Dictatuur gevestigd

De dictatuur heeft zich in  Nederland gevestigd. Besluiten worden niet langer in ons Parlement genomen door de Wetgevende macht, maar door een ongekozen gezelschap in Brussel met D66-lakeien voor de Nederlandse uitvoering.

Nu weer is het onze Nationale Stijlicoon Van Huffelen (D66) die lak bleek te hebben aan de moties van de Volksvertegenwoordiging. Van Huffelen gaf, tegen de wens van het Nederlandse parlement, in Brussel groen licht voor het voorstel dat de bouw van een Europese Digitale Identiteit (eID) mogelijk moet maken. Als in dit voorstel geen ‘majeure wijzigingen’ worden aangebracht, is er voor de Kamer geen mogelijkheid meer om de komst van een “Europese DigiD” nog te keren, zei Van Huffelen in het debat.

Tweede Kamerleden Leijten (SP) & Omtzigt (Fractie Omtzigt) zijn van mening dat de Kamer geen kans heeft gehad bezwaar te maken, de staatssecretaris blijkt daar echter anders over te denken. De staatssecretaris schreef de Kamer op vrijdag 2 december 2022, laat in de avond nog een brief waarin zij aankondigde op dinsdag 6 december 2022 anders te zullen handelen dan de Volksvertegenwoordiging bij motie had opgedragen. Dat de Kamer niet kon reageren omdat die tussen 2 december en 6 december helemaal niet debatteerde en dus ook niet kón reageren, was niet waar volgens de staatsecretaris; “de Kamer kon in extra zitting bijeen worden geroepen”.

De ‘Europese Digitale Identiteit’ is de opmaat naar een digitale surveillance-overheid waarin al het doen en laten van Europese burgers wordt geregistreerd en opgeslagen in digitale registers (databases). Natuurlijk blijven de (ongekozen) ambtenaren in Brussel ons voorhouden dat dit grote voordelen biedt bij het voorkomen van criminaliteit, maar dat is een non-argument. In de eerste plaats omdat de eID niet uitsluitend wordt ingezet voor dat doel, maar ook andere, meer sociale gedragingen zoals wonen, werken, kopen en politieke voorkeuren.

Dat uitsluitend veroordeelde criminelen zich zo’n Europese Identiteit moeten laten aanmeten in de toekomst, zou nog enigszins te begrijpen zijn want dan gaat het er dus echt om (herhaling van) crimineel gedrag te voorkomen. Maar niet iedereen is op voorhand een crimineel (politici daargelaten) en in ieder geval volgens de Nederlandse Grondwet onschuldig tot het tegendeel is aangetoond.

Nederland zit nu vast aan een Europese verordening waarvan we niet weten hoe die er verder uit komt te zien. Wat hier gebeurt is heel ernstig. In de naaste toekomst kan het heel goed zo zijn dat uw aankoopgedrag door de registrerende automatisering wordt voorzien van een markering, op grond waarvan u niet meer in staat bent vrij te reizen of aan te kopen wat u wilt. Het zal echt niet zo zijn dat de huidige lichting politiek betrokkenen de bedoeling heeft een digitale surveillance in te richten. Het is wel kwalijk dat zij, zonder in de technische materie te zijn ingevoerd, het besluit nemen om het platform te bouwen en te gebruiken in de wetenschap dat dit met vrij weinig moeite in de toekomst misbruikt kan worden door opvolgende overheden.

Nederland kan er vrij eenvoudig vanaf: door met onmiddellijke ingang uit de EU te stappen en partijen als D66 en Volt te verbieden.  Zij houden zich immers vooral bezig met handelingen tegen de staatsinrichting en onze staatsorganen, met als doel om de interne organisatie van ons land over te dragen aan een andere overheid.

Daar is een naam voor.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joost Visser
1 jaar geleden

Overheid en computersystemen. Geen effectieve en efficiente combinatie is veelal gebleken. Dus, zo´ n vaart zal het wel niet lopen.

A.R. Girbes sr
1 jaar geleden

“””Nederland zit nu vast aan een Europese verordening waarvan we niet weten hoe die er verder uit komt te zien. Wat hier gebeurt is heel ernstig. In de naaste toekomst kan het heel goed zo zijn dat uw aankoopgedrag door de registrerende automatisering wordt voorzien van een markering, op grond waarvan u niet meer in staat bent vrij te reizen of aan te kopen wat u wilt.””” Aldus de heer Nijhof.

Bovenstaande alinea is niet alleen een bewijs hoe ziek D-66 wel is, maar tevens haar ware aard laat zien. Ik denk dat de leden van D-66 nog steeds niet begrijpen wat er aan de hand is en Van Huffelen, daarvan misbruik heeft gemaakt. Je zou het haast niet geloven; ook ik heb op Youtube gezien en geluisterd hoe Pieter Omtzigt van Huffelen zicht met een absolute minachting antwoord aan Omtzigt gaf.

