Gelukkig kerstfeest

Wij wensen al onze lezers een gelukkig kerstfeest zonder aanslagen en andere uitingen van vrede enzo…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
2 maanden geleden

De “” Redactie “” van Sta-Pal wenst ons een , de auteurs van uitstekende artikelen , “” Gelukkig Kerstfeest “” . De uit het hart gegrepen wens , is zeker het reciproceren waard . Maar , gezien de “ lamentabele “ politieke situatie en de berichten dat er in Wenen en Keulen , de Cathedralen ( de Kerken ) beveiligd moeten door een “ ruime” politiemacht “ doet mij rillen van woede . Immers : Het is alweer een symptoom van onveiligheid en dat Europa is “ volgestroomd” met Moslims, waardoor moslimextremisten de kans grijpen hun “” Ideologie “ gewelddadig te onderstrepen . Het immigratie- beleid laat nu haar zeer zwarte zijde zien. Krankzinnigen , zowel vanuit het Europese Parlement als wel vanuit de Parlementen in Duitsland, Oostenrijk , Frankrijk en Nederland hebben nu hun doelstelling bereikt . Immers : Moslims zouden een verrijking zijn en de confessionele groepen vergaapten zich aan de “” Geloofsgenoten” waardoor honderdduizenden Moslims Europa “ overspoelden . Door zeer velen, burgers en vakgroepen, hebben ons voor de overmatige immigratie en de gevolgen, gewaarschuwd dat de ideologie van Moslims onverenigbaar is met de westerse principes en levensstijl . En, de Multinationals dachten “ zeer goedkope krachten te kunnen aantrekken .” Fijne Kerstdagen en een goed begin 2024 is ook mijn wens , maar de realiteit zal onverbiddelijk een andere waarheid tonen. ……tot ieders verdriet . Maar ja , krankzinnigen en psychopaten zijn onberekenbaar .