Biden definitief seniel

“De Amerikaanse president Biden heeft toegegeven dat de laatste objecten die door de VS uit de lucht werden geschoten, niet direct gerelateerd kunnen worden aan een Chinees spionageprogramma”. Het lijkt er sterk op de arme man definitief seniel is geworden.

In zijn eerste uitgebreide verklaring over de luchtvaartuigen boven Noord-Amerika, probeerde president Biden de Amerikanen nog gerust te stellen dat de laatste neergeschoten objecten waarschijnlijk niet gerelateerd waren aan Peking, in tegenstelling tot de Chinese spionageballon die op 4 februari door een Amerikaanse raket werd neergehaald. Hij was van plan om met Xi Jinping, de Chinese leider te praten “om de communicatielijnen open te houden”.

We weten nog niet precies wat deze drie objecten waren, maar niets wijst er op dit moment op dat ze verband hielden met het spionageballonprogramma van China of dat het bewakingsvoertuigen uit een ander land waren”, zei Biden. De meest recente inlichtingen suggereerden dat de objecten “meest waarschijnlijke” ballonnen waren die werden gebruikt om het weer te bestuderen of om ander wetenschappelijk onderzoek uit te voeren.

Biden is er tegelijkertijd van beschuldigd te traag te reageren op de Chinese spionageballon terwijl deze boven de VS rondvloog en kreeg kritiek vanwege de overdreven reactie op de andere objecten die nu vrij onschadelijk blijken te zijn. De president verdedigde zich voor zijn acties en zei dat hij zich met “een overvloed aan voorzichtigheid” had gedragen en geen verontschuldigingen zou aanbieden.

Biden leek vastbesloten om de spanningen met China niet verder te laten escaleren. Eerder deze maand riep Antony Blinken, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, een reis naar Peking af nadat de aanwezigheid van de ballon openbaar was gemaakt, en de Chinese defensiechef weigerde toen een telefoontje aan te nemen van minister van Defensie Lloyd Austin.

Al met al moeten we vaststellen dat het geen goed idee was om een woke-d66-er als de chantabele Biden in de VS tot president te bombarderen. De groepering achter Biden verdient het om door Trump-achtigen gedecimeerd te worden. Dat kan in ons land ook geen kwaad.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Een zeer bezorgde burger
1 jaar geleden

Intussen heeft Biden in Kiev een explosieve proefballon opgelaten :
Het komt erop neer dat er niet met Rusland onderhandel zal worden en dat men tot de laatste Oekraïner moet blijven doorvechten op het slagveld.
Ook blijven de VS het land tot die tijd volstouwen met wapentuig.