400.000

Vorig jaar kwamen ongeveer 400.000 ‘immigranten’ naar ons land, ruim 150.000 meer dan in 2021. Voor D66 en CU vormen die aantallen kennelijk geen probleem, maar VVD en CDA beginnen in te zien dat de autochtone inwoners van dit land (de kiezers) niet van die chaos zijn gediend.

Wie die getallen op zich in laat werken zal weinig tijd nodig hebben om in te zien dat die instroom voor ons land volstrekt onhoudbaar is. Naar verluidt overlegt het kabinet over de instroomcijfers, waarbij CU en D66 vooralsnog kijken naar degenen die instromen en VVD en CDA naar de Nederlandse inwoners. Die laatsten betalen het asielfeest en worden op straat of in hun wijk geconfronteerd met deze exotische instroom. Beweerdelijk gaat het hier om extreem-hoogopgeleide academici volgens degenen die de asielinstroom koesteren, maar de gewone burger weet wel beter; het gaat grotendeels om mensen die een paar weken geleden nog apen uit een boom stonden te schieten voor het diner in hun uit koeienstront opgetrokken stulpje in ’t groen.

Afb: screenshot Omroep Gelderland

Dat kan bitter klinken, maar veel anders kan ik er niet van maken. Wie de beelden ziet van de chaos rond de AZC’s of de wijken waar dit pluimage wordt geplaatst, is meteen genezen; het zal nog eeuwen vergen om deze achterlijke culturen bij te brengen hoe een pakket moet worden bezorgd of hoe een schroevendraaier werkt. Wanneer de leden van CU of D66 deze asielinstroom zelf zouden moeten betalen, dan is de zogenaamde asielcrisis morgen afgelopen en zijn de Nederlandse grenzen van Delta-kwaliteit.

“Deze aanpak vertoont
overeenkomsten met het
arbeidsethos van een Somaliër”

Met deze aantallen koersen wij in hoog tempo af op Franse toestanden. De Nederlandse politieke antwoorden op de enige èchte crisis waar wij mee te maken hebben, getuigen van een lamlendigheid die overeenkomsten vertoont met het arbeidsethos van een Somaliër. Als er rond een AZC veel fietsen worden gestolen: iedere asielzoeker een gratis fiets. Wanneer rond een AZC de buschauffeurs klagen over intimidatie en geweld: asielzoekers krijgen eigen OV-lijnen. Asielzoekers maken stations en treinen onveilig: hang politieagenten vol met pepperspray en stuur ze mee. Als het niet werkt: sluit het station en desnoods de hele spoorlijn.

Ligt niet aan asielzoekers

Het ligt meestal helemaal niet aan de asielzoekers; wanneer een Nederlander plompverloren wordt losgelaten in achterlijk Afrika, dan weten zij zich aanvankelijk ook niet te gedragen conform de daar heersende cultuur. Of die Nederlanders dan meteen de hele tent op stelten zetten is een andere, maar dat de culturen botsen is een zekerheidje. Waar de asielzoekers mee geconfronteerd moeten worden, is een strenge aanpak bij het overtreden van de regels zoals die hier gelden. Van meet af aan duidelijke regels stellen en een keihard ‘lik-op-stuk’ beleid jegens hen voeren: aanpassen of opkrassen.

De ronduit waardeloze aanpak van de asielinstroom en de enorme industrie die daar omheen is gebouwd, moet met de grond gelijk worden gemaakt. Niet de asielzoekers die hier nu zijn: zij zijn maar een speelbal voor de veelal goed verdienende achterban van politieke partijen die de opvang en begeleiding tot hun werkterrein hebben gemaakt. Het is een grove schande dat zij over de rug van deze mensen grof geld verdienen en bovendien het land van herkomst de arbeidskrachten ontneemt.

Maar eerst en vooral moeten de grenzen stijf dicht, Europese regels of niet: nood breekt wet. Het moet voor alle partijen duidelijk zijn dat het zo niet verder kan. Wie dan toch nog voor Barmhartige Samaritaan wil spelen: stel uw herenhuizen ter beschikking en neem de kosten voor eigen rekening. De rest van Nederland heeft er compleet tabak van.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rafi
1 jaar geleden

Ik zou ook zo graag zien dat Schiphol gereduceerd wordt tot alleen een vliegveld voor economisch belangrijk vrachtverkeer. Schiphol is DE open wond in onze grenzen. De vrij gekomen ruimte levert goede landbouwgrond op.

Rieks
1 jaar geleden

In Tunesië heerst op dit moment, door toedoen van de president, een anti-asielzoekers sentiment. Vandaag zijn enkele honderden migranten gedeporteerd naar buurland Libië waar hen een zwaar lot wacht. Voor huisvesting is niet gezorgd, dat zoeken ze zelf maar uit. En waarom ook niet want het land heeft hen niet uitgenodigd. Libië is een wetteloos land en de gelukzoekers zullen waarschijnlijk op vele manieren worden gebruikt en uitgebuit. Ongetwijfeld zal de pro-asiel lobby in Europa dit spoedig op de agenda plaatsen en moord en brand schreeuwen en -natuurlojk- ons de schuld geven. Want wij “laten dit gebeuren”.

Toch zal dit harde doorgrijpen van Tunesië effect sorteren. Want iedere gelukzoeker heeft een mobiel en de thuisblijvers zullen vernemen wat er met hun familielid gebeurt en zich wel twee keer bedenken om de lange tocht naar Noord Afrika aan te vangen. En waarom geen begrip voor Tunesië?! Je kunt niet zomaar een land ongevraagd binnenstappen en eisen dat het land je binnenlaat en verder gaat verzorgen. Wij zijn zo gek en dat heeft als resultaat dat de hele familie of het halve dorp ook wil komen. Tunesië is misschien geen perfecte democratie maar men is wel baas in eigen huis.
En dat willen ook de Oost Europese landen zoals Polen, Hongarije en Bulgarije blijven:geen plicht tot opname gelukzoekers. Maar onze bestuurders zetten de deur open voor wie maar wil. Na ons de zondvloed! Wanneer wordt Europa eindelijk eens wakker?

