NEDERLAND BEVRIJD!

Heuglijk nieuws uit Den Haag; de kans dat Nederland alsnog niet ten onder gaat aan D66 is fors toegenomen met het aangekondigde vertrek van D66-leider Kaag. Het dilemma speelt al minstens een jaar door haar hoofd volgens Trouw. Godwin-alert: het tochtje van Stalingrad naar Berlijn kostte de Duitsers ook ongeveer een jaar…

De NPO, destijds nog kwakkelend aangevoerd door de inmiddels definitief gesjeesde snuifstruik Shula Rijxman (ook D66), verkocht Kaag nog aan de natie als politiek succesverhaal die te maken had met forse bedreigingen, vrouwenhaat en onterechte kritiek. Kaag echter, was niet meer dan een marketingproduct uit de koker van Van Drimmelen en Pechtold. Aanvankelijk werd Kaag ingehuurd als minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking; meer een soort erebaantje zonder portefeuille maar met een massa gratis vliegtickets en volop drank, diners, etc. Zolang de bediening in handen van negers is voelt de elitaire Kaag zich daar uiterst comfortabel bij.

Dat type dus, gaat vertrekken uit de Nederlandse politiek en het zou mij niet verbazen als een van de andere systeemkranten morgen weet te melden dat “Kaag kan kiezen uit drie Britse universiteiten”.

Sigrid Kaag was verwend met een toegeschoven diplomatieke wereld van gelijkgestemde weldoeners en globalisten, die met andermans’ portemonnee op zak ‘keihard’ bezig waren de wereld te verbeteren. Zelf gelooft Kaag er nog steeds heilig in dat ze de Syrische dictator Assad eigenhandig had ontwapend, onverminderd dat tienduizenden burgers in die regio alsnog gifgas over zich kregen uitgestort.

Sigrid Kaag heeft in de korte tijd dat ze in de Haagse politiek verbleef een bijdrage geleverd aan de verwoesting van  vele levens door de kindertoeslagenaffaire, de Groningers in de steek gelaten, de corona-hoax, de ontwikkeling en ontplooiing van de boerencrisis, de klimaatwaanzin, een energiecrisis en ons land ook nog in een oorlog betrokken. Als minister van Financiën bleek ze ook al een faalhaas pur sang. Niet alleen werden onze pensioenen ondergebracht bij een zooitje casino-cowboys; als het aan deze gemankeerde uitkeringstrekker ligt heeft geen enkele Nederlanders straks nog zeggenschap over het eigen geld, dankzij de Euro-wallet en digitale Euro-munt.

Als ze niet zelf was vertrokken dan had ik geheid de verleiding niet kunnen weerstaan om Volkert van der Graaf op te zoeken voor een opdracht en hem een FLAK-88 cadeau gedaan. Degelijkheid voor alles natuurlijk.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
7 maanden geleden

En waar blijven de protesten van huiseigenaren die hun hypotheek netjes hebben afgelost en nu een “” boete krijgen “ door alsnog de huurwaardeforfait te moeten betalen . Daar heeft Kaag ook verantwoording voor gedragen . Schandalig . Dat Plasterk nu D-66 verwijd zich schandalig te hebben gedragen, blijkt uit de oplegging van de boete””. . We zien direct dat D- 66 een partij is met absolute zwakzinnigen en geen visie op de maatschappelijke situaties heeft . Immers :Jaren geleden heeft “ de overheid “ de burger gestimuleerd zijn schulden te betalen en zeker de hypotheek af te lossen . Nu is de “” boete”” de beloning voor de huiseigenaren . Dat de waarde van de woning nu in Box 3 komt is meer dan schandalig. Het is boevenwerk . Ieder argument dat de “ boete “ zou rechtvaardigen is kletskoek . Ook economisch is het slechts ten voordele van de schatkist .. veel mensen zullen nu in de financiële problemen komen door en een hoge inflatie, hogere belastingen en de hogere belasting op energie is samen een ondraaglijke last …… en dat begrijpt D-66 niet . Als we de belasting per huishouden moeten ophoesten , inzake de asielindustrie, dan zullen onverbiddelijk velen onder het bestaansminimum komen ……. En…ook … dat snapt D-66 niet . En de kosten voor afdracht aan de EU ??? De middenstand zal onherroepelijk worden weggeveegd . Nederland bevrijd ……. Van D-66 tuig , oké , maar de chaos die wordt achter gelaten zal zeker heel veel slachtoffers maken . De dreiging van “ tribunalen “” toch maar laten bestaan .

