Melkbek blijkt Timmermans-achterban

De 15-jarige melkbek die FvD-voorman Baudet met een bierfles probeerde de hersens in te slaan, blijkt deel uit te maken van de militante communistenbeweging ‘Antifa’, die op hun beurt weer de achterban vormen van GroenLinks/PvdA-lijsttrekker Frans Timmermans.

Nederland zal ongetwijfeld benieuwd zijn naar de inspanningen die NCTV-chef Aalbersberg momenteel pleegt om het linkse radicalisme alsnog in kaart te brengen. Hij heeft, evenals zijn voorgangers, jarenlang naar rechts gekeken en zag dus op links geen zak. Sinds de tachtigjarige oorlog zit de intelligentsia so-wie-so al niet meer aan de knoppen van de nationale veiligheid, maar deze man breekt zo ongeveer alle records. Die man is ongeveer net zoveel politieman als een herkauwende koe die op een zonnige zondagmorgen wat wezenloos voor zich uit zit te staren. Mooie opdracht wel voor een nieuw kabinet: die man af laten voeren in een dwangbuis.

Afb: screenshot X

Dit laatste incident uit de koker van de communisten staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van een steeds militanter systeem. De pijlen werden eerst gericht op Wiegel, daarna op Janmaat die de vuurdood ternauwernood kon ontlopen. Zijn echtgenote trof het minder: zij verloor haar been dankzij de bomaanslag in Kedichem. Is er nu al eens uitgezocht welke (voormalige?) GroenLinks Kamerleden deel uitmaakten van de Kedichem-terreurgroep? Niet dus, en ze waren er wel degelijk al zal die club dat nooit toegeven. Daarna was Fortuyn aan de beurt en die kreeg ‘gewoon’ de kogel. Eerst een in de ruggengraat (om te sensibiliseren) en daarna een aantal schoten door het hoofd: kenmerkend voor de ETA-methode. Wilders moet worden beveiligd tegen moslims en Antifa’s en nu is Baudet dus ook aan de beurt.

Timmermans kan morgen maar één ding doen: opdonderen. Per direct afscheid nemen van dergelijk rapaille. Het volstaat niet om dit af te doen met dooddoeners als “in de politiek strijden wij met woorden”. Het punt is dat dit deel van zijn achterban (nog) niet in de politiek zit en nu al de democratie met geweld in een bepaalde richting wil duwen, ongeacht wat de rest van de bevolking van die richting vindt. Dat is zíjn achterban en als hij daar niet de verantwoordelijkheid voor wil nemen – waar hij groot gelijk aan zou hebben – dan moet hij daar ongeacht het moment, zijn conclusies aan verbinden.

Dan kom ik toch nog aan het punt dat een 15-jarig vlasbekkie ’s avonds kennelijk in de kroeg vertoefde. Wie zijn die ouders: hebben ze hun kind gevoed, of ook opgevoed? Waar is de kinderbescherming gebleven of kijken die alleen naar kinderen van toeslagenouders? En hoe gaat dit kind deze onwillekeurig toch traumatische ervaring verwerken als burger van dit – nu nog – democratische land, met ouders die klaarblijkelijk totaal niet in staat zijn gebleken voor een kind te zorgen?

Als die vetvlek van een Timmermans het ècht om dit land gaat, dan neemt hij afscheid van de club waar hij nu nog bijzit. Hij is voor schut gezet door zijn eigen achterban en maakt nooit meer iets klaar; niet in Nederland of daarbuiten. Nergens.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8 maanden geleden

Zoals ook ik vaak heb geschreven , blijken er “” heel veel”” gestoorde mensen te zijn . Dat is een hard gegeven en, daaraan is niets te doen.Wijlen Prof Dr Bob Smalhout schreef in de Telegraaf 14 April 2004, dat er “” twee-en een half miljoen “” mensen in Nederland zijn die een psychologische storing hebben . Er zijn veel “” gradaties “ op elk niveau . Maar we zien en horen telkens weer dat “” we allen gelijk zijn “,,en dat is een valse voorstelling van zaken .Vooral de PvdA promoot die totale gelijkheid . Maar gelijkheid bestaat niet . Het grote vraagstuk is dus dat een maatschappij niet is ingericht dat “ gelijkheid “ niet bestaat . Immers : Uitbuiting, en vernedering is aan de orde van de dag . En, immigratie versterkt dat . Dat “” Melkbek” ( een jonge van 15 jaar) met een fles Thierry Baudet aanviel is omdat de jonge niet anders weet en/of niet begrijpt dat je met een fles iemand dood kan slaan . En de reden , laat zich raden . De jonge is “” betovert” door een denkbeeld en meent een goede daad te hebben verricht . Gezien het feit dat “” Melkbek”” kennelijk door “”het linkse gedachtengoed is bedwelmt “” , en zijn pedagogische tijdperk nog niet voorbij is , de adolescent , is zijn daad zeker niet te rechtvaardigen, maar in algemene zin verward blijkt, en aldus zijn daad een verzachtende oordeel eist . Maar , het is onacceptabel dat hij een ander, uit ideologische motieven mogelijk ernstig letsel toebrengt . Denk eens aan de Hitlerjugend ” de “” kinder – NSB-ers , dewelke niet beseften wat ze deden . Ze waren “ bedwelmt “ door ouderen met een “” psychotische storing “”. en een ideologische dwaling .Die kinderen kregen zelfs een dolkje om te kunnen pronken . Nu blijkt , zoals, De heer Nijhof schrijft , dat “” Melkbek “ tot de achterban ( Gr.links/PvdA) behoorde van lijsttrekker Frans Timmermans. Maar …. Er zijn beduidend meer factoren ,bij degenen die “ de macht bezitten”” om van hun tegenstanders af te komen .. en via- via hun invloed aanwenden maar buiten schot willen blijven en toch van hun tegenstander verlost te zijn . We weten toch nog dat , Thierry Baudet , in begin van zijn Kamer-loopbaan door de “” linkse bende” is bejegend en op vals gronden hem beschuldigde van fascistische sympathieën en Baudet daarmede demoniseerde als ook Mark Rutte enkele jaren geleden te kennen gaf “ het Baudet heel lastig te maken “. En wie is nu schuldig aan de aanslag op Baudet???? Een ding weet ik zeker : mensen met haat, jaloezie en geborneerde geesten zijn zeer lastig om mee om te gaan . Moreel stabiele mensen zullen genoodzaakt zijn de rijen te sluiten en behoudende educatieve invloeden uit te dragen . Psychopaten zijn er in overvloed.