Bevestiging

Vanochtend las ik dat de Minister van Buitenlandse Zaken in een brief aan de voorzitter van de Tweede Kamer had laten weten dat hij op 18 januari 2023 niet bij het Commissiedebat Buitenlandse Zaken kan zijn, omdat hij verplichtingen in Davos heeft.

Verplichtingen: wat iemand moet doen en andere zaken moet laten voor wat ze zijn. Minder belangrijk. In één zin onderstreept hij waar zijn persoonlijke verantwoordelijkheden liggen en bevestigt hij dat de regering aan de leiband van de WEF loopt. Immers hij wordt net als die andere bewindslieden onder leiding van de premier, niet op persoonlijke titel uitgenodigd, maar als vooraanstaand lid van de Nederlandse regering. Dat geldt ook voor de directeur van de Nederlandse Bank en de diverse CEO’s van winststrevende commerciële organisaties die ons vertellen dat ze onze belangen vertegenwoordigen en beschermen. De realiteit ziet er echter anders uit.

Niet het beschermen van de belangen van de staat der Nederlanden ziet deze bewindsman als zijn enige en belangrijkste plicht, maar het uitdragen en beschermen van de WEF-agenda. Alsof die geborneerde zinsnede van Hoekstra nog niet voldoende is om Nederland uit te leggen dat het Kabinet Rutte IV de verlengde arm van de WEF is, schetsten de dames Kaag en Bruins Slot het uitzendbureau-gehalte van het huidige kabinet nog scherper door hun uitspraken over het wegzetten van tegendenkers als complotondersteuners die uit het Parlement gegooid zouden moeten worden. Want die tegendenkers doorkruisen het realiseren van de WEF agenda. Antidemocratische methodes uitdragen van niet-democratische gekozen structuren door binnen een nepotistisch raamwerk uitverkoren individuen. Het praatclubje verhaal van Rutte c.s. valt daardoor als een kaartenhuis in elkaar.

“Er is een groep bezig
de macht te grijpen”

Het is domheid in het kwadraat, omdat de drie niet eens in de gaten hebben dat ze hun grote voorganger voor de rechtbank van de samenleving weg hebben gezet als een grote leugenaar, die met pek en veren het Parlementsgebouw uitgejaagd zou moeten worden. Bovendien onderstrepen de vier dat er inderdaad een elitaire groep bezig is om de macht in het westerse deel van de wereld te grijpen en zij lid zijn en willen blijven van die elitaire club. De uitzendkrachten van het WEF uitzendbureau doen daarom hun uiterste best om iedereen die de WEF agenda op een hoop zou kunnen spelen, in een kwaad daglicht te stellen of te elimineren.

Wopke Hoekstra. Afb: Flickr.

Overigens is het begrijpelijk waarom de naar Davos reizende politici zich voor het WEF karretje laten spannen. De geschiedenis heeft bewezen dat een bepaald slag mensen zich gemakkelijk laat manipuleren en indoctrineren. Hun inschattingsvermogen en het vermogen om de juiste punten met elkaar te kunnen verbinden, bezit een rudimentair karakter. Kortweg, het zijn meestal personen met een vervelend smalle tunnelvisie, een hinderlijk beperkte horizont en een ontbrekende (mede-) menselijke maat. De uitspraken van de vier Nederlandse politici bewijzen dat ze door helder denkende mensen die wel hun verstand gebruiken en de juiste punten met elkaar kunnen verbinden, ondergebracht moeten worden in de categorie meeloper. Iemand met een misplaatste minachting voor de Nederlandse staat en samenleving, een hooghartige opstelling, kopieer gedrag door het ontbreken van een eigen mening en een klam aandoende betweterigheid.

Afsluiten met Hoekstra. Na zijn gedraai voor de Parlementaire Enquêtecommissie die de gang van zaken rond de Kindertoeslagenaffaire onderzocht, werd de heer Hoekstra al geëtiketteerd als een bewindsman die zich snel en graag achter een christelijk masker verschool. Hij is van het CDA, heeft het geloof hoog in het vaandel en zou het beste met de medemens voor moeten hebben. Die indruk wil hij graag bij het volk wekken, maar zijn uitspraken en activiteiten, spreken echter een andere taal. Net als Bruins Slot zit hij niet in de regering vanwege kennis, kunde en dadendrang, maar omdat hij blijkbaar goed in het pulletje valt bij de huidige Minister-president en vooraanstaande politici binnen en buiten zijn politieke partij. Het is wel een talent om middels een zinsnede en uitspraken bloot te leggen, wat de grote voorganger al jaren angstvallig probeert te maskeren: de WEF-agenda stuurt het regeringsbeleid. Nederland wordt bestuurd door een verzameling marionetten die de Nederlandse samenleving probeert te verleiden om de ideeën van machtswellustelingen als Schwab en Soros te ondersteunen.

Wanneer mij verweten zou worden een meeloper, een niet-denker zonder mores voor de armlastige medemens te zijn, dan zou ik mijn geloofsbrieven verbranden en Den Haag achter mij laten. Dat kun je van deze politici niet verwachten. Eergevoel is hen vreemd.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wim
8 maanden geleden

“Hij is van het CDA, heeft het geloof hoog in het vaandel en zou het beste met de medemens voor moeten hebben.” Die logica ontgaat mij. het CDA en het beste met de mens voor hebben? Volgens mij heeft het CDA slechts het beste met het CDA voor. En Wopke (hij kan er ook niets aan doen dat hij zo heet) heeft slechts het beste met Wopke voor. Meer kunnen we er niet van maken. Alleen zal hem dat niet lukken omdat hij daarvoor statuur en uitstraling mist.

Koddebeier
8 maanden geleden

Het Kartel zijn WEF lakeien, zij verraden de grondwet en de bevolking.