Opsodemieteren

Met het opsodemieteren van freule Kaag staat ons land er al weer een stuk beter voor. Ze heeft ons nog vóór haar vertrek naar Gaza (het is werkelijk om je dood te lachen) een geweldig geschenk gegeven: de decimering van haar waardeloze partijtje.

Ze belazerden alles en iedereen, steeds opnieuw, ogenschijnlijk zonder het te beseffen. Ze belazerden elk levend wezen in dit land en beweerden dat alles goed zou komen als we maar papieren rietjes gebruiken, scharrelkip eten, aan iedereen vragen de thermostaat lager te zetten; ze namen zelfs het vliegtuig om dat overal te vertellen. En diep van binnen wisten ze natuurlijk heel goed dat niemand dat eigenlijk echt geloofde. Ze wísten gewoonweg dat we in hun grote leugens moesten leven. Een overeengekomen waanidee, die hen hielp om te geloven hoe verschrikkelijk goed zij eigenlijk zijn.

Maar het bleek een hoop schroot met een dun laagje chroom.

Druïden66

Nog voor de verkiezingen van 22 november j.l. deed het SCP een ‘tevredenheidsonderzoek’ onder de Nederlandse burgers. Wat bleek kan niemand verrassen: een derde van onze bevolking bleek van mening dat hardere acties tegen de overheid gerechtvaardigd zijn wanneer ze niet luisteren en achttien procent zag het liefst het hele systeem omvergeworpen worden. Het SCP heeft de resultaten nu pas bekend gemaakt; als dit vóór de verkiezingen bekend was gemaakt, dan was het politiek-correcte establishment helemáál weggevaagd.

Over COVID-19 komt steeds meer informatie bovendrijven. Naar blijkt is het RIVM de oversterftecijfers aan het witwassen, maar als de Kamer vragen stelt naar oversterfte, blijft het doodstil in vak K. Merkwaardig genoeg blijkt de NCTV leidend te zijn geweest in de overheidscommunicatie naar de burgers.

Waarom was dat? Als het een grootschalige praktijkoefening was, dan had het kabinet dat allang wereldkundig kunnen maken. Dat is niet gebeurd, dus heeft de inzet van de NCTV een ander doel gehad. Vast staat wel dat een ogenschijnlijk democratisch tot stand gekomen regering van dit land in staat is geweest heimelijk te opereren waarbij de belangen van de burgers een mineure rol speelden.

Er zijn meer zaken die de gemiddelde burger tegen de borst stuiten. Denk aan het onwezenlijke klimaatbeleid, wat financieel aan alle kanten rammelt, terwijl de verantwoordelijk Minister vervolgens doodleuk wordt gepresenteerd als interim op … Financiën! Een krullenjongen die nog maar net droog is achter de oren, die hardop stond te dromen dat hij de wereldthermostaat maar liefst 0,000036 graden Celsius lager kon zetten. Wiens eerste daden op zijn eigen ministerie eruit bestonden een enorme puinhoop van de financiële verantwoording te maken, waar de Kamer iedere vorm van controle op is ontzegd. Moet die krullenjongen niet gewoon de bajes in? Iets van misbruik van overheidsmiddelen?

Ik heb wel beeld bij de ramkoers van de bevolking.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ton van Hove
6 maanden geleden

Wat een baggerartikel. En of je ook maar even wilt doneren want daar gaat het om.

Joost Visser
6 maanden geleden
Antwoord aan  Ton van Hove

Boostertje teveel gehad?

Koddebeier
6 maanden geleden

En nu krijgen we rekenwonder Jette op financiën.

ronald.dunki
6 maanden geleden

Gideon van Meijeren kan deze SCP statistieken mooi gebruiken in zijn verdediging tegen de onscrupuleuze D66 rechters die op zijn dak gestuurd zijn.