Prestatie

Een spannende wedstrijd op het WK voetbal werd afgesloten met penalty’s en gewonnen door Marokko. Van Spanje nog wel, toch een toonaangevend voetballand. Maar gisteravond dus even niet, want de “leeuwen van de Atlas’ vochten voor meer dan wat ze waard waren. Petje af: een knappe prestatie en absoluut verdiend.

Een groot feest lag voor de hand, want de kwartfinale bereiken in een groot toernooi is gewoon een hele knappe prestatie. Maar een groot feest werd het niet. Zoals we inmiddels zijn gewend van de Marokkaanse gasten, gebruiken zij de landen van aankomst vooral als pleepapier. Het enige wat voor hen kennelijk aantrekkelijk is hier, zijn de uitkeringen en toeslagen.

In heel Europa sloegen de Marokkanen weer toe; wat onder hen begint als een onschuldig feestgedruis, ontaardt in minder dan geen tijd tot grootschalig oproer. Aan Nederland alleen kan het niet liggen: België, Frankrijk, Spanje, Duitsland; heel Europa zag de lokaal aanwezige Marokkanen zich te buiten gaan aan geweld tegen alles wat niet-Marokkaans was. Waarom? Met welke reden? Een voetbalwedstrijd alleen kan het niet zijn. Dan zouden de over Europa uitgezwermde Polen, Kroaten, Portugezen, Eritreeërs, Senegalezen, Serviërs en Iraniërs de Europese binnensteden ook wel zoveel mogelijk vernield hebben na de wedstrijden van hun herkomstlanden.

Nee: het heeft wel iets met die Marokkanen zelf te maken. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen. Het is met recht een ‘Marokkanen-probleem’. Wanneer zich problemen met een specifieke groep voordoen, dan is de oplossing een stuk eenvoudiger. Denk maar aan gewone Nederlandse voetbal-hooligans. Je kunt ze preventief vastzetten voor een voetbalwedstrijd of ze opwachten voor het stadion en weer afvoeren. Persoonlijk zou ik een aantal Brownings op enige hoogte in de stadions zetten en zonodig ook gebruiken; het probleem is dan op slechts één voetbalzondag definitief en zeker duurzaam opgelost: gebeurt nooit weer. Maar goed: dat is allemaal niet zo netjes en voor je het weet komt er een politicus op de NPO vertellen hoe “verschrikkelijk verkeerd” dat allemaal is. En dat is ook vermoeiend nietwaar?

Geert Wilders heeft een oplossing die mij ook wel aanspreekt en wat milder is: doorgaans hebben de hier aanwezige Marokkanen of hun rellende nazaten een tweede paspoort, dus je zou het Nederlandse paspoort in kunnen trekken waarmee ze ineens compleet buitenlander zijn. Van hen trek je vervolgens de verblijfsvergunning in en ze kunnen vertrekken. Opgeruimd staat netjes en rellen doe je maar in Marokko.

U denkt dat Marokko die uitgewezen landgenoten niet terug wil nemen? Jawel hoor: je kunt ze ook even brengen. Naar hun ambassade in Den Haag.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

De heer Wilders heeft al een tiental jaren gezegd dat Marokkanen een dominante plaats hebben in het geweldcircuit en op de ladder van ernstige misdaden ook de Marokkanen uitblinken .
Maar onze psychopaat en zijn rovers hebben de andere kant opgekeken want zij wensen alleen de macht en ……. De rest is voor de burger en de politie . Ook op het terrein van de demografische diversiteit heeft deze coalitie geen enkele affiniteit en is het ; Na ons de Zondvloed . Er is mijns inziens niet een keer een poging gedaan om onverbiddelijk de Marokkanen die geweld gebruiken het land uit te zetten . Zeker het VVD regie met name Staatssecretaris Broekers- Knol is de lafheid om een flink schoon schip te maken onder Marokkanen lachwekkend te noemen . De lafbekken houden zich nu ook muisstil . Wanneer zal deze coalitie opdonderen???

Roel
1 jaar geleden

Men weigert in te zien dat het “opruimen” van het tuig voor iedereen beter is. Voor Marokkaan en niet-Marokkaan een Win-win-situatie!
Maar nee hoor!
Onmiddellijk wordt, oorzaak en gevolg sneaky omdraaiend, het rookgordijn van “racisme” weer opgetrokken om het structurele eigen falen te verdoezelen.