Buskens
1 jaar geleden

Er zijn allerlei scenario’s op los te laten waarom Rutte en Hoekstra nu ineens 180 graden draaien. Mijns inziens niet om het belang van de Nederlandse bevolking te dienen, integendeel ,dat interesseert ze geen flikker. Rutte is meer in het buitenland dan in Nederland omdat hij zit te azen om ome Jens op te volgen die volgend jaar stopt. Wellicht heeft Alexia hem geïnspireerd door een eventueel tussen jaar te nemen. Dit is optie 1. Nu optie 2. Zoals we weten is het CDA in de opiniepeilingen dramatisch gezakt in zetels. Daar al deze club ook wat aan moeten doen. En in deze situatie is het een mooie gelegenheid om het volk te laten zien van “kijk lieve bevolking, wij hebben toch het beste met jullie voor”. Nou meneer Nijhof, u schreef over apen uit de boom schieten maar dit is echt een broodje aap verhaal. Ze zitten, zoals met zoveel dilemma’s vast door getekende akkoorden. Er verandert niks, nada. Ook niet na de eventuele val van dit kartel. Ik heb overigens naar de speech van Thierry gekeken vandaag. Een speech die ging over de Oekraïene oorlog en de kosten ervan. In een woord MEESTERLIJK! Maar voor een vrijwel lege kamer. Alleen de PVV was aanwezig en dat is schokkend! Als volksvertegenwoordiger waaronder ook het CDA hoor je daar gewoon te zitten en vragen te stellen. Dus ik herhaal het nog eens het interesseert ze geen ene drol. Ja nu, nu ze hun kans schoon zien hun ellendige toestand te redden. Het is om kots misselijk van te worden!

ronald.dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

Het land is volledig gepolariseerd door de zieke Mark Rutte die zijn spoorboekje naar Utopia aangereikt heeft gekregen vanuit de V.N., de E.U. en de W.E.F.

In de 2e Kamer is het slechts Baudet die Karl Marx als de ‘pater intellectualis’ van al deze kwaadaardigheid ontmaskert. Zoals u al stelt horen de andere volksvertegenwoordigers daar bij te zijn, maar die gehersenspoelde millennials zijn reddeloos verloren en hebben al net zo’n schijt aan de kiezers.
Zoals Ton al schrijft: ‘ De rest van Nederland heeft er compleet tabak van ’, maar hoe diepgeworteld is de ideologische minachting van Rutte c.s. voor die andere Nederlanders? 

Rutte’s op communistische leest geschoeide ‘omvolking’ berust op een vooropgezet plan van EU en WEF en gaat maar door terwijl het simpele uitroepen van de noodtoestand de opzegging van zijn kutsmoesjes beroep op subversieve EU verdragen volledig rechtvaardigt.

De belastingdienst is opgejut tegen een deel van die bevolking maar niemand voelt zich geroepen om de hoofdschuldige ter verantwoording te roepen die duizenden gezinnen uiteengerukt heeft en naar Pieter Omtzigt in de 2e Kamer stelde kennelijk zelfs de dood van veel uit huis gezette kinderen op zijn geweten heeft, terwijl er niets maar dan ook niets ondernomen wordt om de schade te herstellen. De belastingdienst doet het minst van allen…

Het Groningse drama: hetzelfde laken een pak en vorige week bleek dat deze tot op het bot verrotte intrigant zelfs Delftse gemeenteambtenaren dermate had gepolariseerd dat zij inwoners die hun gerechtvaardigde zorg over de ‘omvolking’ uitspraken tegen het licht gingen houden als waren zij terroristen met extremistische sympathieën! Stalin en Beria zouden trots zijn.

Aan het eind  van deze rit is slechts een burgeroorlog het logische resultaat, want de communisten in Brussel en Davos staan nergens voor om de vrije samenleving de nek om te draaien.

Hoe immoreel moet je zijn om de bevolking zo te polariseren en tegen elkaar op te zetten?

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Graag reageer ik op uw laatste zin. Het is immoreel en uiterst kwaadaardig. Het zou een hot item voor de AIVD moeten zijn want het is staatsgevaarlijk.

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

Het is eeuwig zonde dat FvD niet verder komt dan 5 zetels. Ik heb mij meermaals afgevraagd ” wat had Pim wat Thierry niet heeft? Want ook Pim was heel intelligent . Gisterenavond werd het mij toch wat duidelijker. Even voor opgesteld ieder mens heeft en maakt fouten. Ik zat te kijken naar een uitzending van Forum Inside met Gideon, Ralph en ene meneer Schaab? die een boek vertaald heeft en volgens Thierry een meesterwerk. De uitzending ging over dat idiote gender gebeuren.
Thierry begon te vertellen dat hij in een manege mensen had ontmoet die zaten te mopperen over het gevoerde beleid in ons land. Leuke mensen zei hij maar volks. Toen dacht ik Thierry, Thierry, dit had je nou net niet moeten zeggen want dit is nou precies de reden dat het merendeel van “het volk” jou niet pruimt. Waar ik mij wel hele grote zorgen over maak is zijn veiligheid. Want met zijn speeches is het een luis in de pels. Ik ben overigens vandaag lid geworden van zijn cluppie. We moeten wat!!!

ronald.dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

groot gelijk!