“”””En……..Nederland kan er vrij eenvoudig vanaf: door met onmiddellijke ingang uit de EU te stappen en partijen als D66 en Volt te verbieden. Zij houden zich immers vooral bezig met handelingen tegen de staatsinrichting en onze staatsorganen, met als doel om de interne organisatie van ons land over te dragen aan een andere overheid.”””” Aldus de heer Nijhof.

Daar is een naam voor.

Maar……….. In Theorie heeft de heer Nijhof gelijk, maar………. gelijk hebben en ook gelijk krijgen…… is een tweede. Immers: De naam is NEXIT.

We komen hier nu op het terrein van de massapsychologie en ik ben er van overtuigd, dat, zolang ” de massa niet begrijpt wat er aan de hand is, we allen zonder pardon in de FUIK van de Europese Unie worden ingerommeld.””

Drs Geert Wilder, PVV, en Mr dr. Thierry Baudet, FvD, hebben toch al enkele jaren geleden te kennen gegeven dat “we” uit de Europese Unie moeten stappen en de Euro moeten afbouwen en terug naar de gulden. Immers: Ook Drs Hans Hoogervorst, als ex minister van financiën, opteert dat we terug moeten naar de GULDEN en dat de Euro-munt niet meer houdbaar is omdat de gecreëerde schulden bij de ECB, waar ook Nederland voor een groot deel garant staat, Nederland in de armoedeval trekt. Dr.. Bert de Vries, ex minister, opperde toch hetzelfde, om uit de Europese Unie te stappen? NU heeft NEDERLAND de Mediterrane landen aan het financiéle infuus: en…… dat is niet vol te houden….!!!

Maar…….. door VRIENDJES POLITIEK van de VVD ( Rutte ) zullen velen, dewelke “gekleefd” zitten aan de Rutte -doctrine, niet zo snel een NEXIT willen. Op Bladzijde 19 in het boek van Mr Hester Bais en JOURNALIST Wink Sabée, staat: ” Het is inmiddels een feit van algemene bekendheid dat de ” Rutte -doctrine ” de BIJL aan de wortel van de rechtstaat is. ( Titel van het boek :” Worst Bank Scenario ” , over netwerkcorruptie en de grootste Banken fraude ooit )

Ook hier zien we de absolute incompetentie van Rutte CS en de stilte omtrent de GROOTSTE BANKFRAUDE OOIT, en vooral de massa er geen enkele notie van heeft wat er in NEDERLAND aan de hand is.
Het was en is toch niet te veel gezegd dat Nederland word LEEGGEROOFD. Immers: Edith Schippers van de VVD heeft als directeur bij DSM het pensioen van velen in gevaar gebracht: Bron. Prof dr.Maarten Van Rossem, op Youtube. Volgens van Rossem was het pensioenfonds van DSM één van de Rijkste pensioenfondsen, en nu blijkt dat het pensioenfonds één van de armsten te zijn.!
Het is nog ” muisstil ” in Limburg…….. maar hoe lang nog? Hebben we dan toch te maken met een bestuur, coalitie, dat eigenlijk een criminele organisatie blijkt te zijn?

En, juist door de ongeïnteresseerdheid van de massa, in/met het huidige politieke en monetaire systeem, waarbij de Europese Centrale Bank een Cruciale rol speelt , kan de Europese en de Nederlandse Elite gewoon haar gang gaan en Nederland volledig ” verkwanselen ” en wordt , zoals Staatssecretaris van Huffelen nu doet ” de Tweede Kamer der Staten Generaal” , geheel buiten het politieke spel zet. Ook de heer Dr. Omtzigt is lam geslagen en woest.

Nederland wordt GEOFFERD aan de Europese Unie en al loopt het monetaire systeem geheel vast, en, ook al wordt het Parlement buiten het politieke spel gezet, er nog steeds geen opstand is én wordt de burger van Nederland met een kluitje in het riet gestuurd door D-66, ondanks de grote schaal uit de grond gestampte “”Podcasten”” waar prominenten, als Hoogleraren, economen en financiële experts aan het woord komen en de enige realistische Omroep ” OngehoordNederland” , waar Arnold Karstens de harde feiten van “Mismanagement en Politieke incompetentie,” opsomt, de opdringerige NPO met indoctrinatie “OngehoordNederland” als omroep wil te laten verbieden.

Als het electoraat op 15 maart 2023, het kiezen van Provinciale Staten, nog steeds op oude voet verder gaat en uit ” gewoonte”, weer op de nu in de regering zittende coalitie, stemt Nederland een “”zéér ernstige ramp”” te wachten staat…………de symptomen wijzen onverbiddelijk in die richting.

Koddebeier
1 jaar geleden

Hoe komen we van dit dictator tuig af, met een bevolking die te stom zijn om te begrijpen waar ze op stemmen ???