Nederland moet actie ondernemen tegen terreur 

Het is nu het moment om de geldstroom aan de Palestijnen te stoppen. De EU, Duitsland en Oostenrijk hebben inmiddels ook al besloten om de geldstroom aan de Palestijnen te stoppen.

Dit als reactie op de afschuwelijke slachtpartijen door Hamas, ondersteund door de Palestijnse Autoriteit van Fatah. Die pleegt zelf ook terreur middels hun Al-Aqsa brigades. Het is belangrijk dat de wereld het signaal afgeeft dat deze moordpartijen niet langer getolereerd worden.

Bovendien – omdat zowel Hamas als Fatah terreur plegen – komt elke geldstroom aan de Palestijnen onvermijdelijk ook bij terroristen terecht. Nederland heeft op dit gebied al een beroerde reputatie. In 2019 is een Israëlisch meisje vermoord door terroristen die vanuit Nederland betaald werden. Dit ging via een mantelorganisatie van de terreurgroep PFLP.

Ondanks waarschuwingen uit Israël en Duitsland is Nederland doorgegaan met het geld geven aan mantelorganisaties van de terreurgroep PFLP.

En dat, terwijl het financieren van terroristen een flagrante schending is van het internationaal recht.


Afbeelding via Likoed Nederland

www.likoed.nl
info@likoed.nl


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sarcoff
4 maanden geleden

Ik heb nooit gesnapt waarom we hulp aan de palestijnen moeten geven, ze kweken daardoor als ratten, en kopen er wapens van.
Laat ze zelf werken voor hun poen.

ronald.dunki
4 maanden geleden

Likoed lijkt nogal bijziend, de grootste geldstroom naar Hamas komt uit Teheran, waar een genocidale, middeleeuwse doodscultus dagelijks schuimbekkend tegen Israel loopt te fulmineren.
De Wall Street Journal heeft e.e.a. onderbouwd met een artikel : Iran Helped Plot Attack on Israel Over Several Weeks – WSJ

Waar Likoed ook wel eens aandacht aan mag geven is het feit dat de voortdurende, primitieve provocaties van de orthodoxe Joden en hun parasitaire opstelling binnen de Israelische samenleving sterk bijdragen aan de voortdurende confrontaties met de Palestijnen.

Een groot deel van de Israelische bevolking heeft een broertje dood aan die orthodoxe parasieten, net zoals een groot deel van de bevolking van Gaza niets op heeft met Hamas, maar als je in de loop van een Kalashnikof kijkt houd je je mond wel. Likoed daarentegen kent dit probleem niet en zou e.e.a. moeiteloos kunnen aansnijden, maar ik hoor er nooit iets van…

Tot slot kan Likoed beter Netanyahu vragen om eerst eens te verklaren waarom het 5 uur duurde voordat de eerste schoten op de Palestijnse indringers in zuid Israel werden afgevuurd en waarom alle hi-tech alarmsystemen langs de hekken aan de grens faalden terwijl er bulldozers door die hekken ramden…

Daarna moet Netanyahu zich ook realiseren dat het kwaad niet zit onder de burgerbevolking in Gaza, die slechts slachtoffers zijn van Hamas en Iran, maar dat hij beter eerst de Iraanse raffinaderijen plat kan bombarderen om duidelijk te maken waar zijn schoen wringt.