Einstein

De lichtsnelheid (299.792 kilometer per seconde) is de hoogst mogelijke snelheid in de natuur. Dat gegeven is een belangrijke pijler van Einsteins algemene relativiteitstheorie. Die theorie staat als een huis, en vrijwel niemand twijfelt er dan ook aan dat de lichtsnelheid echt de maximumsnelheid in het heelal is.

Sinds vanmorgen is twijfel ontstaan over de juistheid van Einstein’s algemene relativiteitstheorie. Waar om 07:00 uur vanmorgen het Nieuw Sociaal Contract van Omtzigt nog meende te beschikken over een verse woordvoerder, is dat na de koffiepauze alweer achterhaald:


Ik neem aan dat de voormalig woordvoerder van Omtzigt’s partij binnenkort aan de slag kan bij Red Bull Racing.


Foto frontpagina: Lee-Sean Huang / Flickr.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
6 maanden geleden

Zoals ik hieronder al zei zit Omtzigt muurvast in het Karteldenken, zoals zijn stemgedrag duidelijk uitwijst, zij het met de bonafide intentie om dat op een ‘nettere wijze’ te practiseren, maar zoals de geschiedenis leert bestaat er geen ‘net communisme’!

 De tekenen aan de wand zijn er, zoals een recent interview van Ongehoord Nederland met Extinction Rebellion (XR) ouderwetse ‘geitenharensokken’ toonde vergezeld van hun sprankelende ‘hoop voor de toekomst’. O.R. bood ook een kijkje in het verdorven brein van XR’s pater intellectualis Roger Hallam, een communistisch haatzaaiertje die pretendeert dat er in zijn klimaatfantasie een genocide aan de gang is. Daarbij kwalificeert hij de genocide in W.O.II als : ‘just another fuckery in human history’… (sic!) Daarnaast herkauwt hij obligate communistische lulkoek over verdeling van rijkdom.  Zijn op de leugenfabriek van het IPCC gebaseerde credo van anthropogene klimaatverandering is onderdeel van de communistische ‘seculiere religie’ – een giftige ‘cult’ waarover ik op 01.09.’18 al schreef op deze pagina’s. Hoedt u om uw schouders over hen op te halen, dit stel op afstand globalistisch bestuurde zombies is gevaarlijk als maatschappelijk breekijzer in hun steeds verder gaande excessen die niet alleen door onze perfide demissionaire Big Brother getolereerd, maar zelfs gesubsidiëerd en aangemoedigd worden!

‘Seculiere religie’ speelt hierin een grote rol en de achterbakse Rutte c.s. zijn hier volledig medeplichtig in maar niemand roept dit demissionaire tuig een halt toe. De bureaucraat Omtzigt praat, terecht, over een Constitutioneel Hof maar slaapt bij deze brutale verkrachting van de wet van onze democratie recht onder zijn neus! Ziet hij dit wel of vindt hij dit prima?

‘Seculiere religie’, het is maar wat je eronder verstaat. De mensheid zoekt al millennia naar ‘de betekenis’ van zijn bestaan en in onze cultuur heeft ‘onze lieve heer’ eeuwenlang in die behoefte voorzien, zij het met harde hand van de clerus en hun inquisities, dus af en toe een brandstapeltje was onvermijdelijk. Langzamerhand heeft die vorm van religie zichzelf overleefd en daarmee ook het bestaansrecht van de kerk uitgehold. De ontstane geestelijke leegte is in de afgelopen eeuw tentatief gevuld door fascistische ideologieën – zie:
Wat brengen filosofen ons? (sta-pal.nl) met als gevolg moordpartijen die een honderd miljoen mensenlevens hebben gekost in naam van surrogaatreligies als communisme en nationaal-socialisme. Wat het verschil is tussen beiden is mij nooit helder geworden, maar zij zijn aan elkaar gewaagd gebleken in hun moorddadige potentieel.

