De meeste Palestijnen staan achter de babymoordenaars

In de politiek-correcte media is er redelijk wat aandacht geweest over hoe de Israëli’s naar de huidige oorlog kijken.

Daarover werd gemeld dat een overgrote meerderheid achter deze oorlog staat, om ervoor te zorgen dat Hamas nooit meer een dergelijk pogrom kan plegen als op 7 oktober.
Sommige media – bijvoorbeeld de NOS – voegden daaraan wel toe dat het jammer was dat Israëli’s zo weinig oog hebben voor het Palestijnse leed door deze oorlog. Gek genoeg werd bijna niet bericht wat de Palestijnen vinden van de pogrom van 7 oktober. Het lijkt erop dat alleen de niet politiek-correcte Telegraaf erover berichtte.

Die Palestijnse mening blijkt schokkend.
Bij een opiniepeiling midden november gaf 59% van de Palestijnen aan volledig achter de slachtpartij van 7 oktober te staan.
Dat is dus inclusief de massale martelpartijen, het levend verbranden van gezinnen en het onthoofden van baby’s. Nog eens 16% stond er gedeeltelijk achter. In totaal stond 75% van de Palestijnen achter de terreur. Slechts 7% was er volledig op tegen.

Hier en daar weer wordt de tweestatenoplossing weer geopperd. Als de Palestijnen zo massaal achter de gruweldaden staan, hoe denken de Palestijnen daar dan over? Vernietigend! Die willen ze niet. Een overgrote meerderheid van 75% wil een Palestijnse staat ‘from the river to the sea’ – dus de vernietiging van Israël. Slechts 17% heeft een voorkeur voor de tweestatenoplossing.

Deze uitkomst is niet verrassend. De jarenlange hersenspoeling met Jodenhaat door zowel het Hamas als Fatah bewind, mist zijn uitwerking niet. Al decennialang wordt de Palestijnse jeugd onderwezen dat er niets mooier is dan als islamitische martelaar te sterven in de strijd tegen de ongelovigen. De beloning volgt door onmiddellijke toelating tot het islamitisch paradijs, waarvoor ook 70 familieleden mogen worden aangewezen.

Hoe de Palestijnen zichzelf een fantasiewereld hebben aangepraat, blijkt in dezelfde peiling. Er was ook een vraag wie zij zien als de uiteindelijke overwinnaar van de huidige oorlog. Maar liefst 73% denkt dat dit de Palestijnen zullen zijn en slechts 3% Israël (de rest denkt onbeslist of weet het niet).

Geheel in lijn met deze publieke opinie heeft de zogenaamd ‘gematigde’ Palestijnse Autoriteit zich volledig achter Hamas geschaard. Ook dit is een feit dat u niet gehoord heeft van de politiek-correcte media. Enkele van de vele voorbeelden van de televisiezender van de Palestijnse Autoriteit:

“Wij staan naast onze broeders in de Gazastrook, omdat zij werkelijk een bron van trots, heldenmoed en eer zijn voor het Palestijnse volk.”
– Fatah bestuurder Iyad Jarrad op 10 oktober 2023.

“Niet alleen president Mahmoud Abbas. Ze zullen geen een Palestijn vinden die zal veroordelen wat er op 7 oktober is gebeurd. Momenteel ligt de kloof in de Palestijnse zienswijze achter ons. ….We zullen samen doorgaan in onze strijd op alle niveaus.”
– Hoofd van de Politieke Commissie van de PLO en woordvoerder van de veiligheidstroepen Talal Dweikat op 12 november 2023.

Voor wie de Palestijnse opinie heeft gevolgd, komt dit allemaal niet als verrassing.
Wel blijft het verbazen dat de politiek-correcte media dit schokkende nieuws stelselmatig doodzwijgen.Wilt u alle ins en outs van het conflict weten? Lees ons veel geprezen boek ‘150 Palestijnse fabels’.
Verkrijgbaar in de boekhandel of maak 19,50 over op NL10 INGB 0004 3567 89 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven. De Duitse vertaling is net uitgebracht. De Duitse en Engelse vertalingen zijn verkrijgbaar bij Amazon.