ronald.dunki
7 maanden geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Heer Girbes, u bent veel te aardig voor D66 door hen meermaals het voordeel van de twijfel te geven in uw conclusie dat zij niet in staat zouden zijn tot een eenvoudige ‘oorzaak en gevolg’ redenatie. Wat als de huidige rampzalige situatie het vooropgezette doel en uiteindelijk resultaat is van hun arrogante Marxisme?

Hun geestelijke luiheid, kwade trouw en vooral mateloze arrogantie zijn de hoekstenen van de ‘woke’ terreur die niet alleen ons maar vrijwel de gehele westelijke wereld teistert. De pendule van de geschiedenis zwaait echter onherroepelijk een keer terug en dan leidt die communistische greep naar de macht schipbreuk, getuige de politieke verschuivingen in Zweden, Polen, Hongarije, Italië en Spanje. Zelfs in hopeloos socialistische bolwerken als Duitsland en Nederland is het momentum aan het verschuiven dankzij de onfortuinlijke Pim Fortuijn, Wilders, Baudet en nu de weinig originele Caroline van der Plas die het succes feitelijk in de schoot geworpen kreeg dankzij de stommiteiten van de ‘woke’ heks van D66. 

Caroline’s succes roept associaties op met de afgang van de globalist Macron die nog steeds zijn uiterste best doet om Frankrijk in een rokende puinhoop te veranderen en de resulterende burgeroorlog notabene wijt aan lieden die teveel ‘games’ op het internet spelen… Deze idioot zal, net als de Amsterdamse versie van Raspoetin, wethouder cum saboteur Groot Wassink, de zelfveroorzaakte problemen per se nooit en te nimmer benoemen; dat is het begin van zijn einde. Marine Lepen krijgt de macht wellicht binnenkort net zo in de schoot geworpen, maar zij heeft in ieder geval een duidelijker visie dan BBB inzake de subversie van de EU. Of Rutte’s exit zodoende uiteindelijk veel verschil oplevert met BBB aan de knoppen is de vraag want Rutte c.s. hebben de onbegrijpelijke kans gekregen om de verkiezingen een half jaar voor zich uit te schuiven in de hoop dat ‘populistische’ momentum met hun permanente gelieg en bedrieg, met hulp van de media, te doorbreken.

Deze politieke aardverschuiving zette al eerder in, maar met de door het ‘progressieve’ tuig geïnspireerde, zo niet geörchestreerde politieke moord op Pim Fortuijn leek het ‘populistische’ gevaar eigenlijk al weer afgewend. Maar toen FvD desondanks furore maakte door het ideologische kwaad van het Kartel alsnog bij de wortels aan te pakken, zat de schrik er weer goed in maar buitten de ‘deep state’ en de hen getrouwe activistische media de persoonlijke zwakte’s van Thierry Baudet collectief uit, zoals Wilders ook in het verdomhoekje werd geplaatst. In hun zelfgenoegzaamheid hadden zij wederom geen oog voor de signalen die de kiezers afgaven, sterker nog, ‘zij hadden er schijt aan’ want macht corrumpeert en u weet hoe dat gaat met absolute macht… Dat BBB er nu terecht met de buit vandoor gaat lijkt mij helaas niet bepaald het resultaat van hun heldere geluid tegen de arrogante ‘woke’ boodschap van het Kartel dat ‘slechts hun mening de ware is’ en dat de rest ‘hun bek moet houden’ – hetzij goedschiks hetzij , zoals i.g.v. Ongehoord Nederland en FvD,- kwaadschiks.