Vandaag de dag zien wij het surrogaat van dat fascisme in het decadente D66 en het communistische blok van GL/PvdA – noem het salonsocialisme of naïef links idealisme – dat ik al vaker heb aangeduid als een gelobotomiseerde ‘seculiere religie’. Dit gezien het blinde fanatisme waarmee zij hun obsessie nastreven om de maakbare wereld te ‘vernieuwen’ en daarbij, vooral, al het bestaande in de grond te trappen onder de vlag van ‘bescherming van de democratie tegen fascisten’- denk aan het komende proces tegen FvD’s Gideon van Meijeren. Wie zei al ‘dat de fascisten van de toekomst zich anti-fascisten noemen’?

De communistische lading onder de valse vlag van het decadente liberalisme van D66 taalt niet naar objectieve ‘wetenschap’, maar drinkt hun giftige indoctrinatie in als nectar, als stimulans voor communistische haatcampagne’s tegen het christendom, hun historische concurrent. Communisme biedt geen moreel compas maar scheept goedgelovigen op met de typische morele leegte van hedendaagse ‘progressieven’. Die werd volgeplempt met communistisch gif, resulterend in hun weerzinwekkende woke ‘we against them cult’ waarvan wij dagelijks getuige zijn. Die manipuleert achter de schermen goedgelovigen als X.R. maar heeft het slechts gemunt op de christelijke hoekstenen van onze samenleving. Het klimaatgeleuter is slechts de bekende stok om de hond te slaan, maar feitelijk irrelevant want hun ultieme doel is de Marxistische ondermijning van onze samenleving waartoe het ignorante en slaafse X.R. zich maar al te goed leent.

Op een ander niveau zien wij hetzelfde gebeuren: de schijnheilige Sigrid van de Klimaatramp gaf toe dat zij niets begreep van haar eigen CO² rookgordijn maar ook zij ‘beriep zich op de wetenschap’ om de communistische 2030 Agenda verder te pousseren. Om zo’n brevet van onvermogen over jezelf af te geven moet je wel héél slaafs of erg arrogant zijn… 

Terug naar X.R. dat in deze context slechts een willoos instrument is: Door de infiltratie van ons al zo povere onderwijs zien wij hoe hun ignorante jongeren die zich zonder intellectuele nieuwsgierigheid of kennis van zaken laten manipuleren door extremisten als Kaag en, laten wij dat niet vergeten, door de moreel corrupte top van het Haagse ambtelijke apparaat, de ‘deep state’ die kwistig met subsidies smijt om de ondergang van onze eigen democratie te faciliteren: Landverraders pur sang die uw belastingen ongestraft blijven verhogen voor hun smerige practijken! In welk moreel vacuüm dit laffe E.R. zweeft moge blijken uit het feit dat zij niet schromen zich achter kleine kinderen te verschuilen als menselijk schild. De politie heeft zelf 30 aangifte’s gedaan van kindermishandeling…

Ik repte al van hun idée-fixe inzake opwarming van de atmosfeer die incompatibel is met het feit dat de in het klimaat dominante zonneactiviteit sinds 5 jaren terugloopt, laat staan dat er ook maar iets anthropogeen aan is. Dit als prelude op een al begonnen, naar verwachting tientallen zo niet honderden jaren durende periode van afkoeling. Maar hen wordt wijsgemaakt dat er sprake zou zijn van een existentiële CO² dreiging en dat pakken zij op als God’s woord. Al die ellende schijnt ‘progressie’ te zijn maar als er nog steeds brandstapels mogelijk zouden zijn dan stonden D66’s en GL/PvdA’s zeloten dagelijks klaar met hun pakje lucifers.

Waar staat Omtzigt? Het ergste is dat deze ‘cult’ gesubsidiëerd wordt met uw bijdrage aan de staatskas door louche ambtenaren in de Haagse ‘deep state’ die hun ambt misbruiken om onze democratie naar de donder te helpen, resulterend in een gat op de begroting van € 50 miljard waarvan het grootste deel afgelopen jaat doodeluk niet verantwoord is ! !
Dat moet Pieter toch aanspreken? Als wij deze voor prinsjesdag begrote waanzin voor ‘hun oorlog’, hun Covid-solidariteit, hun klimaathulp aan donker Afrika, hun NOx hysterie, hun misdadige migratie, hun nutteloze  ontwikkelingshulp en al hun bovenstaande gezever activeren blijkt er notabene een fors overschot op de begroting te resulteren! Ra ra hoe kan dat nu weer?