Website: Likoed.nl
Contact: info@likoed.nl

Steun ons via Paypal

Reageren kan op: 
https://www.facebook.com/LikoedNederland
http://nl.linkedin.com/in/likoednederland
Twitter: @likoednl


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7 maanden geleden

Ik vind het “ altijd” irritant als ik artikelen lees waarin de eenzijdigheid en vooral een soort “” slachtofferschap “ inherent is aan aangehaalde onderwerp . Ik lees, in bijna ieder artikel hoe het wel moet en ik lees wie vijanden en wie vrienden zijn . Op zich is dit een logische zaak . Omdat, heel veel mensen een tekort begrip hebben en aldus de eenzijdigheid per definitie op de voorgrond treed . Emeritus Hoogleraar Prof dr . Paul Cliteur maakte gewag van het feit dat immigratie een normale zaak is, maar desondanks “” heel duidelijk aangaf “” dat er onderscheid moet worden gemaakt tussen de echte asielzoeker en immigranten die “ slechts een beter leven willen “ , en vanzelfsprekend hun gewoonten en tradities meenemen naar het nieuwe land . Als dat in massaliteit gebeurd er dan “ onverbiddelijk” demografische spanningen worden opgeroepen, zoals we nu in Europa zien gebeuren . Dat zal niet anders zijn in Israël en in de Gazastrook , het oude Palestina bestaat dan niet meer . Daarnaast moet “ iedereen begrijpen “ dat overbevolking een desastreus effect heeft op “” alle levensvormen”. Ook in Israël en in de Gazastrook . Dat in India al meer dan 1,5 miljard mensen wonen en de vervuiling buitenproportionele vormen aanneemt , is eveneens rampzalig . We moeten dus vaststellen dat overbevolking , gedwongen samenlevingen , als consequentie van overbevolking , tot zeer ernstige rellen ( oorlog) leidt . Ieder mens heeft “ ruimte nodig en ieder mens heeft , water, zuurstof ( zuivere lucht ) voeding , werkgelegenheid en een leefbare habitat als levensbehoefte . Daarnaast blijkt op grote schaal de “ natuur en de wetten van de natuur , ondergeschikt gemaakt wordt aan economische activiteiten . We zien dat de totale vernietiging van de Aarde , wereldwijd , aan de gang is . Het geborneerde denken en machtsdenken daaraan schuldig is . Leiders , politici, zijn vaak te dom en de meest primitieve beslissingen , ( als gevolg van geborneerd denken) komt uit hun koker . De doctrine van Mark Rutte , het onbesuisde liberale denken en vriendjes politiek , door machtsdenken , Nederland bijna volledig heeft gesloopt . Het machtsdenken zoals dat bij Hamas speelde gaf de echte Palestijnen geen ruimte . De zieke, dogmatische ideologische opvattingen , in een religie gegoten , is mijns inziens , een zuivere machtspolitiek. Zie , Iran, Irak en Afghanistan waar de burger is onderworpen aan doodzieke religieuze regimes .De ongebreidelde demografische progressiviteit blijkt een “ absolute ramp “”. Het individu en zijn/ haar ontplooiing is volledig ondergedompeld aan economische en politieke constructies , inclusief de zorg . Een wereld vol engeltjes bestaat niet , maar de domheid en de absolute bekrompenheid maakt dat een ieder deel uitmaakt van een “ humanitaire HEL . Het intellectualisme faalt steeds opnieuw . Ook in de Gaza-strook . Het interfereren, door wie dan ook , zal slechts een tijdelijk effect hebben . Maar …… Naturam expellas furca ta’men us ‘ que recurret . Drs Paul Gerbrands , schreef een boek met de titel : “ Met minder mensen meer mens “. Prof dr Ir R.A.A. Oldeman , schreef een korte zin . Het beeld is duidelijk . Buitensporige bevolkingsdichtheid met de daarmee gepaard gaande krimp van persoonlijke territoria . ( 2010 )