Brussel en Robert Jackson

De Europese Commissie heeft de plannen van het kabinet om de grote uitstoters van stikstof in de veehouderij aan te pakken goedgekeurd. Dat melden bronnen aan de NOS.

Ik heb er de Bosatlas nog eens bij gepakt, maar zie toch echt Nederland heel duidelijk op de kaart staan. Uit alles blijkt dat Nederland een soevereine natie is met een koningshuis, een koning die géén Timmermans of Samsom heet en een zekere mate van democratie. Of die democratie nog wel helemaal gelijke tred heeft gehouden met de ontwikkeling van de (autochtone) bevolking staat nog te bezien, maar het weinige wat we hebben is voldoende om te oordelen dat Nederland een onafhankelijke staat is. Klaarblijkelijk zijn er elders mensen die van mening zijn dat zij méér te vertellen hebben dan de burgers van dit land. Dat wij van hen ‘toestemming’ nodig zouden zijn.

Robert H. Jackson

Dat is natuurlijk baarlijke nonsens. Natuurlijk kan er ergens in een wet staan dat Europese regelgeving – nadat die door nationale parlementen is goedgekeurd – voorrang heeft boven nationale wetgeving. Maar als er ergens staat dat de ongekozen Europese Commissie landen met een democratisch tot stand gekomen bestuur de les mag lezen, dan wordt het tijd dat we die gasten oppakken en in een Neurenberger proces nog eens overhoren. Als we de openingsspeech van Robert H. Jackson nog eens beluisteren, dan zit er weinig anders op dan die hele EC in de bajes te zetten. En wie voortdurend de democratie ondermijnt en wetgeving tot stand laat komen zonder een ordentelijk democratisch proces vooraf, brengt het er zelfs slechter af. Dat bleek wel uit de vonnissen destijds.

Neurenberg-toets

Want waar ging het de hoofdaanklager tijdens het Neurenbergproces om?

1) Een bewust, vooropgezet en daadwerkelijk uitgevoerd voornemen het eigen land te ontdoen van zoveel mogelijk democratische rechten en menselijke grondrechten;

2) Een bewust, vooropgezet en daadwerkelijk uitgevoerd voornemen Europees grondgebied op eenzelfde wijze te helpen onderdrukken;

3) Een bewust, vooropgezet en daadwerkelijk uitgevoerd voornemen het eigen en Europees gebied te ontdoen van (een deel van-) de eigen bevolking;

4) Het verlenen van medewerking, onverminderd het dwangmatige karakter, aan de uitvoering van aldus tot stand gekomen beleid en/of dienstbaarheid aan dergelijke (criminele) machthebbers.

De EC is er nog niet in geslaagd om b.v. verkeerswetten in de lidstaten gelijk te trekken. Wel houdt deze club zich voortdurend bezig met het onttrekken van democratie binnen de lidstaten. Daarmee overtreedt de EC de eerste twee – bovenstaande – conclusies van Jackson. De derde conclusie van Jackson wordt momenteel vorm gegeven met de import van cultuurvreemde volkeren. In veel grote steden heeft dit vormen aangenomen die steden tot onherkenbaar Europees grondgebied maken en waar de oorspronkelijke bevolking een minderheid is geworden.

Een oproep van de redactie: wij zijn voor onze betalingsverplichtingen afhankelijk van donaties van onze lezers of reclame. Maar reclame maken betekent ook onafhankelijkheid inleveren en daar passen we voor. Bovendien: het midden- en kleinbedrijf is al bijna uitgeroeid. Vandaar deze oproep aan onze lezers: steunt u ons s.v.p. met een kleine donatie en als het uitkomt een wat grotere. Er blijft nergens geld aan de strijkstok hangen en u maakt uw donatie rechtstreeks aan ons over: zie de bankgegevens onderaan deze pagina. Uw donaties worden gebruikt voor het hosten van onze website en abonnementen voor informatievergaring.

