Onnodig

Er wordt tot in de Tweede Kamer aan toe gesproken over ‘antisemitisme’. Dat is onnodig: nog niet zolang geleden bracht de in eigen kring zeer gerespecteerde artieste Claudia de Breij het lied ‘Mag ik dan bij jou’ uit. Joden kortom, hebben niets te vrezen, kunnen altijd nog schuilen bij De Breij en hun lot is bij de ‘culturele sector’ kennelijk in goede handen.

In de Tweede Wereldoorlog werden vrijwel alle Joden uit Nederland gedeporteerd naar de vernietigingskampen. Nederlandse ambtenaren en spoorwegpersoneel leverden hieraan een indrukwekkende bijdrage en zonder hun niet aflatende inspanningen zou deze natie er nooit in geslaagd zijn om dit eclatante succes voor de nazi’s te bewerkstelligen. Deze successen duren tot op de dag van vandaag voort: niet alleen is de 4 mei herdenking tot een complete aanfluiting gedegradeerd (moslimse ‘jongeren’ gaan na sluitingstijd voetballen met de koninklijke kransen) en tot een monument voor de holocaust-successen geworden, maar ook slagen we er steeds beter in om de aandacht te verleggen naar de Marokkaanse bijdrage aan de bevrijding van ons land: in WO-2 zijn drie verongelukte Marokkaanse scheepslieden aangespoeld op een Zeeuws strand.

Afb: VS, nationaal archief

Inmiddels zijn we gevorderd tot de gewapende beveiliging van Joodse scholen, Joodse gebedshuizen, Joodse restaurants en worden kunstuitingen door Joodse artiesten deskundig verstoord. Nog even en “de laarzen stampen weer door de straten en de treinen rijden weer naar het oosten” met de Joodse VARA/VPRO coryfee Hanneke Groenteman in de eerste (vee-) wagon. Niemand weet hoe het kan, maar klaarblijkelijk geniet iedereen ervan en we gaan er kennelijk flink op vooruit.

Onze bewindslieden staan voor een raadsel. ‘Is het antisemitisme, en als dat het geval is moeten we dan niet als de wiedeweerga alle vormen van discriminatie verbaal veroordelen?’ Niemand kwam nog op het idee dat het antisemitisme tot in de Tweede Kamer wordt beoefend door moslims, zoals door de allochtonenpartij Denk. Als je een krop sla verkoopt wordt je geschorst, maar nu kennelijk niet. Ook is het kennelijk niemand opgevallen dat de liefdevol opgevangen ‘vluchtelingen’ met o.a. Arabisch-islamitische roots zich, dankzij een sociale uitkering en toeslagen, 24 x 7 bezig kunnen houden met het belagen van Joodse objecten. Ook is het nog niemand opgevallen dat er nogal wat z.g. Palestijnse vlaggen zijn te zien bij dergelijke wanvertoningen, zoals bij de opening van het Holocaust-museum in Amsterdam. De import-elites houden zich vooral bezig met datgene waarvoor zij op de vlucht sloegen: de tribale, maatschappij-verwoestende ideologie die zich vermomd heeft als religie.

De islam moet, als voornaamste oorzaak van het antisemitisme en die dat als zodanig ook in hun ideologische uitgangspunten hebben genoteerd, de status van religie worden ontnomen en behandeld worden als ieder andere ideologie die een bepaald staatkundig streven heeft. Een staatkundig streven wat haaks staat op onze cultuur, democratie en vrijheidswaarden. Dan is het einde van antisemitisme binnenkort te verwachten en anders niet. De laatste 20 jaar vergt de islam gemiddeld zo’n 8000 dodelijke slachtoffers als gevolg van hun wereldwijde geweldsuitbarstingen.

Misschien moeten de antisemieten zich maar eens proberen te realiseren welke redenen er zoal zijn om de concentratiekampen zo keurig te onderhouden. We hebben in West-Europa namelijk al wat ervaring met ‘lösungen’.