BBB’s winst lijkt veeleer een ‘voto castigo’ zoals dat in zuid Amerika heet, een voor de zittende macht ‘afstraffende stem’ die zoekt naar een alternatief, een uitlaat voor de onvrede van een bevolking die jarenlang een links ‘meningsmonopolie’ door de strot gewurgd kreeg en er genoeg van heeft om q.q. weggezet te worden als tegenstander van ‘Big Brother’. Of er ook een constructieve politieke visie achter die oppositie zit is helaas vaak irrelevant want de woede overheerst. Wij worden immers jarenlang volstrekt genegeerd, gemanipuleerd en bij tegenspraak zelfs gedemoniseerd als Nazi’s, fascisten etc. die zich schuldig zouden maken aan complottheorieën.

Dit notabene door perverse verraders van onze cultuur en samenleving zoals D66, GL en PvdA, terwijl de VVD er ook wat van kan en JA21 nu ook hard die kant op gaat na het wegpesten van de laatste conservatieve stem in die club. In hun geestelijke armoede hebben linkse politici en ‘journalisten’ geen rationeel verweer tegen de golf van weerzin tegen hun ‘woke’ subversie van de samenleving. Hun ‘visie’ van Utopia is een illusoire, op krankzinnige aannname’s gebaseerde, natte droom die bij iedere rationele discussie onderuit gaat. Vandaar het intolerante kabaal als ‘populistische’ meningen in de media getolereerd worden en de grenzen van wat voor hen al dan niet acceptabel is dreigen te verleggen. Zij zijn het die in hun kortzichtige strategie bepalen wat wel en niet gezegd kan worden.

Die grove linkse terreur, die Fortuijn het leven kostte, intimideert vandaag ook effectief miljoenen laffe fatsoensrakkers die eigenlijk wel inzien dat een Baudet en een Wilders niet alleen gelijk hebben en ook hun diepste gevoelens vertolken, maar daar niet voor uit durven te komen. In het door links gestuurde conformisme durven zij dat niet eerlijk te belijden en ondermijnen zo hun eigen positie opnieuw door te stemmen op BBB, een slap aftreksel van het oude CDA dat niet echt inziet waar de wortels van het kwaad nu zitten. BBB wordt geleid door een vriendelijke dame die zich in feite ook niet al te radicaal tegenover het Kartel beleid durft op te stellen maar onder het veilige motto ‘mag het ook wat minder zijn’ de ideologische wortels van het kwaad negeert, in tegenstelling tot FvD… 

Dat is geen blijvend alternatief voor deze communistische machtsgreep maar ‘ziende-blindheid’ in dezelfde eenheidsbrei als altijd en zo kunnen honderduizenden niet inpasbare kansparels uit zuid Azië, het midden oosten en noord Afrika ons land leegzuigen en verwoesten omdat wij te laf zijn om de problemen te benoemen die Rutte c.s. hier op zo’n immorele wijze, bewust, veroorzaken. Dat kwaad komt voor de volle 100% uit de koker van de Marxistische 2030 Agenda van de V.N. die op de volle steun van Brussel kan rekenen en de in Den Haag zwaar geïnfiltreerde W.E.F. met hun collaborateurs in en om het Haagse torentje. Rutte’s beroep in die context op internationale verdragen is niet alleen onacceptabel maar bewust landverraad en er is maar één oplossing – ik zeg het al jaren – in het uitroepen van de noodtoestand en opzegging van de funeste verdragen, vervolgens uit de EU, de levensgevaarlijke Euro en al helemaal uit de Marxistische VN. 