Meeheulen

De vierde conclusie van Jackson veroordeelt allen die medewerking verleenden aan de ondemocratische machthebbers. Vorige week is de laatste bewaker van een nazi-kamp overleden op 102-jarige leeftijd. Die man is dus geboren in 1921. Hitler benoemde in 1933 de dichter Baldur von Schirach tot ‘Jugendführer des Deutschen Reiches’ en die liet er geen gras over groeien: in minder dan geen tijd was de ‘Hitlerjugend’ een razend populair tijdverdrijf onder Duitse jongeren. Onze kampbewaker was toen dus 12 jaar en viel met zijn puberneus recht in de naziboter; geen ontkomen aan. Dat genadeloos geïndoctrineerde en sociaal-maatschappelijk verkrachtte kereltje werd nog eens twaalf jaar later veroordeeld omdat hij meewerkte aan iets waarvan hij in zijn wezen kon weten dat er werkelijk geen ruk van klopte.

En met name op grond van dat laatste ben ik van mening dat hij terecht in de bajes terechtkwam. Nu snap ik wel dat de AIVD de wenkbrauwen optrekt als ik opschrijf dat er nog veel figuren vrij rondlopen die eigenlijk ook in de bajes thuis horen, maar dan zouden zij zich daar toch ook eens achter de oren moeten krabben: “zitten we eigenlijk wel op het goede spoor?

Volgens mij niet.


Ton Nijhof. Foto: Sjef Prins / APA

Ton Nijhof (1956) is zelfstandig dwarsdenker, politiek voslagen incorrect en auteur van o.m. ‘De Afrekening – Kroniek van een getergd volk‘ en redacteur van ‘Tegen de Tribalisering – De terugkeer van de stammencultuur in de moderne wereld‘. Komend najaar verschijnt het boek ‘Platte Präöties: genöl van vrögger‘ over leven en (Nedersaksische) taal in de IJsselvallei. Daarnaast publiceert hij regelmatig op diverse websites, in het bijzonder op DeNieuweZuil, NieuwRechts en Sta-Pal / OSL-StaVast.

.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rafi
1 jaar geleden

Eens met ook tweede alinea. Maar het is nog erger: gezien het cordon sanitaire hebben ook wij geen democratisch tot stand gekomen bestuur meer. Dat maakt er twee van.

ronald.dunki
1 jaar geleden

Chapeau Ton!

Dit artikel geeft de essentie weer van datgene waar de alternatieve media nog veel te weinig aandacht aan geven, als zij ‘des Pudel’s Kern’ überhaupt kunnen ontwaren : de perverse globalistische regie achter de schermen.

Al hun intrige’s – in dit artikel stuk voor stuk goed herkenbaar te plaatsen aan de Neurenberg kapstok – zijn slechts stokken om de hond te slaan, chaos te creëren en daarmee ignorante kiezers in het gareel te dwingen respectievelijk te mobiliseren tegen ‘andersdenkenden’. Daarbij trouw geholpen door de MSM die niet ophouden om FvD – als enige partij die achter de schermen kijkt – dagelijks te demoniseren zodat suffe kiezers hun handen daarvan terugtrekken.

Bijna iedereen is dat tuig zat, maar uit pure lafheid stemt men BBB…. Een gemiste kans.

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Zo’n grote gemiste kans, dat het hele land naar de gallemieze gaat. Het is denk ik geen lafheid maar naïviteit en nog een belangrijke reden Groepsdenken. Maaike van Charente heeft daar een tijdje geleden een column over geschreven en vorige week bij ON op bezoek ook weer aangekaart. Niet zelf nadenken maar veel gemakkelijker is het om die ander na te kletsen.

ronald.dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

Inderdaad. Het is navrant dat in 1509 ‘Laus Stultitiae van Desiderius Erasmus uitkwam, later vertaald onder de titel ‘Lof der Zotheid, waarin de auteur in het chapiter over de vorsten reeds, woord voor woord, de sociopaat Rutte beschrijft.

Geen telepathie, er zijn gewoon een heleboel van die louche yoyo’s geweest en het houdt nooit op zolang de “zotte deugers” elkaar zo gratuit nakletsen om “erbij te horen” – helaas zonder dat zij door hebben waarbij…

Koddebeier
1 jaar geleden

NEXIT !!!!!!!!!!!