vielen de woorden van Timmermans in vruchtbare grond en het lijdt geen twijfel dat in de extreem-linkse achterban van deze partij de volop aanwezige wapens al worden gecontroleerd en opgepoetst om het precies 22 jaar later nog maar eens dunnetjes over te doen. De methode is beproefd, bewezen effectief en de echte daders hebben weinig te vrezen, worden zelfs getrakteerd op prachtige banen zoals Rosenmöller (GroenLinks) en De Graaf (D66). Job Cohen kreeg zijn handen slechts moeizaam op elkaar voor de mager verhulde moordoproep van Timmermans. Volgens de altijd goed geïnformeerde Bassie Hof had de Grote Cohen als eerste in de gaten wat er gebeurde, maar toch denk ik dat Cohen’s afkeer van Timmermans een veel grotere rol speelde: Cohen heeft met Timmermans namelijk nog een appeltje te schillen.

Bewuste uitspraak

Frans Timmermans. Afb: scr youtube

Natuurlijk zijn de woorden van Timmermans zorgvuldig en doelbewust gekozen: zelfs de hand van Duyvendak was goed herkenbaar en die laatste weet als gelouterd terrorist precies hoever je kunt gaan. Een toespraak tot een partijcongres en zeker zoals in dit geval een gecombineerd congres, wordt uiteraard zorgvuldig voorbereid: je mag niets nalaten immers… Dat er nu wordt gesteld dat het een verspreking betreft en dat er in de originele tekst wordt gerept over ‘niet’ in plaats van ‘niets’ is een truuk die politieke en religieuze oplichters eigen is. Het enthousiasme waarmee Timmermans de nu gewraakte woorden uitsprak laten aan duidelijkheid ook al niet te wensen over: zelden was een ‘hondenfluitje’ zelfs voor mensen zo duidelijk hoorbaar.

Een eventuele moordaanslag op Geert Wilders komt dan ook volledig voor rekening van Frans Timmermans en de toch al gewelddadige achterban in het politieke vehikel GroenLinks/PvdA. Daarover kan geen enkele twijfel bestaan.

Wilders zelf heeft aangekondigd aangifte te doen wegens opruiing en volgens het Wetboek van Strafrecht, artikel 131, zijn de woorden van Timmermans zonder meer strafbaar te stellen. Maar dat zal in de praktijk wel lastig worden omdat de rechtsprekende macht (de zittende magistratuur) veelal onderdeel uitmaakt van de achterban van GroenLinks, PvdA of D66. De rechterlijke macht in ons land is niet objectief, maar politiek actief. Bovendien is de verdedigingslijn vrij gemakkelijk voor dergelijk pluimage, omdat de uitspraak werd gedaan tijden “een partijcongres en dus binnen het discours van het politieke debat moet worden gezien.” Timmermans zelf maakte daartoe al aanstalten: “Mijn middelen zijn altijd parlementair en niets anders. Iedere andere suggestie werp ik verre van me (…) Dit is typisch voor Wilders als hij kritiek krijgt. Dan slaat hij om zich heen.”

Veel boeiender wordt het als de NCTV aan zou kondigen in dit verband een onderzoek in te stellen naar extreem-links terrorisme, mede in relatie tot de eerdere politieke moord op Fortuyn waar eveneens de vingerafdrukken van GroenLinks op zitten. Maar ook die kans is gering omdat de benoeming van de NCTV een onderonsje is in het professionele benoemingswereldje van (vooral linkse) politici.

Ik schat de kans wat groter in dat bij mij thuis vandaag of morgen de politie aan de deur staat voor wat informatie, omdat ik hier opschrijf dat de rapen flink gaar zijn in dit land als Wilders iets zou overkomen. Ik durf Timmermans, Rosenmöller, De Graaf en de complete partijtop van GroenLinks/PvdA wel te garanderen dat ze nergens meer veilig zullen zijn; werkelijk nog geen dag. Ongeacht waar op de wereld ze ook rondlopen.

Een fluitje wordt namelijk door alle honden gehoord.


Deel dit:
4 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alan Breck
11 dagen geleden

Als Timmermans “Ik zal niets nalaten” had gezegd had hij met zijn smoes nog een punt gehad. Nu zegt hij niet anders dan dat hij, natúúrlijk, het niet zelf zal doen.

12 dagen geleden

Als we de strekking van de uitlating van Frans Timmermans bestuderen, dan is er maar een conclusie mogelijk . Timmermans lijdt aan een vorm van “” hersenverweking” en/pof aan pseudomnesie ( geheugen bedrog. Ziet de dingen in zijn verbeelding anders ) En, hij heeft geen besef van de werkelijkheid . Zijn uitlating heeft zich volgens de heer Dunki buiten de tweede Kamer afgespeeld en aldus de opmerking van Wilders , ter herinnering, dat ook was en derhalve Wilders is veroordeeld met € 3000,- boete . Het zal mij benieuwen hoe het Openbaar Ministerie reageert op de aanklacht van Wilders . Wat wij er ook van denken en hoe wij reageren en, onze machteloosheid tandenknarsend moeten ondergaan, er speelt zich een onvoorstelbare drama af in Nederland waarbij de gehele bevolking betrokken is . Als opmerking schrijf ik dat de gemoederen aan het “” koken”” zijn en dat de messen geslepen worden .Er zijn genoeg mensen als Rosenmöller en de Graaf die passen in de rubriek psychopathologie met Duivendak als drager van de Palestijnse vlag en volgens de «  link «  in het artikel verwijst naar extremistische tendensen bij Duivendak . ( Quod absurdum , en Quod bene notandum ) . Het is voor een normaal denkend mens onvoorstelbaar dat het in Nederland voor komt . Wijlen Prof dr Bob Smalhout schreef niet voor de «  flauwe kul « «  dat er in Nederland Twee-en-een-half miljoen mensen een psychologische storing hebben ( Telegraaf ) Dat feit wordt niet « «  gedragen ( beseft) bij de bevolking » » omdat er geen enkele interesse is ter zake de psychische gezondheid , bijaldien, de dagelijkse « «  beslommeringen « «  dominant zijn . Ook ik heb geen « «  panacee » » ( wondermiddel) tegen de alles omvattende verloedering in Nederland . Dat Mark Rutte nu ook alle ruimte krijgt Nederland van haar soevereiniteit te ontdoen is abject te noemen . De psychopaat is, mijns inziens, ook nog psychotisch en zijn besef, ter zake de consequenties , inzake zijn beslissingen , als demissionair Minister President mist alle vormen van realiteit . Dat nu veel Nederlanders van hem moeten kotsen is zeer begrijpelijk ……. !! Dat de heer Nijhof zijn boosheid nog maar net kan beheersen, is onverbiddelijk « « de Duidelijkheid « « . . Het is eigenlijk, zoals Thierry Baudet in de Kamer tegen Jesse Klaver ( Groen Links ) riep; » » Eigenlijk « «  moet ik je op je bek slaan. Zelfs dat vond ik nog een eufemismen . De ondergang van Nederland blijkt mogelijk onontkoombaar . Het is mijns inziens ,nu al een ruïne ……! Het « «  jus talionis » » komt zeker .( recht van vergelding of weerwraak )

ronald.dunki
12 dagen geleden

“Minder, minder…” werd buiten de 2e Kamer uitgesproken.

” Niets nalaten ” ook ….