Wat is daarvoor nodig? In ieder geval géén Caroline van der Plas als premier, die zichzelf terecht niet in die rol ziet, noch een Pieter Omtzigt als onze nieuwe ‘primus inter pares’ die zich niet door BBB laat verleiden om met hen mee te doen. Zo zie ik hem eerlijk gezegd ook niet, met alle respect voor zijn grote (andere) kwaliteiten en een Wilders zal het ook niet worden omdat het kritische deel van zijn kiezers keer op keer nogal wankelmoedig blijkt als het erop aankomt. Wie dan wel? Het feit dat een narcistische kleuter van D66 zich als kandidaat ziet is tekenend voor het bedroevende niveau waarop onze democratie is afgezakt, om maar niet te spreken van een opportunistisch kindvrouwtje uit de VVD gelederen dat al eerder lid was van zo ongeveer alle andere politieke partijen…

Welke politicus respectievelijk politica heeft de kwaliteiten en vooral de lef om zich tegen het ‘woke’ gekuip van Rutte’s Kartel af te zetten en bezit voldoende charisma om daarvoor gekozen te worden in het enige vehikel dat daartoe momenteel in staat lijkt? Het lijkt mij dat Mona Keijzer, ook omdat zij inmiddels expliciet afstand van het CDA heeft genomen, daartoe de enige kandidaat is.

Zij had als enige ‘kerel’ in het laffe Den Haag de morele moed en integriteit om zich tegen Rutte’s tirannieke wanbeleid te verzetten. Zij moest dat met ontslag bekopen en kreeg daarvoor uiteraard veel te weinig waardering in onze activistische media, maar zal voor Caroline van der Plas en vele zwevende kiezers wellicht het zout in de flauwe BBB pap kunnen betekenen om de broodnodige ommeslag aan te sturen door juist al die zwevende kiezers voor zich te winnen, mede door haar integere charisma.

Wordt zij onze hedendaagse Jeannne d’Arc?!        

sen. Incitatus
7 maanden geleden

maar hoe zit het nu met die rare ngo’s

Buskens
7 maanden geleden
Antwoord aan  sen. Incitatus

Nou, om te beginnen het eventuele lidmaatschap van de Postcodeloterij opzeggen . Hebben wij ook gedaan. Die club ondersteunt al die linkse ngo’s. Die er ook voor zorgen dat die vluchtelingen ( 80 procent gelukszoekers en woningen rovers) geholpen worden.

ronald.dunki
7 maanden geleden

Gefeliciteerd Nederland! De lijst van schielijk afdruipende braakmiddelen groeit en groeit in de hoop dat er geen Neurenberg II komt.

A.R. Girbes sr
7 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Dat er geen “ Neurenberg “ moet komen is zeker ook mijn wens , maar dan wil ook eerst weten waar de € 5.000.000.000,— van Hugo de Jonge gebleven zijn en de € 28.000.000.000,- die in “ depot” staan voor het klimaat en / de schulden van de Mediterrane landen aan Nederland schuldig zijn en welke afspraken er met Fransje Timmermans gemaakt zijn en of Nederland “” eindelijk uit de Europese Unie kan stappen, de Euro- Unie wil ontbinden, het Gas uit Groningen gewoon weer stroomt, de prijzen gaan zakken en de inflatie is beteugeld …..nu…… dan is een Tribunaal niet nodig …….. ?? Maar …… ik denk ook dat de “” Tribunalen “” als dreiging moet blijven …….. de chaos is zo groot en de schade zo gigantisch dat uiteindelijk de verantwoordelijken hun straf niet ontlopen ….. Als we “de ” HAAT “” dewelke in de afgelopen jaren is opgebouwd …… laten vloeien ……. ???!!! Dan is een Tribunaal zeker een oplossing om die haat te elimineren . En ……. de gegroeide armoede …….. dan ??? Overbevolking en immigratie ……. onmiddellijk aanpakken ?? Ik denk dat een beetje empathie zelfs te veel van het goede is voor Rutte, Kaag, en Hoekstra . Het gansje Jetten gaat gewoon weg ……. Met een schop onder zitvlak .