Deel dit:
5 3 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
loekie
15 dagen geleden

het zijn altijd en eeuwig de overheden die alles vernietigen in hun linkse drang naar morele superioriteit

de OVERHEID als grote vernietiger

A.R. Girbes sr
15 dagen geleden

“ De laatste 20 jaar vergt de Islam gemiddeld z’o’n 8000 “ dodelijke “ slachtoffers “ als gevolg van HUN wereldwijde geweldsuitbarstingen “”. Aldus de heer Nijhof . Dat is dus in 20 jaar 160.000 slachtoffers door geweld van Moslims . Ik ben niet meer verbijsterd “ en zeker niet meer verbaast als ik het bericht lees . Er wordt al meer dan 20 jaar gesproken over de Islam dat HUN intolerantie op grond van een ideologie eigenlijk onaanvaardbaar is , en desondanks zijn de Westerse Landen bereid Moslims als “” immigranten “” op te nemen op grond van een vluchtelingenverdrag , en deze in de westerse wereld gewoon als Westerse Autochtonen worden behandeld en zelfs in Nederland als “” statushouders “ zelfs voorrang krijgen op de huizenmarkt . . Het is dus ook bewezen dat “ de intolerantie “ van Moslims veel schade hebben aangericht en inmiddels honderden mensenlevens hebben geeist . In Madrid , Parijs , Brussel , Amsterdam en nu in Rusland heeft DIE “ intolerantie” 136 mensen de dood ingejaagd en honderden mensen gewond zijn . Ik vraag mij steeds weer af “ waarom de westerse wereld zo “ naïef en tolerant “ is als het om Moslims gaat . Is het Olie uit Saoedi Arabië of Libië of Iran , of is het uitsluitend een “ geldkwestie “ en om handelsbelangen veilig te stellen . Wat nu zeker aan de orde is dat Europa “” overbevolkt “ raakt met Moslims en, “” mogelijk” als voorbode voor de grote slag om “” het westen “” te treffen nu Het Westen zo humaan is . Maar,……. Ik denk dat Moslims geen enkel gevoel hebben om humaan te zijn . Immers. De Koran geeft instructies en in de Koran staat “ heel duidelijk “” dat de ongelovigen in het Westen moeten worden gedood . Welke randdebiel wil nog beweren dat Moslims “” aardige mensen”” zijn.

Sarcoff
15 dagen geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Het valt mee, als je ziet hoeveel slachtoffers de westerse elite gemaakt heeft met hun zinloze oorlogen is het een schijntje..

A.R. Girbes sr
15 dagen geleden
Antwoord aan  Sarcoff

U heeft gelijk als we de oorlogen NA de Tweede Wereldoorlog eens gaan optellen hoeveel slachtoffers er gemaakt zijn . Korea , Cambodja , Irak , Libië , Afghanistan en in de Balkan . . Dat waren Ideologisch-Politieke “” schermutselingen “ op grond van Angst voor het communisme . Als we Eerste en Tweede Wereldoorlog er bij tellen dan gaat dat zeker over de honderd miljoen slachtoffers . Het is bizar hoeveel leed de mens veroorzaakt binnen EEN eeuw . . Maar heden ten dage dreigen er drie gevaren . Geloofskwesties , geo-politieke, overbevolking en de gevolgen daarvan . Maar …… vast staat dat veel “ bestuurders “ knettergek zijn en de slaafsheid bij de massa mij ook zorgen baart . U en ik zijn machteloos er iets aan te kunnen doen .

A.R. Girbes sr
15 dagen geleden
Antwoord aan  Ton Nijhof

Heer Nijhof , Uw wens om veranderingen te realiseren via “” de stembus “.” Is een wens van een echte Democraat . Maar , religie en overbevolking, waarvan het grootste deel in Nederland niet weten wat ze er mee aan moeten is al te merken via de laatste verkiezingen . Wilders is dan “ wel de grootste , “ maar de religieuze minderheid heeft toch te politieke sleutel in handen . Het CDA wil niet met Wilders samenwerken, en Omtzigt verschuild zich achter de rechtstatelijkheid . Als “ fanatiek Katholiek “ vertrouwd ( Omtzigt) hij Wilders niet en, dat vind ik een zeer ernstige zaak . Ook binnen de religieuze gemeenschap is de politieke realiteit “ slechts voor eigen parochie “ en hun “ landsbelang “ Nederland , heeft “”kennelijk “” geen prioriteit . De “ realiteit van de stembus”” heeft al gesproken, maar religieuze motieven , gebaseerd op niets , is juist ook de intolerantie en diep wantrouwen die de boel “ verknallen” . . De “” stembus”” moet het doen , maar de uitkomst , eist juist tolerantie en realiteitszin ….. maar de verliezers kunnen dat niet verwerken . Realiteitszin ontbreekt nu volledig . En……. Dat maakt mij heel boos . Ook Uw wens dat er geen religie bij de stembus moet zijn is juist …….. !