Als bijltjesdag ooit aanbreekt zijn het niet alleen de schuldige Rutte c.s. maar ook die activistische ambtenaren die voor mij hard aangepakt mogen worden, Net als van de jongens van FvD en PVV die door Omtzicht buitengesloten worden omdat zij voor de democratische rechtsstaat staan. Het ziet er bepaald niet florissant uit met die quasi redder des vaderlands… 

Buskens
7 maanden geleden

😂😂😂😂😂

Buskens
7 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Er valt gelukkig ook nog weleens wat te lachen tussen alle ellende die er plaats vindt door. Het is wel een eerste klas misser van Omzigt. Maar ja, eerlijke, integere man dat wel natuurlijk!😏 en een dossier tijger. En hoog in de peiling ! Nou het kan niet op! Zo zal het dan toch wel goed komen met dit gave landje😏😏😏

ronald.dunki
6 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Een aardige anecdote, tekenend voor het gebrek aan ervaring, wellicht management capaciteiten van een dosiertijger als Omtzigt.

Wat mij hogelijk verbaast is dat géén der gevestigde partijen de bek open trekt over, laat staan stelling neemt tegen, de toenemende excessen van het op de achtergrond door blindrijke globalisten en D66/GL/PvdA Haagse ambtenaren aangestuurde Extinction Rebellion dat door het linkse O.M zelfs wordt aangemoedigd.

Let op mijn woorden, deze mafkezen lijken onschuldig maar zij verleggen voortdurend de grenzen inzake hoever zij over de schreef kunnen resp. mogen gaan bij het verkrachten van de wet en iedereen staat erbij en kijkt ernaar! Daar valt niets te lachen en straks is het huilen geblazen, want Omtzigt zit muurvast in het Kartel.

Joost Visser
6 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Kijk naar zijn stemgedrag. Is CDA2.0. WEFman.

Buskens
6 maanden geleden
Antwoord aan  Joost Visser

Uiteraard was mijn reactie op de column van de heer Nijhof cynisch bedoeld . Hoewel ik over het algemeen zeer somber gesteld ben over de situatie in dit land heb ik gelukkig nog humor over om te lachen om de manier waarop Ton schrijft.
Het is juist te constateren dat Omzigt en tevens de BBB het nieuwe CDA zijn. Het is ouwe wijn in nieuwe zakken. Ik begrijp enerzijds niet dat O zo hoog in de peiling staat en anderzijds weer wel. Ik heb eens gekeken hoe onze bevolking is samengesteld alleen qua leeftijd. 20% is 65+. Ik ook trouwens maar wel bezorgd over de toekomst van mijn kind en kleinkinderen. De meeste mensen in mijn leeftijdsgroep hebben zo iets van ” het zal mijn tijd wel duren”. Dat kan om verschillende redenen zo zijn, (nog) een goed pensioen, fysieke klachten en daar uiteraard meer mee bezig zijn enz. enz. Dan is 28% in de leeftijd van 18-25jaar. Nou, weinig hebben iets met politiek of worden op scholen geïndoctrineerd. Ik werkte vorige week met een studente econometrie, toch niet een studie filosofie, en had met haar een gesprek over politiek maar merkte dat zij daar niet mee bezig was. Dan blijft er ca. 50% over waaronder en ik ken die getallen niet, veel allochtonen zijn. Misschien Bazel ik maar wat maar ik probeer dat stemgedrag een beetje te verklaren. Zelf vind ik het ook lastig moet ik zeggen. Mijn verstand zegt FvD. Tegelijkertijd weet ik dat het geen grote partij wordt dan moeten er nog veel meer gekke dingen gaan gebeuren. De boodschap op Prinsjesdag misschien? Ik weet het niet ben eerlijk gezegd wanhopig.