Vrouwen afgang

Eindelijk is gebleken dat moslims al eeuwenlang gelijk hebben: vrouwen hoor je te verbergen onder een vracht lappen of vodden. Ze zijn niet om aan te zien en dat is dit weekend weer bevestigd.

De 22-jarige Rikki Kolle – een met andermans geld omgebouwde man – is zaterdagavond verkozen tot Miss Nederland 2023. “Deze finalist heeft tijdens de hele show gestraald en heeft in het traject ook de grootste progressie doorgemaakt,” zei de jury. Dit toppunt van medisch vernuft zal Nederland ook vertegenwoordigen op de miss Universe verkiezing. Het maakt nog maar weer eens duidelijk dat vrouwen waardeloze producten zijn die in alles worden overtroffen door mannen.

Het ligt nu voor de hand om vrouwen niet langer als echtgenote in huis te hebben. Het is wellicht beter om voor reproductiedoeleinden verschillende fokcentra op te zetten buiten de stads- of dorpskernen met vrouwen als bio-voorraad. Voor de betere seks doen we dan logischerwijze beroep op mannen, want die zien er beter uit. Een geoefend huisarts kan binnenkort uw buurman nog vóór de middag verbouwen tot een fee van allure met malse borsten en smeuïge dijen.

Dan kan dat krampachtige gehijg met regenboog gedoe en andere poespas tenminste ook weer eens achterwege blijven.

Bij sta-pal overwegen we een gangbang te organiseren met Klaus Schwab als stralend middelpunt. Maar dat is voorlopig nog een Sustainable Development Goal en vergt bovendien veel moed plus een aanzienlijk tonnage viagra.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
9 maanden geleden

Wijlen Prof dr Bob Smalhout , schreef op 14 april 2004 dat in Nederland “” twee en en half miljoen mensen “” een psychische storing hebben . Door de media en de zieke “” Woke”” activisten “ krijgen die een podium om zich te uiten . Maar gestoorde mensen zijn er altijd al geweest en vroeger werd er geen aandacht aan besteed . Maar nu , met veel meer vrije tijd , blijkt het ostentatieve ( aandachttrekkend ) bij veel mensen een levensdoel te zijn . Dat een transseksueel nu “” miss Nederland”” kan zijn is mijns inziens doodziek van aard . Het enige dat over blijft is er geen aandacht aan te besteden ……. Het fenomeen zal blijven bestaan , maar maatschappelijk gezien zal het gewoon stil sterven . Hoewel , de media wil daar graag een spektakel van maken voor de kijkcijfers . Ach, Hitler had ook krankzinnige ideeen , en Napoleon Boneparte, was ook krankzinnig om Rusland te willen veroveren . Maar moeder natuur ( de winter ) gooide roet in hun ambities. Zo zal ook de aandacht voor de transseksuelen verslappen . Gelukkig heeft de heer Nijhof er een “kostelijke ” parafrase “ van gemaakt . Denk maar aan de onversneden natuur, de grote baas van iedereen : Naturam expellas furca tamen usque recurret . ( ook al zal men de natuur verdrijven , de natuur komt altijd terug ) En , niemand is zijn eigen maker . Immers : Hoe ziek zijn veel politici ….. !!!! gedurende dertien jaar is een psychopaat aan het roer op het schip Nederland ……… en toch …… stemden velen op hem . Verdwaasde geesten zou Pim Fortuyn zeggen .

Rieks
9 maanden geleden

Wanneer is het dieptepunt in onze westerse cultuur eindelijk bereikt vraag ik mij wel eens af. En ons superioriteitsgevoel jegens andere culturen moeten we echt laten varen. En ze wordt in onze media ook niet eens belachelijk gemaakt?! Denk dat velen dat wel belachelijk vinden maar dat niet durven te uiten. Ook politici doen hun mond niet open natuurlijk.
Overigens Ton, ook mannen doen aan ombouw en andere beschamende zaken.

En dan die gedode wolf in Wapse. Faunabeheer heeft aangifte gedaan tegen de burgemeester die de wolf heeft laten doodschieten. En Justitie kennende maakt die aanklacht nog kans van slagen ook. Het is niet moeilijk te voorspellen dat eerdaags in NL of in Duitsland een kind wordt gedood door een wolf. Wordt er dan eindelijk actie ondernomen? Maar zelfs dan kun je je voorstellen dat faunabeheer roept: maar wie laat dat kind daar alleen spelen?!
We zijn de weg kwijt in het westen dat is duidelijk.

Boudica
9 maanden geleden

De organisatie van Miss NL heeft zichzelf nu de genadeklap toegediend, gelukkig. Was toch koehandel, zichzelf respecterende vrouwen zullen zich nu zeker nooit meer aanmelden!

Buskens
9 maanden geleden

Lachen, lachen en tegelijkertijd diep en diep triest.

Buskens
9 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Nog een toevoeging op dit verhaal. We moeten nu echt gaan kiezen voor iemand die tegen de stroom in zwemt. En een ieder onder ons mag uit gaan zoeken wie dat is. Het moet radicaal anders. Tevens adviseer ik om op YouTube naar een uitzending te kijken , een intervieuw door Marlies Dekkers met Erik Gene? Zeer interessant!