Leidinggevende mensen

Gisterochtend is een Syriër opgepakt die een ‘leidinggevende functie bij IS en Jabhat al-Nusra’ zou hebben gehad. Hij woonde jarenlang ongestoord in Arkel. Je vraagt je af of het niet eens tijd wordt dat er wat ‘leidinggevende mensen’ bij de vluchtelingenindustrie worden opgepakt.

Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie.” Dat twitterde toenmalig GroenLinks Europarlementairiër Judith Sargentini, die tegenwoordig adjunct-directeur is bij Artsen zonder grenzen. Deze laatste organisatie is inmiddels ook intensief bezig met het overzetten van ‘vluchtelingen’ op Europees grondgebied.

De praktijk blijkt vele malen ernstiger; inmiddels zijn al 11 van deze islamitische moordenaars opgepakt in ons land en dat roept de vraag op hoeveel er nog los rondlopen. De Syriër Ahmad Al K. bijvoorbeeld, vluchtte in 2013 via Turkije naar Nederland en kreeg hier een tijdelijke verblijfsvergunning. Hij kwam in het Zeeuwse Kapelle terecht en kon zelfs zijn vrouw en kinderen laten overkomen in het kader van gezinshereniging. Al K. raakte er in de loop van de jaren betrokken bij de plaatselijke voetbalclub en was vrijwilliger op de buurtbus. Volgens ingewijden was Al K. een ‘aardige man’ evenals de nu opgepakte islamitische terreurspecialist.

De videobeelden waarop Al K. was te zien en die in de rechtbank werden vertoond, waren gruwelijk: een zwaar toegetakelde Syrische luitenant-kolonel smeekt om zijn leven aan de rand van de rivier de Eufraat in Syrië. Zijn bewakers, die hem vanuit een auto via een smal pad naar de rivier hebben geleid, gaan niet op zijn smeekbede in en schieten met een revolver en twee Kalasjnikovs. De militair valt dood in de rivier. De videobeelden worden later, voorzien van ronkend commentaar, gedeeld op YouTube. Die video stond op de USB-stick van een eveneens aangehouden persoon in Duitsland en was “duidelijk niet voor publicatie bestemd”, meldde het Openbaar Ministerie tijdens de behandeling van de zaak tegen Al K.

Uit voorgaande blijkt dat verschillende terroristen van IS (Al K. en de in Duitsland gearresteerde persoon behoren ongetwijfeld tot dezelfde eenheid/groepering) wel degelijk op pad zijn getogen naar het Westen, waar zij kennelijk eerst de kas van sociale uitkeringen leegtrekken en vervolgens dezelfde kolere-bende willen bewerkstelligen als in het gebied van herkomst. Zij worden daarbij actief geholpen door leidinggevende figuren uit ‘Niet Gekozen Organisaties’ (NGO’s) zoals de GroenLinkse Sargentini, die veelal ook nog teren op een imposante hoeveelheid subsidie. Op die manier betalen we dus nota bene zelf de terreur-import.

Zolang de huidige lichting politici vorm geeft aan Nederland, zijn verbeteringen niet te verwachten. Geleidelijk aan wordt het simpelweg te gevaarlijk om deze mensen nog langer hun gang te laten gaan. Dat moet dus anders en onze bevolking kan een sterk signaal afgeven bij de aanstaande Provinciale verkiezingen, waarbij wij helaas moeten constateren dat ook niet-Nederlanders zoals Al K. en anderen in staat worden gesteld hun stem uit te brengen; ongetwijfeld op partijen zoals GroenLinks.

“Sta op, spreek tegen”. Te beginnen bij de Provinciale Statenverkiezingen. En laten we vooral niet vergeten om de verantwoordelijken straks langs de Neurenberg-lat te leggen. Gelet op de normen die destijds voor de beoordeling golden, voorspel ik de terreur-importeurs nog vele jaren. Achter de tralies uiteraard.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
10 maanden geleden